Sooviks osta Gaz-69.... aga....

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Valhalla
Rookie

Sooviks osta Gaz-69.... aga....

Postitus Postitas Valhalla »

Tervist koikidele vanematele foorumlastele.

Tylitaks teid siis toelise algaja kombel ,ning jääb vaid loota ,et te mind kohe maa alla ei teo uazi tagasillareduktoriga.
Aastaid juba yritanud aega ja raha leida, et soetda endale yks Gaz 69 ja hiljem ka yks UAZ.
Silma jai yks vaga huvitav ja tore kuulutus Auto24-jast.

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Olen nyyd mitu paeva siin foorumis tuhninud ja lugenud niiet silm punnis. Kuid selle auto kohta teemat pole kohanud. Voimalik ,et olen pime.

Akki keegi vanematest olijatest on nii lahke ja kulutab ,mone minuti oma kallist ehitusajast ja oskab oelda midagi selle toreda masina ajaloo kohta.
Koik mis oskate oelda on igati teretulnud, koik nouanded ja ettepanekud. Ma ise moment eestist eemal ega sa kohe vaatama asja minna kahjuks.

Juhul kui on moni teema siin selle konkreetse auto kohta ,voiks mulle pimedale natuke valgust naidata :P

Lugupidamisega.
Valhalla
Rookie

Postitus Postitas Valhalla »

:( Keegi ei oska midagi kommenteerida selle isendi ajaloo voi käekäigu kohta?
Nichtraucher
Mudder

Postitus Postitas Nichtraucher »

Oskan niipalju kommentaariks öelda, et Sinu poolt välja valit auto omanike emakeel on tõenäoliselt eesti keelest erinev. nägin seda autot viimasel Tagadi laadal väga lähedalt ei uurinud.
Kui soovi GAZ 69 (A) teemal rohkem kuulda, siis võid ühendust võtta
50 250 48.
Olen mõned seda marki autod nullist üles ehitanud(ka tellimise peale) ja võin soovi korral seda veel teha. Kevadeks täitsa reaalne veel üks kokku saada (ka käru võimlus), komplektsus, värv, mootor jms vastavalt soovile.
Beast'i isa.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”