Patroli esisillas mingi jama
Moderaatorid: jr, Moderators
-
Patrullija
- Off Roader Wannabe
Patroli esisillas mingi jama
Minu Patrol y60 aastast 1991 sõites asfaldil vahepeal käivad mingit tugevad raksud esisillas tundub nagu viskaks esisilda järgi ,kuna ma pole eriti 4x4 masinat käperdanud siis ma oma lolli loogikaga tundub et huubid krt viskavad üle või siis lambist aktiiveeruvad ühesõnaga ma olen suht taun sellistes asjades
all on siis automaat huubid, tehase omad .
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Ja siitsaab kohe uued man. hubid soetada.MahviaDeTyrk kirjutas: - osta uued
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
-
Patrullija
- Off Roader Wannabe
See sama Patrol ja teeme nii, et me nüüd ei räägi mis me selle masinaga oleme teinud jne:D ma selle masuurika alles paar nädalat tagasi sai soetatud siia maani nipet näpet olen leidnud aga kui on infi sellist positiivset kui tead, et keegi on tagasilda saepuru toppinud või et nalja pärast käigukasti pasandanud jne siis teeme lahti ja võtame pasa välja
LIHTNE
LIHTNE
Kas sa ise ka aru saad mis paska sa ajad?Patrullija kirjutas:See sama Patrol ja teeme nii, et me nüüd ei räägi mis me selle masinaga oleme teinud jne:D ma selle masuurika alles paar nädalat tagasi sai soetatud siia maani nipet näpet olen leidnud aga kui on infi sellist positiivset kui tead, et keegi on tagasilda saepuru toppinud või et nalja pärast käigukasti pasandanud jne siis teeme lahti ja võtame pasa välja
LIHTNE
Kindel see,et eelmine omanik käigukasti sittus.
-
Patrullija
- Off Roader Wannabe
Meestel puudub huumori soon kamoon võetakse väga isiklikult asju
väike pasahuumor ja kohe rivist väljas
ärme ole nii kriitilised ja kitsarinnalised
Mul sõber kunagi rääkis kuidas keegi sittus kellegile käigukasti suht haige jutt pidi haisu ülesse lõõma ok jutu point pole selles sittumises , jutt kisub pasaks nii Ma luban et kunagi enam nii ei tee ja hakkan heaks poisiks
väike pasahuumor ja kohe rivist väljas
Mul sõber kunagi rääkis kuidas keegi sittus kellegile käigukasti suht haige jutt pidi haisu ülesse lõõma ok jutu point pole selles sittumises , jutt kisub pasaks nii Ma luban et kunagi enam nii ei tee ja hakkan heaks poisiks
Huumori soon on täiesti olemas kuid see mis sina kirjutasid tundus nagu haige tibla huumor.Mul ei ole vahet kas keegi on su käigukasti-kindalaekasse sittunud või onaneerind,naljakas oleks see aga kindlalt.Patrullija kirjutas:Meestel puudub huumori soon kamoon võetakse väga isiklikult asju![]()
väike pasahuumor ja kohe rivist väljas![]()
![]()
Viimati muutis Movistar, E Dets 15, 2008 6:16 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
Patrullija
- Off Roader Wannabe
Haige tibla huumor:D siis läkski täpselt õigesti, sest ma ei ole tibla aga ma arvan, et see foorum pole kohaks kus peaksime tühistest asjadest kinni haarama vaid arutama umbes nii: kui keegi tibla küsib, et kas oled käigukasti sittunud:D siis arutama või mitte arutama selle üle ,aga mitte pahandama, sest see ei vii kusagile pole lihtsalt informatiivne aga kui keegi tahab sellest teema tõstada siis kirjeldagu ja soovitagu kuidas on kõige parem käigukasti puristada:D sest see on väga informatiivne !
Ma veel kord vabandan teie ees, et kasutasin selliseid inetud väljendeid ja solvasin kellegi tundeid aga jah mul juba on selline huumor DEEM
Ma veel kord vabandan teie ees, et kasutasin selliseid inetud väljendeid ja solvasin kellegi tundeid aga jah mul juba on selline huumor DEEM
sõber on mul normaalne.kindlasti läheb masinal lähiajal mõni pirn läbi.saab küte paagist otsa.võibolla on tagavara rattas õhku vähem.gena kirjutas:Ilmselt oled ka sina selline nagu su sõber . Vanasõna ju ka selline ütle kes on su sõbrad ja ma ütlen kes oled sina .hans kirjutas:tundes auto eelmist omanikku ,siis võin sulle öelda,et üllatused alles algavad.hais mis kastist tuleb on kõige väiksem probleem.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt: