rehvidest ja ratastest
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Firebirdile...heaküll....aga kui nüüd normaalse suurusega mudakaid tuua...ei kujuta ette küll mismoodi sõidukasse jooks nt 35 " MT-sid ära pakitaksejr kirjutas:Eestis ei ole odavaid rehve...
Saksamaal on odavad rehvid...
Mina enam siit ei osta ühtegi rehvi. Ütleme nii, et kui ma näiteks Firebirdile ostan saksast jooksu rehve, siis mul jääb ka kütuseraha üle, millega rehvidel järgi käia.
Ja nüüd magama - Ära vingu, pingu!

Mudas alates 2003.
müüa ODAVAD rehvid INSA TURBO 205R16 Mustrit pole, küljed pragusid täis, karkass ainult pisut lakse saanud. Hind 1 EEK. Hind ei sisalda pildi netti riputamist, e-maili saatmist, transporti, kõne vastaja arvelt, utiliseerimis maksu jne.
Jõudu tööle.
BTW universaalkerega Xsara-sse mahtus 35"-seid rehve 5 tükki!!!
Jõudu tööle.

Kas 50 sendiga ei saa?MM kirjutas:müüa ODAVAD rehvid INSA TURBO 205R16 Mustrit pole, küljed pragusid täis, karkass ainult pisut lakse saanud. Hind 1 EEK. Hind ei sisalda pildi netti riputamist, e-maili saatmist, transporti, kõne vastaja arvelt, utiliseerimis maksu jne.
Jõudu tööle.![]()
![]()

Kas tõesti kellegil selliseid kumme odavamalt pole anda:lol:

56157755
5 tükki?......palju su autol rattaid on siis õige?MM kirjutas:müüa ODAVAD rehvid INSA TURBO 205R16 Mustrit pole, küljed pragusid täis, karkass ainult pisut lakse saanud. Hind 1 EEK. Hind ei sisalda pildi netti riputamist, e-maili saatmist, transporti, kõne vastaja arvelt, utiliseerimis maksu jne.
Jõudu tööle.![]()
![]()
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Oled sa kuulnud midagi rehvi pragunemisest/väsimiset. Minu LR varusratas on igatahes viimase 5-6 aastaga päikese käes seistes nii ära pragunenud, et alla ei tihakaks küll enam panna.Beast kirjutas:noh olen ikka, aga tõlkige kuidas nii sõita et tagavararattas kulub ja uut vaja?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi