Väljasikutamisi?
Moderaator: Moderators
Läksin kah sõbrale appi 500m enne temani jõudmist lihtsalt ei näinud teed ja külili kuivenduskraavis ma olingi. Minu õnneks lükkas üks traktor just seal teed lahti ja kui ma temani jooksin jõudis ta kah ennast juba kraavi tagurdada. Masendus tuli peale.
Aga väja tuli ta sama kergelt kui sinna vajus. Traktori roolis oli veel vana klassivend! nii ma tagasi teele saingi ja sõbra kah!

- TiitR
- I live off from the mud
Mul on köögiaknast näha Tartu-Võru trass ja seal juba elu seisab..nii oma mitu tundi juba ja lõppu ei paistagi. Liinibussist väljunud rahvas + teel seisma/kinni jäänud autodest on inimesed välja tulnud ja üheskoos lükatakse kõiki masinaid...selline ühtsustunne lööb kumama. Kuna ma ise juba õllene, siis välja sikutama ma enam ei lähe.vanapagan kirjutas:Ilm on jah kehva aga lund võiks rohkem olla siis hea vaadata kuis ilmaelu seisma jääb.bantid kirjutas: Jõher mis ilm on väljas.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Nu jah rakveres suht paksult seda lund, ning sajab kogua-aeg juurde. Rakveres tallinna tänaval mäkke ülesse mineku kohapeal oli üks liinibuss viltu hakkanud tagasi vajuma.vanapagan kirjutas:Ilm on jah kehva aga lund võiks rohkem olla siis hea vaadata kuis ilmaelu seisma jääb.bantid kirjutas: Jõher mis ilm on väljas.
Viimati muutis bantid, P Nov 23, 2008 10:07 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mõni inimene ikka ei saa aru, et Niva kalasaba mustriga rehvid ei kõlba kuhugi.. Helistas sõber, et tal naabrivanamees Nivaga kraavis ca 10km kaugusel, minul muidugi Vitaral alles suverehvid all, seega ei kvalifitseerunud. Laenasin tuttavalt SX4 ja kimasin appi, peale mõningast sikutamist saimegi Niva välja. Olin just linna tagasi jõudnud kui telefon jälle helises, nüüd oli Niva kraavis kilt kaugemal.. Kogu kaadervärk - FarmJack, köied, labidas, vilkur jne.. uuesti autosse ja tagasi Pikajärvele, seekord oli Niva päris külili vajunud, seega ei hakanud SX4 sidurit kärsatama vaid vintsisime FarmJackiga ületee asuva puu abil eurokast välja. Seekord ma enam koju ei läinud, vaid vedasin Niva köie otsas sihtpunkti. Soovitasin sõbral oma naabrimehele vali noomitus teha ja need rehvid minema visata, sest Niva ei suutnud nendega ka siledal teel kohapealt minema saada.
Kusjuures tagasi Otepää suunas tulla oli ka SX4-ga juba raske, lumi oli nii paks, et rattad ei tahtnud maad puutuda ja üle 2. käigu sisse ei saanudki. Mõned vaalud olid teel juba üle meetri.
Ühele 7 seeria bemmile sai kah abi pakutud kuid selle juht arvas, et ta saab välja kaevata end kiiremini kui külge kruvida mõni pukseerimise aas.
Kusjuures tagasi Otepää suunas tulla oli ka SX4-ga juba raske, lumi oli nii paks, et rattad ei tahtnud maad puutuda ja üle 2. käigu sisse ei saanudki. Mõned vaalud olid teel juba üle meetri.
Ühele 7 seeria bemmile sai kah abi pakutud kuid selle juht arvas, et ta saab välja kaevata end kiiremini kui külge kruvida mõni pukseerimise aas.
Grand Vitara
aitähhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Härra MAKA!
küll sina oma skodast nohuhoiatajaga ka homme hanges kinni istud
Aga mina sõidan siis uhkelt oma dziibihakatisega koju kui sina skodast välja kaevad!
Tervitades Garaaz
küll sina oma skodast nohuhoiatajaga ka homme hanges kinni istud

Aga mina sõidan siis uhkelt oma dziibihakatisega koju kui sina skodast välja kaevad!

Tervitades Garaaz
Re: aitähhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Siis me lihtsalt oleme tasagaraaz kirjutas:Härra MAKA!
küll sina oma skodast nohuhoiatajaga ka homme hanges kinni istud![]()
Aga mina sõidan siis uhkelt oma dziibihakatisega koju kui sina skodast välja kaevad!![]()
Tervitades Garaaz

Juhatan Viigardit õigele teele
Tegin ümber kišlaki väikese tiiru, et tutvuda oludega ja hädalisi aidata. Aga mõistagi patroliga, mitte korraliku varustusega 4runneriga. Ja ega labidas ja köied on ka mõistagi nõrkadele ja ei viitsinud ümber tõstma hakata.
Hädaline leitud, kaevasime koos kõigepealt tunnike patrolit välja
Peale seda lõikas hädaline oma tagumise turvavöö ära, mille abil sai ka auto välja tõmmatud.
Järgmine kord võtan labida kaasa
Hädaline leitud, kaevasime koos kõigepealt tunnike patrolit välja

Peale seda lõikas hädaline oma tagumise turvavöö ära, mille abil sai ka auto välja tõmmatud.
Järgmine kord võtan labida kaasa

- taxopets
- True Off Roader!
Tänud minupoolt kasutajale Suzi kes mu lumehangest päästis
.Nüüd ja edaspidi pean meeles,et lumi tasandab ning peidab kõik orgid jm.Ja tühja rehviga õigel kursil ei püsi
Vähemalt siin Nõmme pool tuleb vihma ja lund vaheldumisi,temp.on juba +1.Seda kiilakat mis nüüd tuleb.

Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Sai müratud väheke Ülemiste kandis ja Peetris. Tulemuseks vast ca 12 autot, sealhulgas päris mitu CR-V-d. Kusjuures nad ei olnud ju üldse põhja peal kinni, vaid lihtsalt tagarattad käisid jõnk-jõnk nagu moe pärast kaasa 
Korra tuli isegi Ülemiste keskuse parklas vintsida end

Korra tuli isegi Ülemiste keskuse parklas vintsida end

Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
nu mul 1 "päästetu" paljude seast oli x-trail.
kiskusin ta hangest välja, mees tuli siis lähemalt mu massinat vaatma, avastas, et ka NISSAN, lubas homme kohe poodi minna ja omale ka "päris" maasturi osta.
Tony
kiskusin ta hangest välja, mees tuli siis lähemalt mu massinat vaatma, avastas, et ka NISSAN, lubas homme kohe poodi minna ja omale ka "päris" maasturi osta.

Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
-
- Got ARB and Nitrous?
Sai ka Hiluxiga Kalevi tehase ligidal Jüris sikutamas käidud. Korra kaevasin labidaga ka ennast ca 70 cm tuisuvaalust välja. Haagisekonks on hoopis teise nurga all nüüd, sest tundus alguses, et vintsiga jebimise asemel on parem lindiga hoogsamalt tõmmata. Peale 3 tundi mõtlesin, et targem ongi halvasti läbitavale teele keegi kinni jätta, sest muidu tuleb uus kangelane oma hirmus raske tagaveolise saksa autoga 50 cm lumega võitlema. Seega minust jäi sinna Kalevi teele üks 2,5 tonnine kaubik tõmbamiseks. Igatahes oli tore väliüritus.