Number profiilis ja CB ka olemas. Liiklen (kui liiklen. Kõrgsurvepump on hetkel remondis kuid ehk saab ikke korda) pildiloleva liikuriga nime all "Kivipallur
2008 Avosõidu turistid
Moderaator: Moderators
muidugi iseenesest kas nüüd kõigi numbreid kirjutada on mõtet, kuid lihtsalt oleks hea teada kes ja mis autuga esineb. Pahatihti ei lähe tiimi nimi ja foorumi kasutaja nimi kaugeltki kokku ja oleks ju vahva, kui foorumi aatekaaslase metsas mudaaugus ka ära tunned
kas nüüd numbreid tõesti kõiki vaja on, on iseasi. Samas meenub mulle sõit mingist ajajärgust kus stardis anti ka igale võistjejale legendi lisalehel teami nimed ja kontakttelefonid. Iseasi kas seda tõesti vaja on? Samas ega ta just väga liiga ka ei tee. Üsna tüütu on korraldajale 35 korda helistada ja küsida, et peaks ju veel olema mingi team kelle nime ma ei mäleta kuid kes peaks sellel 250km pikkusel ringil suht minu lähedal olema ja äkki saaks mind tiba tõmmata. Seda enam kui CB'd juhuslikult peal ei ole.
Number profiilis ja CB ka olemas. Liiklen (kui liiklen. Kõrgsurvepump on hetkel remondis kuid ehk saab ikke korda) pildiloleva liikuriga nime all "Kivipallur
ja Mõttetu mees
"
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kõikide võistkondade telefoninumbrid on vist küll liiast, aga ega see paha ei tee tõesti, kui natukenegi aimad, kes millise masinaga liigub. Paljud muidugi tunnevad üksteist, kuid arvan, et enamus siiski mitte.
Kuzmitz on rajal avataril oleva Patroliga nime all 1 Hobujõud fännklaab. Masinal ka nimega seotud kleepsud peal. Kui nüüd tõesti keegi tahab, siis: 5127837
Kuzmitz on rajal avataril oleva Patroliga nime all 1 Hobujõud fännklaab. Masinal ka nimega seotud kleepsud peal. Kui nüüd tõesti keegi tahab, siis: 5127837
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
- 10-4
- Mudder
- Kontakt:
Nii, olen omast arust kõik vajaliku info läbi hekseldanud aga ei leidnud vastust küsimusele - Kas Turistid nummerdavad ka ennast? Ning kui jah, siis kas tekib jälle vana hea võitlus, kes saab 77 endale?:twisted:
P.S. Liigun hallikirju Hiluxiga kõrvalistmel ja ilmselt ka nina ees tross peos
P.S. Liigun hallikirju Hiluxiga kõrvalistmel ja ilmselt ka nina ees tross peos
Ten-Four, Over And Out!
Hetkel haige - veab vaid üks ratas :p
Projekt Rocky F73 uueks - 2009-...
- piloodihakatis
- Off Roader Wannabe
- Kontakt:
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Turist pole võistlusklass, seega pole vajalikud, pigem tekitvad liigset segadust asjatundmatute seas...CÄÄRFIILD kirjutas: TURIST pole ju võistlusklass ,kus EAL numbreid väljastab.
Registreeritakse ju võistlejad võistkonna nime ja auto registreerimisnumbri järgi.
Viimati muutis Landy, N Nov 13, 2008 9:35 pm, muudetud 3 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Oliver
- offroad on külm, pime ja vastik
- Kontakt:
Palun ärge pange "numbreid" külge.
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Kuna keegi teine seda ei teinud siis alustan elavat järjekordamargus61 kirjutas:No aga tee siia elav järjekord, näiteks:Krt rajale ikka tahaks Aga kas see palju rahvast kokku tuleb selgub kohapeal või ikka enne üritust?
33. tyyp07
Küll siis Oliver teada annab, kui kohta tekib. Reglement ütleb, et tasuda saab 14. novembrini. Äkki siis tasumata vendadele tõmmatakse vett ja kui sa jõuad esimesena klotsi letile heita, ongi koht käes.
Team Grand Jeebu hetkel siis nr. 36 e. esimene pretendent vabale kohale.
Mihkel
- pets9555
- Got ARB and Nitrous?
Võistkonnaks on MÕMM, autoks Chevy Blazer S-10, punane.
Seel korral loodame, et ei vaja teiste abi vintsimisel (Klaperil aitas team Kivipallur ja Mõttetumees meid august), nüüd oleme ise valmis abistama. Mõmm omab nüüd rullile keritud saba
Tel. nr. kui on soovi kellegil kirjutada: 55 60 31 64
Seel korral loodame, et ei vaja teiste abi vintsimisel (Klaperil aitas team Kivipallur ja Mõttetumees meid august), nüüd oleme ise valmis abistama. Mõmm omab nüüd rullile keritud saba
Tel. nr. kui on soovi kellegil kirjutada: 55 60 31 64
Chevy Blazer S-10, 4.3 sport
- Veiko
- I know how to fix stuff
Kui te minu Samuraid (636 SUZ) näete metsas või teedel liikumas siis sellega seiklevad mu õde ja tema sõbranje.Seega palun aidake neid kui nad kinni peaksid kuskil olema.Ikkagi esimest korda sõimas.Sama kehtib ka LR Disco 3-ga sõitvate Vidinate kohta.Nemadgi õpivad kaarti ja orjenteerumist.
Edu
Veiko
Edu
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Veiko kirjutas:Kui te minu Samuraid (636 SUZ) näete metsas või teedel liikumas siis sellega seiklevad mu õde ja tema sõbranje.Seega palun aidake neid kui nad kinni peaksid kuskil olema.Ikkagi esimest korda sõimas.Sama kehtib ka LR Disco 3-ga sõitvate Vidinate kohta.Nemadgi õpivad kaarti ja orjenteerumist.
Edu
Veiko
- 10-4
- Mudder
- Kontakt:
Landy kirjutas:Turist pole võistlusklass, seega pole vajalikud, pigem tekitvad liigset segadust asjatundmatute seas...CÄÄRFIILD kirjutas: TURIST pole ju võistlusklass ,kus EAL numbreid väljastab.
Registreeritakse ju võistlejad võistkonna nime ja auto registreerimisnumbri järgi.
Ma ei pidanudgi silmas EALi väljastatud nr. Vaid ikka ise kleebitut. Saarekollil oli korraldaja põhjendus, et tuntaks ära, kui mingi sigaduse korraldab. Kuid nagu Oliver ütles siis: PALUN ärge kleepige, tekitab liigset segadust asjadundmatute seas. on lõplik.
Hou!
Ten-Four, Over And Out!