Vaja vedrusid
Moderaator: Moderators
Vaja vedrusid
Ehk siis võiks olla minimaalselt 45 cm pikad. Land Roveritel olevat sellised pikad, ehk kellelgi vedelevad ja viitsib mõõta.
Toyota Hilux
Land +3725066049
Land +3725066049
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?p=885 ... ght=#88576
Ollel olemas ka LC 80 originaalid, nende pikkus vabas olekus 485 ja 500mm
Ollel olemas ka LC 80 originaalid, nende pikkus vabas olekus 485 ja 500mm
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Alla lähevad tõesti hiluxile. Vaja on selliseid vedrusid, mis on hõreda keeruga, pikad ja jäigemad, kui on praegused Lada 04 tagumised vedrud.rommi kirjutas:Äkki täpsustad ka milliseid jäikusega vedrusid sul vaja on? Signatuuri järgi võib oletada, et need lähevad hiluxile? Suht kahtlane on sinna nt LC80 vedrud panna
PS! mul on ühed 4Runneri tagumised originaalid üle. Korralikud.
r.
Auto kaalu kohta niipalju et praegune V6 on lootus lähiajal V8 big bloki vastu vahetada.
Toyota Hilux
Land +3725066049
Land +3725066049
[quote="Küllo"]http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?p=885 ... ght=#88576
Ollel olemas ka LC 80 originaalid, nende pikkus vabas olekus 485 ja 500mm[/quote
Palju see LC 80 taguots kaalub. Ja mis on vedru läbimõõt välisäärest mõõtes.
Ollel olemas ka LC 80 originaalid, nende pikkus vabas olekus 485 ja 500mm[/quote
Palju see LC 80 taguots kaalub. Ja mis on vedru läbimõõt välisäärest mõõtes.
Toyota Hilux
Land +3725066049
Land +3725066049
läbimõõdu saan sulle vast homme öelda, preagu enam ei viitsi kaevama minna keldrisse. aga mis ta kaalub, vat seda ma küll ei tea
Kuda seda üldse kaaluda
... kui täislastis kaalujaotust teaks, siis oskaks välja rehkendada 
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Lubatud suurim teljekoormus on passis kirjas ja mina olen vedrude valimisel selle aluseks võtnud. Pole nt mõtet panna masinale vedrusid, mis tulevad 2x suurema teljekoormusega auto alt. Samas, kui kasti aegajalt suuremaid raskusi loopida, siis tasub tugevam vedru ära end. Kui enamjaolt kast tühi, sis kerge ja põrkav taguots on väga ebamugav.Olle kirjutas:läbimõõdu saan sulle vast homme öelda, preagu enam ei viitsi kaevama minna keldrisse. aga mis ta kaalub, vat seda ma küll ei teaKuda seda üldse kaaluda
... kui täislastis kaalujaotust teaks, siis oskaks välja rehkendada
Kusjuures, ma enda Suzukile ei leidnudki taha sobivaid vedrusid. Nüüd on nii, et igapäevasõitudeks pehmemad vedrud ja kui suurema seltskonnaga ja täislastis metsaminek, siis viskan pikemad-jäigemad alla (vahetus võtab alla 5min - hilifti väljaotsimise vaev)
Aga proovige ära ja andke teada kas sobisid!
Teljekoormus taga (eeldusel, et 2 tehnilises passis on tagatelg) on 1850kg
Diameetri saab õhtuks
Ahjaa. Tegelikult käib antud kontekstis jutt hoopis esivedrudest. Eest teljekoormuseks 1500kg.
Kuigi jah , saadaval on nii esimesed kui tagumised originaalid ja lisaks ka esimesed EMU vedrud tähisega OME 850
Koju hakkab tekkima vaikestviisi VedruWorld
Diameetri saab õhtuks
Ahjaa. Tegelikult käib antud kontekstis jutt hoopis esivedrudest. Eest teljekoormuseks 1500kg.
Kuigi jah , saadaval on nii esimesed kui tagumised originaalid ja lisaks ka esimesed EMU vedrud tähisega OME 850
Koju hakkab tekkima vaikestviisi VedruWorld
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
http://nagi.ee/photos/land/ sellele kollile otsitakse sobivaid esivedrusid
115mm alumise taldriku toetus
Tegu siis välimiste mõõtudega ja esivedrudega.
Sry et nii hilja (2.23), aga just tulin kõrgsurve pumpa installimast
148mm ülemise taldriku toetus
115mm alumise taldriku toetus
Tegu siis välimiste mõõtudega ja esivedrudega.
Sry et nii hilja (2.23), aga just tulin kõrgsurve pumpa installimast
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
- uputaja
- I live off from the mud
Näiteks MB 460 ja 500 jne omavad väga häid vedrusid ees. Vedru pikkus 50mm , traadi lm 13 mm , vedru lm 130 mm . Üsna harv samm .
Maksid miski 700kr tk .
Samade vedrudega tegin oma Cherole tõste . Vedrud vajusid 6 cm madalamaks . ( 4l mootor + vints üsna suure alusega )
Andres
Maksid miski 700kr tk .
Samade vedrudega tegin oma Cherole tõste . Vedrud vajusid 6 cm madalamaks . ( 4l mootor + vints üsna suure alusega )
Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.