Diisli käivitus ja üleliigne möla
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Diisli käivitus ja üleliigne möla
mille pagana pärast mu jeebik plagiseb nii kuradi palju. Ja asi on juba sealmaal et belarus traktori mölinast on jeep varsti üle. Ning miks viskab külm käivitusel halli pilve tagant välja ja mootor puterdab. Palju lollakaid küsimusi mis tahaks vastust. 
Ei taha küll pahasti öelda,aga kelle sõnad on need:
mul on oma grandil sama mootor peal ja hoolimata kuuldusest, et kui s*tt üks mootor olla võib ma ei kurda. Pea 8 kuud on auto minu käes olnud ja mootori probleeme pole suuremaid olnud.(Välja arvata rihma rulliku purunemine ja tõukur varda pealt ära kargamine) ole mina autoga rahul
mul on oma grandil sama mootor peal ja hoolimata kuuldusest, et kui s*tt üks mootor olla võib ma ei kurda. Pea 8 kuud on auto minu käes olnud ja mootori probleeme pole suuremaid olnud.(Välja arvata rihma rulliku purunemine ja tõukur varda pealt ära kargamine) ole mina autoga rahul
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Re: Diisli käivitus ja üleliigne möla
1) plagiseb, sest klapivahed on valed/reguleerimata.grand-cherokee kirjutas:mille pagana pärast mu jeebik plagiseb nii kuradi palju. Ja asi on juba sealmaal et belarus traktori mölinast on jeep varsti üle. Ning miks viskab külm käivitusel halli pilve tagant välja ja mootor puterdab. Palju lollakaid küsimusi mis tahaks vastust.
2)Suitseb, sest pihustiotsad enam ei pihusta vaid "kusevad".
3) kui aga plagin ei lõppe ka mitte sooja mootoriga ning tegu on mootoriga, millel klapivahesid reguleeritakse automaatselt, on need reguleerimist teostavad palikad väsinud ja tahavad uute vastu vahetamist…
4) Kui suitsemine ei lõpe ka sooja mootoriga - kahtlustaks mingit suuremat kala a'la kolvirõngad läbi või et siis miski jama kaane tihendiga - kas sa veekulu radikas oled kontrollinud?
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
suitseb ainult see hetk kui käivitada, ning siis viskab külmastpeast pahmaka välja. See annab aluse kusevale pihustile ja kontrollida saan oidu õlinäppude juures.
Ma nüüd ei tea kas tal on ise reguleeruvad klapivahed või ei, sest klapikambri kaant ei saa ilma mootorit allapoole laskmata kuidagi vahelt välja, Niipalju olen piilunud, et nukvõll on mootori plokis sees ja nügimine käib läbi varraste.
Sel autol veel sisselase kah möliseb nii kuradi palju, sest tal ju see järelpõletus süsteem.
Aga yanekk. Muidu on kuradi hea auto...
Ma nüüd ei tea kas tal on ise reguleeruvad klapivahed või ei, sest klapikambri kaant ei saa ilma mootorit allapoole laskmata kuidagi vahelt välja, Niipalju olen piilunud, et nukvõll on mootori plokis sees ja nügimine käib läbi varraste.
Sel autol veel sisselase kah möliseb nii kuradi palju, sest tal ju see järelpõletus süsteem.
Sul peaks olema igal silindril oma kaas (oli ka erandeid). See on VM Motori poolt Chryslerile tehtud mootori eripära. Tõukurid on isereguleeruvad hüdrod. Ja möliseb sellepärast, et sul on EGR klapp kinni jäänud lahtijäänud asendisse ning väljalaskegaasid tulevad sisselaskesse pidevalt tagasi, tüüpviga. See teeb sellist tumedat mölinat. Aga eks pihustid või kõrgsurvepump lagise sul, kui hääl on valjem kui belarussil. Kulunud diisli värk noh.grand-cherokee kirjutas:suitseb ainult see hetk kui käivitada, ning siis viskab külmastpeast pahmaka välja. See annab aluse kusevale pihustile ja kontrollida saan oidu õlinäppude juures.
+372 5028488
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Just see tume mölin tal ongi juures. Ja ma ei ütleks, et ta just väga kulunud mootor oleks. Läbisõitt pole just eriti suur ja ka co ja tahma näitajad on üleootuste madalad... või siis puuduvad (nimelt 0,3)
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1
on see EGR klapp seal coolerist minevast lõdvikust vasemalt sisselaske küljes?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1
on see EGR klapp seal coolerist minevast lõdvikust vasemalt sisselaske küljes?
See on ja see EGR klapp. Endal on ka korra see kinni jäänud, kuid abistasin natust peeneotsaliste näpitsatega ja hakkas uuesti liikuma ja liigub siiani. Kui lahti jäänult kinni kiilub, siis soojast peast samasugune kõrvaline müdin.
Kui halli välja lööb ja külmalt lonkab, siis kontrolli kindlasti ka eelsüüte küünlaid. Ise vahetasin esimeste külmade ajal ära, kuna tekkis raskem käevitumine (lonkas, ajas halli välja ja -6 juures jäi alles kolmandal katsel käima). 2 küünalt olid läbi.
Kui halli välja lööb ja külmalt lonkab, siis kontrolli kindlasti ka eelsüüte küünlaid. Ise vahetasin esimeste külmade ajal ära, kuna tekkis raskem käevitumine (lonkas, ajas halli välja ja -6 juures jäi alles kolmandal katsel käima). 2 küünalt olid läbi.