Mõõtes keskmist huumorimeele sisaldust veres...tyyp07 kirjutas: Ja kindlaks teed selle kuidas...?
Testi küsimus number 1:
Mida järeldad allolevalt pildilt

Moderaator: Moderators
Mõõtes keskmist huumorimeele sisaldust veres...tyyp07 kirjutas: Ja kindlaks teed selle kuidas...?
sirr kirjutas:See on nii armas teema![]()
Aastat 20 tagasi, kui fidoneti hiilgeajad olid, leidus ikka ja jälle mõni inimene, kes tahtis reguleerida postitusi ja teemasid. Ja siis oli nii 20-l ......
...
..
Ma omalt poolt teen ettepaneku, et müügikuulutuse võib postitada vaid juhul, kui postitaja on vähemalt 4 korda ukselinkideni mudas istunud ja vähemalt 3 vintsi ribastanud.
![]()
![]()
Ai kurja, minu V34 Courier on tõesti lahjem. Aga selle eest on tal ilus punane X2 kleeps peal, mis tähendab, et firmware uuendusega peaks sellest ka V90-e saama. Vot nii. Eks ma lähen nüüd internetist modemipikendust otsima. Ei saa ikka nii, et mul on lühem kui SulK.Kotkas kirjutas:püha offtopicu toitmiseks, mul on courier v90 ... see pollib sinu ka surnux antix.
Nooh - nt kuulutusPaheero kirjutas: Kui inime tahab sigulli müüa->recycle bin, korduval üritamisel IC ja AR võtab seisukoha.
Kui inime tahab sigulli uazi vastu vahetada, no problem, äkki keegi vahetabki![]()