Sõiduauto müügifoorumis

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

svatski
Fitting 44"

Postitus Postitas svatski »

Kas inimesed tõesti on nii masenduses, et ei oska oma autot enam kuidagi müüa vaid proovivad seda iga hinna eest kuskil foorumis millegi vastu vahetada?
Hakkab juba rõvedalt häirima. Moderaatorid PALUN :hail TEHKE MIDAGI. Muidu hakkan oma lapse vankrit ja vana voodit siin maasturi vastu vahetama.
Varem oli meil täitsa normaalne foorum.
Mihkel
mak1
Mudder

Postitus Postitas mak1 »

svatski kirjutas:Kas inimesed tõesti on nii masenduses, et ei oska oma autot enam kuidagi müüa vaid proovivad seda iga hinna eest kuskil foorumis millegi vastu vahetada?
Hakkab juba rõvedalt häirima. Moderaatorid PALUN :hail TEHKE MIDAGI. Muidu hakkan oma lapse vankrit ja vana voodit siin maasturi vastu vahetama.
tubli svatski, keegi pidi seda teemat hakkama arutama. oma sõiduautode ja muude varade vahetus maasturite vastu võiks olla nagu muu koht. mina hakkaks vahetama vanu riideid ja laste mänguasju...kui keegi müüb maasturit siis ja ilusti on kirjas (oodatud ka vahetusvariandid) pakkuge sii sneile oma vahetust mille iganes vastu....
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

Kui nüüd natuke vaatate siis enamus autode kuulutajaid on mingi ühe või kahe postitusega. No mida na siia tegema tulid ... tasuta müüma. Kuna meie seas väga nende saanide ostjaod ei ole, siis teeks ettepaneku - Rookie saaatuses ei saa müügifoorumisse postitada :roll:
Rookie staatuses võib vabalt omale Ostu foorumis autot ostida :lol:
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

A kes sul keelab ostufoorumis oma X 2wd liikurit vahetuseks pakkumast? Las müüvad. Kui huvi ei näidata, siis kukub vähehaaval allapoole ja kaob ajaloo prügikasti... igasugu BS teemal kes ja kas tohib müüa, ainult tõstab uuesti nähtavale kuulutuse ju...
marko.laagri
Rookie

Postitus Postitas marko.laagri »

svatski kirjutas:Kas inimesed tõesti on nii masenduses, et ei oska oma autot enam kuidagi müüa vaid proovivad seda iga hinna eest kuskil foorumis millegi vastu vahetada?
Lp. Svatski
Miks sa arvad, et inimene peaks olema masenduses, et siin oma autot vahetuseks pakkuda ? Enamusel foorumlastel on maastur hobiautoks - mitte igapäevaliikuriks ja seoses sellega soovisin teada, et äkki keegi on tüdinenud oma 4x4 armukesest või soovib vahetada mõne muu liikuri vastu. :roll:
Ja siis veel seda, et praeguseks Rookie staatus on mul seepärast, et ma ei soovi teha mõttetuid postitusi (a`la - kena pilt... / hea nali... / tahaks endale kaa selliseid... jne. ) ja offroadiga olen tegelenud ning maasturit omanud juba ammu enne seda kui selle foorumiga liitusin 8)
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

Mina mõtlesin seda et
BMW 525ix ilmus müüki 27okt ja liitus samal päeval
Bronco 24000.- ilmus müüki 17 nov ja liitus eelmisel päeval
Ranger XLT ilmus müüki 22 august ja liitus samal päeval
Armanda V8 4x4 ilmus müüki 11 nov ja liitus samal päeval
Cherokee 4,0 ilmus müüki 11 nov ja liitus samal päeval

Ja mis siis ... see ongi ju müügifoorum kõigile kes iganes soovivad :lol:
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Ja siis veel seda, et praeguseks Rookie staatus on mul seepärast, et ma ei soovi teha mõttetuid postitusi (a`la - kena pilt... / hea nali... / tahaks endale kaa selliseid... jne. ) ja offroadiga olen tegelenud ning maasturit omanud juba ammu enne seda kui selle foorumiga liitusin 8)[/quote]

