ikkagi 3,1 diisel grand cherokee?!
Moderaator: Moderators
ikkagi 3,1 diisel grand cherokee?!
õhtust, sai siin ja mujal ringi vaadatud, loetud ja uuritud. Suht ühel arvamusel paljud, et 3,1 td ei ole hea ja 2,7 on. Nagu ikka on teatud piirangud finantsile, ja kuidagi ei venita 2,7 diislit välja. Jäänud silma
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
ja mitte hinna, vaid all oleva info pärast kus silberis oletatavalt vahetatud garantiiga palju asju. tegelt eelarve mul kuni 160 k. Plaan vaatama minna,kuid äkki mingi info juba teada auto kohta?Plaan kindlasti silberisse viia, kuid kas ost võiks baseeruda sealt tuleva infoga? või ikkagi vaja kuskile veel lisa tähelepanu pöörata?
tänud ette
ja mitte hinna, vaid all oleva info pärast kus silberis oletatavalt vahetatud garantiiga palju asju. tegelt eelarve mul kuni 160 k. Plaan vaatama minna,kuid äkki mingi info juba teada auto kohta?Plaan kindlasti silberisse viia, kuid kas ost võiks baseeruda sealt tuleva infoga? või ikkagi vaja kuskile veel lisa tähelepanu pöörata?
tänud ette
eks ta lahjem on, kui 2,7 aga minuarust kannatab sõita küll. Ega see 2,7 ka just eriti kuldne auto pole.
4,7 bensuga minuarust ei saa üldse võrrelda.
See muidugi minu isiklik arvamus, kuna enda 2,7 dislaga olen totsna vett ja vilet näinud ja pole siiani jonksu asju saanud. (ajab salongi haisu jne)
4,7 bensuga minuarust ei saa üldse võrrelda.
See muidugi minu isiklik arvamus, kuna enda 2,7 dislaga olen totsna vett ja vilet näinud ja pole siiani jonksu asju saanud. (ajab salongi haisu jne)
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
ega jah disla ja bensuka kulud on ka suht väike vahe ja millegipärast olen suht kindel ka, et bensukas tahab oluliselt vähem kõpitsemist ka. 3,1 mulpole olnud kahjuks aga olen sõitnud ja tundus nagu traktor ikka.
Kuna mul on nii disla, kui bensukas olemas siis sõidan parema meelega bensukaga.Saab vähemalt korralikult raaadiot kuulata ja ei haise peale pikemat sõitu nagu traktorist.
Lisaks saab peale diisli tankimist reeglina käed dislat täis.
Kuna mul on nii disla, kui bensukas olemas siis sõidan parema meelega bensukaga.Saab vähemalt korralikult raaadiot kuulata ja ei haise peale pikemat sõitu nagu traktorist.
Lisaks saab peale diisli tankimist reeglina käed dislat täis.
kas tõesti on 4,7 liitirse bensuka ja 3,1 diisli küttekulu ligilähedased?tundub kuidagi kahtlane, muidugi pole kunagi disla omanud ka. ja kui juba juttu tuli siis kas bensukas ka reaalselt vähem nn. kõpitsemist tahab. Sellise aastaarvu puhul tundub rohkem isendis kinni olevat? kuidagi foorumis silma jäänud et bensukaga ikka linnas alla 18 hakkama ei saa...
aga paneks bensukulu faktiliselt lukku, et kas siis alla 18 ka tuleb,,,uurisin tiba, ja ausalt öeldes kes pakub et tal 14 linnas, teine jälle et 20
eks sõitjast oleneb palju aga... sellised käärid otsuse tegemiseks tiba suured. praeguse kütte hinna juures pole hullu, aga kui jälle 20 ringi rallib
, siis lisakulu juba tuntav

sai ringi ka vaaatud, ja eestist ostetud ja hooldatud isend juba silma jäänud
oskate ehk kommenteeria ka järelturgu jeepil? eriti 4,7 liitrise puhul, algul tundus et diisel selline igavene müügiartikkel paljudele...kui vaja autot vahetama hakata kunagi
oskate ehk kommenteeria ka järelturgu jeepil? eriti 4,7 liitrise puhul, algul tundus et diisel selline igavene müügiartikkel paljudele...kui vaja autot vahetama hakata kunagi
peaks lihtsamini müüdav olema, kui disla.
Aga vaata üle, milles probleem:)Ma võin lahkessti nõu anda:) Hind on ka hea, kui on korras auto.
Aga vaata üle, milles probleem:)Ma võin lahkessti nõu anda:) Hind on ka hea, kui on korras auto.
Hetke seis on vist selline et kes omale Jeepi tahab,seda kütuse kulu ei hirmuta ja ostetakse korralik suure mootoriga bensukas.ruubel kirjutas:sai ringi ka vaaatud, ja eestist ostetud ja hooldatud isend juba silma jäänud
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
eks homme helistab ja lähen lähiajal kaema, tekkis selline mõte, et kas gaasi ka keegi kasutab? kui ikka kitsaks peaks minema ( õnneks üle 2000 km kuus ei sõida keskmiselt), siis kas see on mingi lahendus? ja mis tagajärgi see tuua võiks? kunagi sõber midagi jahus, et tahtis peale panna aga nii see jäigi...
jutt jumala õige:)yanekk kirjutas:Hetke seis on vist selline et kes omale Jeepi tahab,seda kütuse kulu ei hirmuta ja ostetakse korralik suure mootoriga bensukas.ruubel kirjutas:sai ringi ka vaaatud, ja eestist ostetud ja hooldatud isend juba silma jäänud
Arvesta, et gaasi kulu paberil 10-15 % suurem kui bensiinil, reaalselt võib olla veel suurem. Teiseks on bensiini liiter mingi 14 eek ja gaasi liitri hind juba 11+ eek, seega praeguste hindade juures ei soovitaks raisata seda 15 tuhandet mis gaasiseadme paigaldus maksab. Pealegi olen kindel, et gaasi hind hakkab kiiremini kerkima kui bensiini oma, sest gaasi hinna ütlevad meie idanaabrid, kelle "hea kirjas" me oleme. Minu soovitus sulle istu maha, hinga paar korda sisse välja ja küsi endalt mitu raha sa kuus kütuse alla panna tahad. Mina sinu asemel võtaks ühendust kasutaja Metsikuga, kellel uueks armukeseks Patrol ja 2,7 grand chero müügis. Metsiku grandil on veel tõstesari ja ees vintsi pesa stanges valmis (st vints külge, juhted ühendada ja tuld). 2.7 grandi kütusekulu on tuntavalt väiksem kui 3,1 liitrisel. Räägi enne Metsikuga ja vahest saate mõlemale sobivale kokkuleppele. 5183816 - Metsiku nr.ruubel kirjutas: tekkis selline mõte, et kas gaasi ka keegi kasutab? kui ikka kitsaks peaks minema ( õnneks üle 2000 km kuus ei sõida keskmiselt), siis kas see on mingi lahendus? ja mis tagajärgi see tuua võiks? kunagi sõber midagi jahus, et tahtis peale panna aga nii see jäigi...
P.S. ära unusta öelda, et sa foorumi kasutaja ja las teeb sulle ale

madis