Soovitage Y60 2,8 käigukasti remondi kohta
Moderaatorid: jr, Moderators
Soovitage Y60 2,8 käigukasti remondi kohta
Niisiis et ikka tõsisemalt ka maastikul sõite tuleb ette võtta käigukasti remont/vahetus.
Siit uuringi teadaolevaid mõistlikke meistrimehi kes suudaksid kasti ära remontida ja seejuures teaksid ka mida nad teevad.
Kui kellelgi samas leidub juba korralik kast siis võib võtta selle arutlusele.
Et milles väljendub remondivajadus : suvalistel hetkedel ( ehk just siis kui oleks just vaja vedu) viskab käike välja ( 2, 4- jas) ja sisse lähevad raginaga või siis ilma raginatta kui oodata sidur all ca 5 sekundit.Maanteel võimalik aga maastikul mitte.
Soovitavalt Tallinna ümbruses
Tänades
Siit uuringi teadaolevaid mõistlikke meistrimehi kes suudaksid kasti ära remontida ja seejuures teaksid ka mida nad teevad.
Kui kellelgi samas leidub juba korralik kast siis võib võtta selle arutlusele.
Et milles väljendub remondivajadus : suvalistel hetkedel ( ehk just siis kui oleks just vaja vedu) viskab käike välja ( 2, 4- jas) ja sisse lähevad raginaga või siis ilma raginatta kui oodata sidur all ca 5 sekundit.Maanteel võimalik aga maastikul mitte.
Soovitavalt Tallinna ümbruses
Tänades
Kiire remondivajadus läks mööda.
Imedepõllult sai uus kast alla muretsetud, siiani ülihea.
Küsimus veel siis ka suurele või väiksele ringile : kas kellelgi on olemas sellist käigukasti remondijoonist (siis koostejoonist) koos varuosakoodidega ?
Noh nagu näiteks Fakto autos ? Ja kas nende käest võiks saada ? Või on keegi foorumikaaslastest seal tööl ? Lahti võtaks küll ise kuid et siis pärast kindlalt teada mida tellida või osta.
Imedepõllult sai uus kast alla muretsetud, siiani ülihea.
Küsimus veel siis ka suurele või väiksele ringile : kas kellelgi on olemas sellist käigukasti remondijoonist (siis koostejoonist) koos varuosakoodidega ?
Noh nagu näiteks Fakto autos ? Ja kas nende käest võiks saada ? Või on keegi foorumikaaslastest seal tööl ? Lahti võtaks küll ise kuid et siis pärast kindlalt teada mida tellida või osta.
Re: Soovitage Y60 2,8 käigukasti remondi kohta
See on reeglina pigem vigase korvi tunnus.rmann kirjutas:sisse lähevad raginaga või siis ilma raginatta kui oodata sidur all ca 5 sekundit.
Kõik on justkui hea, pedaal on kõva, haakimine on pisut teise koha peal, aga käigud sisse ei lähe ja korv on omadega õhtal...
Lihtsalt väsib ära ja ei lahuta enam korralikult.
http://www.japancats.ru/nissan/
Siin-ei-ole-joonist?
Siin-ei-ole-joonist?
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Krt-seda-teab-millas-see-sõnum-tuleb
proovida-võid-ka-ise-registreerida.Ei-lugenud.kuskit-välja-et-see-tasuline-oleks.
Kui,siis-vast-jääd-lihtsalt-punaväe-reservsõduriks
Aga-tegelikult-on-kehva-see,et-programm-tunneb-registreerimsel-ainult-girilitsat-ja-kui-tahad-registreerida-siis-pead-copy-pastega-tähti-otsima-venekeelselt-lehelt.
Seal-kirjutas-ka,et-kui-kolme-tunni-jooksul-sõnumit-ei-tule,siis-võtke-ühendust-adminniga.
ma.ei-hakka-teda-praegu-üles-ajama
proovida-võid-ka-ise-registreerida.Ei-lugenud.kuskit-välja-et-see-tasuline-oleks.
Kui,siis-vast-jääd-lihtsalt-punaväe-reservsõduriks
Aga-tegelikult-on-kehva-see,et-programm-tunneb-registreerimsel-ainult-girilitsat-ja-kui-tahad-registreerida-siis-pead-copy-pastega-tähti-otsima-venekeelselt-lehelt.
Seal-kirjutas-ka,et-kui-kolme-tunni-jooksul-sõnumit-ei-tule,siis-võtke-ühendust-adminniga.
ma.ei-hakka-teda-praegu-üles-ajama
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Sellist joonist mille peal oleksid olemas ka varuosa koodid ei ole - (vähemalt Tartus küll ei ole)rmann kirjutas: Küsimus veel siis ka suurele või väiksele ringile : kas kellelgi on olemas sellist käigukasti remondijoonist (siis koostejoonist) koos varuosakoodidega ?
Noh nagu näiteks Fakto autos ?
Need miskised koodid mis on nt. http://www.japancats.ru/nissan/ on nn. asendikoodid - nende järgi on võimalik ideeliselt esindusest leida varuosa tellimiskood
Erinevate mudelite joonistel võivad asendi koodid kattuda - kuid jupid ja nende tellimise koodid erinevad olla
Erinevate mudelite joonistel võivad asendi koodid erineda - kuid jupid ja nende tellimise koodid samad olla
Erinevate mudelite joonistel võivad asendi koodid erineda - kuid jupid samad olla aga nende tellimise koodid erineda
Soovitaksid ikka tõsiselt käigukasti mudeli vahetusele mõelda
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Siiani ei mingit SMS'i
Aga proovin kindlasti uuesti registreerida.
Türk, kas ta ei anna ka Exist.ru kasutajana olles sulle detaili koodi?
Toyotsil laob isegi sama detaili B-osana saadavate toodete koodid kenasti ritta. Seda muidugi juhul kui kasutaja oled.
Aga proovin kindlasti uuesti registreerida.
Türk, kas ta ei anna ka Exist.ru kasutajana olles sulle detaili koodi?
Toyotsil laob isegi sama detaili B-osana saadavate toodete koodid kenasti ritta. Seda muidugi juhul kui kasutaja oled.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ai krt seal on miskit muudetud - võimalik, et nüüd regades isegi annabOlle kirjutas: Türk, kas ta ei anna ka Exist.ru kasutajana olles sulle detaili koodi?
Varem andis umbes selliseid pilte - ja need koodid ei ole detaili koodid - need on asendikoodid

tartuoffroad.ee
5581340
5581340