Patroli esisillas mingi jama

Moderaatorid: jr, Moderators

Patrullija
Off Roader Wannabe

Patroli esisillas mingi jama

Postitus Postitas Patrullija »

Minu Patrol y60 aastast 1991 sõites asfaldil vahepeal käivad mingit tugevad raksud esisillas tundub nagu viskaks esisilda järgi ,kuna ma pole eriti 4x4 masinat käperdanud siis ma oma lolli loogikaga tundub et huubid krt viskavad üle või siis lambist aktiiveeruvad ühesõnaga ma olen suht taun sellistes asjades :D all on siis automaat huubid, tehase omad .
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Aga väga õieti oled aru saanud, et hubid lähevad ise järgi - osta uued
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

MahviaDeTyrk kirjutas: - osta uued
Ja siitsaab kohe uued man. hubid soetada.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

kas tegu võib olla äkki selle autoga
Pilt
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Patrullija
Off Roader Wannabe

See sama Patrol ja teeme nii, et me nüüd ei räägi mis me selle masinaga oleme teinud jne:D ma selle masuurika alles paar nädalat tagasi sai soetatud siia maani nipet näpet olen leidnud aga kui on infi sellist positiivset kui tead, et keegi on tagasilda saepuru toppinud või et nalja pärast käigukasti pasandanud jne siis teeme lahti ja võtame pasa välja
LIHTNE
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

kui see auto minu oma oli siis juhipoolne huub asendis auto ragises kergelt.kui keerasid asendisse lock siis oli vaikne.nii et suht kindlalt viga hubides
ja käigukasti sittund pole nii et ära muretse.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Patrullija kirjutas:See sama Patrol ja teeme nii, et me nüüd ei räägi mis me selle masinaga oleme teinud jne:D ma selle masuurika alles paar nädalat tagasi sai soetatud siia maani nipet näpet olen leidnud aga kui on infi sellist positiivset kui tead, et keegi on tagasilda saepuru toppinud või et nalja pärast käigukasti pasandanud jne siis teeme lahti ja võtame pasa välja
LIHTNE
Kas sa ise ka aru saad mis paska sa ajad?
Kindel see,et eelmine omanik käigukasti sittus. :bshake
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

tundes auto eelmist omanikku ,siis võin sulle öelda,et üllatused alles algavad.hais mis kastist tuleb on kõige väiksem probleem.
Kasutaja avatar
vai
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas vai »

mul täna päeva lõpus tekkis sama ragin ühes AUTO-HUBis, vist keegi keeras sitta mulle.... :wave
gena
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas gena »

hans kirjutas:tundes auto eelmist omanikku ,siis võin sulle öelda,et üllatused alles algavad.hais mis kastist tuleb on kõige väiksem probleem.
Ilmselt oled ka sina selline nagu su sõber . Vanasõna ju ka selline ütle kes on su sõbrad ja ma ütlen kes oled sina .
V.K
Sõltuv alates 2004
Patrullija
Off Roader Wannabe

Meestel puudub huumori soon kamoon võetakse väga isiklikult asju :D
väike pasahuumor ja kohe rivist väljas :D :D
ärme ole nii kriitilised ja kitsarinnalised
Mul sõber kunagi rääkis kuidas keegi sittus kellegile käigukasti suht haige jutt pidi haisu ülesse lõõma ok jutu point pole selles sittumises , jutt kisub pasaks nii Ma luban et kunagi enam nii ei tee ja hakkan heaks poisiks
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Patrullija kirjutas:Meestel puudub huumori soon kamoon võetakse väga isiklikult asju :D
väike pasahuumor ja kohe rivist väljas :D :D
ärme ole nii kriitilised ja kitsarinnalised
Mul sõber kunagi rääkis kuidas keegi sittus kellegile käigukasti suht haige jutt pidi haisu ülesse lõõma ok jutu point pole selles sittumises , jutt kisub pasaks nii Ma luban et kunagi enam nii ei tee ja hakkan heaks poisiks
Huumori soon on täiesti olemas kuid see mis sina kirjutasid tundus nagu haige tibla huumor.Mul ei ole vahet kas keegi on su käigukasti-kindalaekasse sittunud või onaneerind,naljakas oleks see aga kindlalt.
Viimati muutis Movistar, E Dets 15, 2008 6:16 pm, muudetud 1 kord kokku.
Patrullija
Off Roader Wannabe

Haige tibla huumor:D siis läkski täpselt õigesti, sest ma ei ole tibla aga ma arvan, et see foorum pole kohaks kus peaksime tühistest asjadest kinni haarama vaid arutama umbes nii: kui keegi tibla küsib, et kas oled käigukasti sittunud:D siis arutama või mitte arutama selle üle ,aga mitte pahandama, sest see ei vii kusagile pole lihtsalt informatiivne aga kui keegi tahab sellest teema tõstada siis kirjeldagu ja soovitagu kuidas on kõige parem käigukasti puristada:D sest see on väga informatiivne !
Ma veel kord vabandan teie ees, et kasutasin selliseid inetud väljendeid ja solvasin kellegi tundeid aga jah mul juba on selline huumor DEEM
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

gena kirjutas:
hans kirjutas:tundes auto eelmist omanikku ,siis võin sulle öelda,et üllatused alles algavad.hais mis kastist tuleb on kõige väiksem probleem.
Ilmselt oled ka sina selline nagu su sõber . Vanasõna ju ka selline ütle kes on su sõbrad ja ma ütlen kes oled sina .
sõber on mul normaalne.kindlasti läheb masinal lähiajal mõni pirn läbi.saab küte paagist otsa.võibolla on tagavara rattas õhku vähem. :) aga tegelikult on auto normaalses korras nagu selle vanused autod ikka on.metsas ronis hästi ja ei lagunenud ta midagi.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Mõni armuline härra võiks selle möla nüüd kusagile ajaviitejuttude hulka tõsta - nt IC oleks mu meelest paras koht
tartuoffroad.ee
5581340
Vasta

Mine “Nissan / Renault”