Lume tulekuga selgus selline asi et need rehvid ei taha üldse seisma jääda / mäkke minna lume kattega teel.
Tahan küsida kas ma võin sinna mustri sisse naelad panna?

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

rumal jutt. olen ise sellega (naelutamisega ) väga palju tegelenud.yanekk kirjutas:Ei pruugi päris tõde olla.Mingil põhjusel oli kunagi sama küsimus,targad rehvitehnikud,müügimehed laitsid mõtte maha,nael ei pidavat sees püsima ja rehvimuster pidavat kiiremini otsa saama.Võimalus et rehvimeistrid lihtsalt ei viitsnud teha.Kuigi osadel sarnastel mustritel on just kui naela kohad sees juba.
alvemaks kindlasti ei tee.asfaldil võib ainult kiiremini kuluma hakata.OnuMel kirjutas:Kas kellelgi on kogemust selle lamellide lõikamisega? Kui ma seal käisin omale BFG-AT sid alla kruvimas, siis pakuti mulle ka lamellimist. Nüüd ma siis olengi kahevahel- ühtpidi nagu tore idee, teistpidi suure rehvifirma arendus on korraliku toote valmis teinud, võibolla teeb se lisa lõikumine hoopis havemaks asja.