Väljasikutamisi?

Appikarjed, päästetööd ja kõik muud hädad mis metsas või selle ümbruses juhtuda võivad.

Moderaator: Moderators

Vasta
bantid
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas bantid »

Sai täna sõbra jeepiga Rakveres 23 autot aidatud. Jõher mis ilm on väljas.
Viimati muutis bantid, P Nov 23, 2008 11:32 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
vanapagan
Fitting 38"

Postitus Postitas vanapagan »

bantid kirjutas: Jõher mis ilm on väljas.
Ilm on jah kehva aga lund võiks rohkem olla siis hea vaadata kuis ilmaelu seisma jääb.
Kasutaja avatar
hint
Fitting 38"

Postitus Postitas hint »

Läksin kah sõbrale appi 500m enne temani jõudmist lihtsalt ei näinud teed ja külili kuivenduskraavis ma olingi. Minu õnneks lükkas üks traktor just seal teed lahti ja kui ma temani jooksin jõudis ta kah ennast juba kraavi tagurdada. Masendus tuli peale. :D Aga väja tuli ta sama kergelt kui sinna vajus. Traktori roolis oli veel vana klassivend! nii ma tagasi teele saingi ja sõbra kah!
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

vanapagan kirjutas:
Ilm on jah kehva aga lund võiks rohkem olla siis hea vaadata kuis ilmaelu seisma jääb.
Mul on köögiaknast näha Tartu-Võru trass ja seal juba elu seisab..nii oma mitu tundi juba ja lõppu ei paistagi. Liinibussist väljunud rahvas + teel seisma/kinni jäänud autodest on inimesed välja tulnud ja üheskoos lükatakse kõiki masinaid...selline ühtsustunne lööb kumama. Kuna ma ise juba õllene, siis välja sikutama ma enam ei lähe.
bantid
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas bantid »

vanapagan kirjutas:
Nu jah rakveres suht paksult seda lund, ning sajab kogua-aeg juurde. Rakveres tallinna tänaval mäkke ülesse mineku kohapeal oli üks liinibuss viltu hakkanud tagasi vajuma.
Viimati muutis bantid, P Nov 23, 2008 10:07 pm, muudetud 1 kord kokku.
JAN007
Fitting 38"

Postitus Postitas JAN007 »

Mõni inimene ikka ei saa aru, et Niva kalasaba mustriga rehvid ei kõlba kuhugi.. Helistas sõber, et tal naabrivanamees Nivaga kraavis ca 10km kaugusel, minul muidugi Vitaral alles suverehvid all, seega ei kvalifitseerunud. Laenasin tuttavalt SX4 ja kimasin appi, peale mõningast sikutamist saimegi Niva välja. Olin just linna tagasi jõudnud kui telefon jälle helises, nüüd oli Niva kraavis kilt kaugemal.. Kogu kaadervärk - FarmJack, köied, labidas, vilkur jne.. uuesti autosse ja tagasi Pikajärvele, seekord oli Niva päris külili vajunud, seega ei hakanud SX4 sidurit kärsatama vaid vintsisime FarmJackiga ületee asuva puu abil eurokast välja. Seekord ma enam koju ei läinud, vaid vedasin Niva köie otsas sihtpunkti. Soovitasin sõbral oma naabrimehele vali noomitus teha ja need rehvid minema visata, sest Niva ei suutnud nendega ka siledal teel kohapealt minema saada.
Kusjuures tagasi Otepää suunas tulla oli ka SX4-ga juba raske, lumi oli nii paks, et rattad ei tahtnud maad puutuda ja üle 2. käigu sisse ei saanudki. Mõned vaalud olid teel juba üle meetri.
Ühele 7 seeria bemmile sai kah abi pakutud kuid selle juht arvas, et ta saab välja kaevata end kiiremini kui külge kruvida mõni pukseerimise aas.
Grand Vitara
Kasutaja avatar
viigardi
Mudder

aitähhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Postitus Postitas viigardi »