Selles on sul küll õigus.Mõni mees häirib oma mõttetu postiga oluliselt rohkem kui teine oma auto müügiga.Las müüvad või vahetavad.
orejaP kaotas oma rookie staatuse arvatavasti samamoodi.Enamus postitused on puhas pa*k.
Viimati muutis Movistar, N Nov 20, 2008 9:31 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

kas need paar kuulutust on foorumile koormaks? :roll:
muidugi, kui teha reegel, et igas lauses peab sisalduma vähemalt üks kord 4x4, siis on iseasi :?
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Miks te siis ei tee inimesele kohta kus ta saab oma sigulli maha parseldada õnnetule maasturiomanikule?
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
tyybel
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tyybel »

Pahameel on tingitud ilmselt sellest, et kuigi foorumlaste seas võib kindlasti olla keegi, kes tõesti mõne seisma jäänud maasturi tahaks mõne tavalisema saani vastu vahetada, käib ülejäänutele närvidele jah, et huviga vaadates, mis siis müügiks pakutakse, selgub, et jälle on keegi oma kaubandusliku väärtuse kaotamise piiril olevat teemavälist sõidukit meeleheitlikult nõus mille iganes vastu vahetama. Ilmselt on paljudel juhtudel analoogiline kuulutus üleval ka paadi-, foto-, mööbli-, kinnisvara-, raadio-, metsatehnika- ja jumalsedateabmisalafoorumis.

Aga, jah, samas väga paljud ainult loevad foorumit, kasutamata seda jututoana. Nende liikmete postituste piiramine postituste arvu järgi oleks vist ebaaus. Ehk piisaks kogu selle m/v teema tõstmisest "bizniz" kategooria alla?
Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
urkky
Rookie

Postitus Postitas urkky »

Ma tõesti liitusingi ekstra selleks, et saaks müügikuulutuse panna.
Enne lugesin külalisena.
Kui selline asi on probleemiks siis tehke foorum kinniseks ja asi lahendatud.
orejaP kirjutas:Mina mõtlesin seda et
BMW 525ix ilmus müüki 27okt ja liitus samal päeval
Bronco 24000.- ilmus müüki 17 nov ja liitus eelmisel päeval
Ranger XLT ilmus müüki 22 august ja liitus samal päeval
Armanda V8 4x4 ilmus müüki 11 nov ja liitus samal päeval
Cherokee 4,0 ilmus müüki 11 nov ja liitus samal päeval

Ja mis siis ... see ongi ju müügifoorum kõigile kes iganes soovivad :lol:
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

Minul pole küll selle vastu midagi,kui maastureid soovitakse vahetada peale raha ka millegi muu vastu ja vastupidi.See on ikkagi maasturiomanikke- ja huviliste foorum.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

See on nii armas teema :roll:
Aastat 20 tagasi, kui fidoneti hiilgeajad olid, leidus ikka ja jälle mõni inimene, kes tahtis reguleerida postitusi ja teemasid. Ja siis oli nii 20-l inimesel oma arvamus, kuhu mis post peaks sobima.
No sai fido aeg läbi, tuli newsgruppide aeg. Jälle samad teemad, samad vaidlused.
Tore, et ka tänapäeval leidub inimesi, kes toda kaunist traditsiooni meelde tuletavad ja nostalgiat tekitavad. Ja nii armas on, et mõni viitsib suisa statistikat teha, kes millal liitus, kui palju postitas ja kui pikk on...

Ma omalt poolt teen ettepaneku, et müügikuulutuse võib postitada vaid juhul, kui postitaja on vähemalt 4 korda ukselinkideni mudas istunud ja vähemalt 3 vintsi ribastanud.

:D :D :D
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

sirr kirjutas:
...Ma omalt poolt teen ettepaneku, et müügikuulutuse võib postitada vaid juhul, kui postitaja on vähemalt 4 korda ukselinkideni mudas istunud ja vähemalt 3 vintsi ribastanud.

:D :D :D
Ja kindlaks teed selle kuidas...? :roll:
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”