Kui Sa tead kedagi, kes on lammutanud uuemat Nivat või VIS'i

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Moss
Rookie

Kui Sa tead kedagi, kes on lammutanud uuemat Nivat või VIS'i

Postitus Postitas Moss »

Tervist

Mul säärane mure, et üritan maarjamaa pinnalt kasutatud kujul leida oma Ladale sisselaske kollektorit, mis omab nelja pihustipesa elik hargpritset tehasepoolt. Olen helistanud Juurus ja Rakveres lammutajaile, kummalgi polnud.

Hetkel on osta.ee lehel oksjonil vähemalt üks sellist pilbast omav masin ka müügis. Ühel pildil ka kolle peal: http://www.osta.ee/5298139

Muidugi on võimalik see asi tellida Venemaalt kuid maksab see juba praktiliselt alumiiniumist tellimustööna valmistatuga sama hinda. Tark oleks enne kõik muud nurgatagused ja kuurialused läbi otsida.

Tänud kõigile, kes vaevuvad kaasa mõtlema. :roll:
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Aravetelt ka küsisid? Vanast esindusest siis. Nad vaikselt siiamaani toimetavad minu teada.
Ja Rakveres on üks maaletooja, kes Soomest tassib Ladasid. Kontakte kahjuks ei tea, aga ehk saan välja uurida.

zum
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kas foorumi kasutajal Ardi ei ole pakkuda? Tal ju LADA lammar.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Moss
Rookie

Postitus Postitas Moss »

Jah, nagu öeldud, Ardilt Juurus ja Rakvere maaletoojalt olen küsinud.

On sellel Aravete poel mingi kontakt ka? Kiire netiotsing vastet ei andnud.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ma usun, et Zum mõtles seda http://www.araveteauto.ee/
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Nüüd võib rääkida 4p pritse teemal.Odav see asi ei tuleks.Ühesõnaga pakun kogu pritsesüsteemi,koos aju ja juhtmestikuga 6000kr eest(või koos mootoriga 12000kr),aga on mingi veaga,tõenäoliselt süütemoodul läbi,mis maksab ca 4000kr.
http://www.osta.ee/5276846
Kuna mul on olemas heas töökorras Niva monopritsungmootor,siis installiks selle peale.Hind on krõbe,aga peab mul ära tasuma kogu selle mootori ja kaasneva vahetuse.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Moss
Rookie

Postitus Postitas Moss »

Niiet siis tükeldamiseks ei lähe veel hetkel? Mul oleks tarvis kollektori torusid, ressiiverit ja pihustitepealset kütuselatti. Nende kolme detaili eest saaksin ma anda maksimaalselt 3tuh EEKi. Sellest suurema summa eest saaks juba käsitööna lasta kollektori valmistada mõne vähemhõivatud keevitaja juures. Drosselklapp, kütuserõhu regulaator ja pihustid ei tule Niva omad.

Kas muidu hargpritsega mootori plokikaas on sama mis vanematel või on neil sisselaske kanalite laes pihustite lähedal sisselõige?

EDIT: Saatsin Aravetele e-kirja ning nad helistasid tagasi. Lada osadega saab jätkuvalt nende juurest abi kuid soovitud osade hinnad olid nagu Tartu varuosade poeski - pea 2x kõrgemad kui Tallinnas, vastavalt siis ca 6 ja 3,5 tuh EEKi.

Ardi, tegelikult on veel ka neljandat detaili vaja - väntvõlli rihmaratast millel "60 miinus 2" hammasvöö.
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Moss kirjutas:Niiet siis tükeldamiseks ei lähe veel hetkel? Mul oleks tarvis kollektori torusid, ressiiverit ja pihustitepealset kütuselatti. Nende kolme detaili eest saaksin ma anda maksimaalselt 3tuh EEKi. Sellest suurema summa eest saaks juba käsitööna lasta kollektori valmistada mõne vähemhõivatud keevitaja juures. Drosselklapp, kütuserõhu regulaator ja pihustid ei tule Niva omad.

Kas muidu hargpritsega mootori plokikaas on sama mis vanematel või on neil sisselaske kanalite laes pihustite lähedal sisselõige?

EDIT: Saatsin Aravetele e-kirja ning nad helistasid tagasi. Lada osadega saab jätkuvalt nende juurest abi kuid soovitud osade hinnad olid nagu Tartu varuosade poeski - pea 2x kõrgemad kui Tallinnas, vastavalt siis ca 6 ja 3,5 tuh EEKi.

Ardi, tegelikult on veel ka neljandat detaili vaja - väntvõlli rihmaratast millel "60 miinus 2" hammasvöö.
Monopritsungi rihmaratast ja esikaant peaks olema.
Hargpritsingisüsteemi kui müün,siis vaid vaid kogu kupatusena.
Plokikaan pidi tiba teistsugune olema,kuna on hüdrauliline klapiregulatsioon.Aga täpselt ei tea,kuna pole kunagi lammutanud.
5280616
Moss
Rookie

Postitus Postitas Moss »

Selge. Eks ma mõtlen ja kaalun seda asja. Kisub ikka vägisi jube kulukaks see pull.
Moss
Rookie

Postitus Postitas Moss »

Varsti valmis

Õnnestus nimelt vana-aasta sees Jõhvist üks sihuke jumpstükk kõige saba ja karvadega ära vedida. Kogu komplekt naksas 6tuh EEKi ära niiet turuhinda arvestades polegi kõige kehvem variant.

Miks tagantjärele-tarkusena soovitan osta kohe terve komplekti:
1. Uued Niva kaaned, nii mono- kui hargpritsega variandid, seest tugevamad pidid olema, mingid ribid sees. Nõuka ajal tehti kaasi samadest kohtadest tugevamaks alumiiniumist kiile veesärki lüües või siis keevitamise teel.
2. Hargpritsega variandil erineb plokikaas veel selle võrra et SL kanalid ei ole kollektori poolt ümmargused vaid omavad laes süvendit... nagu 99% el. pritsega mootoritel ikka.
3. Sellel on ketipingutus hüdrauliline. Ka hüdrotõukurid peaks sees olema, täpselt veel ei tea kuna pole kaanealla vaadanud.

Mille eest hoiatan: Sel mootoril on tehasest kohe küljes immobilaiser. Mina seda ostes ei teadnud. Väidetavalt leidub inimene, kes on suuteline selle vahelt ära lõikama aga mis seal täpsemalt tehakse, ma ei tea. Mul läheb niiehknaa programmeeritav juhtaju peale.
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Hetkel pakkuda 4punkti sissepritsemootori täiskomplekt 12000kr ja monopritsemootori täiskomplekt 9000kr.Proovimisvõimalus.
5280616
Vasta

Mine “Bizniz”