Härra MAKA!
küll sina oma skodast nohuhoiatajaga ka homme hanges kinni istud :P
Aga mina sõidan siis uhkelt oma dziibihakatisega koju kui sina skodast välja kaevad! :twisted:
Tervitades Garaaz
Kasutaja avatar
Maka
Mudder

Re: aitähhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Postitus Postitas Maka »

garaaz kirjutas:Härra MAKA!
küll sina oma skodast nohuhoiatajaga ka homme hanges kinni istud :P
Aga mina sõidan siis uhkelt oma dziibihakatisega koju kui sina skodast välja kaevad! :twisted:
Tervitades Garaaz
Siis me lihtsalt oleme tasa :D
Juhatan Viigardit õigele teele
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

Tegin ümber kišlaki väikese tiiru, et tutvuda oludega ja hädalisi aidata. Aga mõistagi patroliga, mitte korraliku varustusega 4runneriga. Ja ega labidas ja köied on ka mõistagi nõrkadele ja ei viitsinud ümber tõstma hakata.
Hädaline leitud, kaevasime koos kõigepealt tunnike patrolit välja :D
Peale seda lõikas hädaline oma tagumise turvavöö ära, mille abil sai ka auto välja tõmmatud.
Järgmine kord võtan labida kaasa :D
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Tänud minupoolt kasutajale Suzi kes mu lumehangest päästis :cheers .Nüüd ja edaspidi pean meeles,et lumi tasandab ning peidab kõik orgid jm.Ja tühja rehviga õigel kursil ei püsi :( Vähemalt siin Nõmme pool tuleb vihma ja lund vaheldumisi,temp.on juba +1.Seda kiilakat mis nüüd tuleb.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Sai müratud väheke Ülemiste kandis ja Peetris. Tulemuseks vast ca 12 autot, sealhulgas päris mitu CR-V-d. Kusjuures nad ei olnud ju üldse põhja peal kinni, vaid lihtsalt tagarattad käisid jõnk-jõnk nagu moe pärast kaasa :shock:
Korra tuli isegi Ülemiste keskuse parklas vintsida end :P
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

nu mul 1 "päästetu" paljude seast oli x-trail.
kiskusin ta hangest välja, mees tuli siis lähemalt mu massinat vaatma, avastas, et ka NISSAN, lubas homme kohe poodi minna ja omale ka "päris" maasturi osta. :twisted:

Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Otokas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Otokas »

Sai ka Hiluxiga Kalevi tehase ligidal Jüris sikutamas käidud. Korra kaevasin labidaga ka ennast ca 70 cm tuisuvaalust välja. Haagisekonks on hoopis teise nurga all nüüd, sest tundus alguses, et vintsiga jebimise asemel on parem lindiga hoogsamalt tõmmata. Peale 3 tundi mõtlesin, et targem ongi halvasti läbitavale teele keegi kinni jätta, sest muidu tuleb uus kangelane oma hirmus raske tagaveolise saksa autoga 50 cm lumega võitlema. Seega minust jäi sinna Kalevi teele üks 2,5 tonnine kaubik tõmbamiseks. Igatahes oli tore väliüritus.
Kasutaja avatar
anttix
Fitting 38"

GSM: 51 67286

Postitus Postitas anttix »

Saabusime ka TT ekipaaži koosseisus ASMVlt.

Jälk! 7 tundi Sillamäelt Tallinna, haagissuvila sabas ja raadiost öeldi, et Lääne-Virumaa teed on täiesti läbitamatud :P

Peale haagisest vabanemist sai mõned kirstud ikka tee peal välja tiritud, aga täpset arvet ei pidanud :P
Maa-mets-vesi tüüpi õelusehunnik
antik
Fitting 38"

Postitus Postitas antik »

Tõmbasin eile päeval oma Ford Mavericku ja BFG AT-dega kolm autot Kiviõli-Lüganuse vahel lumest väja ning aitasin ühte bussi välja kaevata.
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
Vasta

Mine “Pääste(t)ööd ja abistamine”