Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Mõtlesin siin ükspäev, et lasen profülaktika mõttes auto üle logistada, kuna on roolis tunda väikest loksu. Mõeldud-tehtud ja seadsin sammud heade tegijate juurde (Vaido ja Aivar Riia tn.), kes mu kõiki eelmisi sõidukaid hea hinnaga putitatanud. Kuid seal tabas mind tagasilöök - nimelt ei tõstvat nende vanake tõstuk minu masinat üles (vähemalt nad kartsid, et ei tõsta), kuna nende jutu järgi toli sel tõstukil uuest peast tõstejõudu 2,5t., kuid praeguseks on seegi ilmselt vähenenud. Ja minu Pajero täismass on midagi üle 2,7t. (Ei taha ju ka ühe rondi pärast poiste leivateenimist tuksi panna, kui tõstuk katki läheb). Siit ka küss, et kus saaks lasta auto üle loksutada ja seal ka juppe vahetada lasta, ning seda kõike mõõduka hinna eest ja seda Tartus?
fagott kirjutas:Huvitav,miks sul täismassi vaja tõsta,st. kõik inimesed ja pagas autos?Tõstetakse ikka tühimassi,mis peaks antud juhul kuskil 2t kanti jääma?
Tühimass on täpselt 1945 kg. ja täismass 2720 kg....ilmselt ei tahetud oma vanakesest tõstukiga riskida ...aga see on nende õigus.
Rooliotsa vahetamiseks ei pea ju tervet autot ülesse tõstma. Piisab ju tungrauast.
Huvitav, et minu masina passis on tühimassiks märgitud 2120kg. Sinul TiitR ju samasugune masin ainult, et automaat kastiga.
Juppide, õlide rehvide pealt saab kindlasti, töö rahade pealt vähe raskem, eks seleta töömehe naisele, miks mees palka välja ei teeni , aga saame sealt ka natukene pigistada.
Rein kirjutas:Juppide, õlide rehvide pealt saab kindlasti, töö rahade pealt vähe raskem, eks seleta töömehe naisele, miks mees palka välja ei teeni , aga saame sealt ka natukene pigistada.
Tänud. Ära karda, ega ma nii koi ka nüüd pole, et töömehe palga arvelt tingima hakkan ...aga panin selle info omale kõrva taha ja võib olla astun ka lähiajal läbi.