Müüa BMW 525 ix 141kw, 1993a.
Moderaator: Moderators
Müüa BMW 525 ix 141kw, 1993a.
Müüa nelikveoline 525, tumepunast värvi. Auto on heas korras, vajab rattalaagri vahetust (annan kaasa). Autol on vahetatud: sidur, radiaator, termostaat, piduriklotsid, kapoti amordid, plokikaanetihend, klapikambrikaane tihend. Olemas immobilaiser ja puldist käivitus.
Hind 39 500 kr, tingimise võimalus.
Kui huvi, siis palun ühendust võtta telefonil 53430872.
E-post:flo18@hot.ee
Hind 39 500 kr, tingimise võimalus.
Kui huvi, siis palun ühendust võtta telefonil 53430872.
E-post:flo18@hot.ee
Pakun, et kui sa midagi BMW-dest teaksid, siis x tähendab antud margil 4 vedu ja kuskil pole kirjas, et ilma aeglustita 4wd autot ei tohiks müüa.uputaja kirjutas:Mis vahekast tal all onja kas difrilukud on kah olemas.
Pakun , et vähe vale foorum 2wd auto müümiseks.

Ja ega ta maastikul RAV4 le palju alla jää.
PS: vahekasti mudel/kood peaks olema A110 ja sinna käib 0,5l õli
Viimati muutis Raitz, T Okt 28, 2008 1:16 pm, muudetud 2 korda kokku.
1 Hobujõud
- erik
- Aktiivne Pikendus
Sellel autol on automaatse jõujaotusega vahekast (tööpõhimõte midagi torseni taolist) ja tagasillas visco lukk. Veovalemilt kabedam, kui mõni stock vanakooli maastur ja kindlalt kobedam, kui mõni tänapäevane linnamaastur.uputaja kirjutas:Mis vahekast tal all onja kas difrilukud on kah olemas.
Pakun , et vähe vale foorum 2wd auto müümiseks.
Lihtsalt infoks...
Ise kunagi sellist kolmesajast ix`i peetud, tore auto oli.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
-
- Rock Crawler
Siin teemas on juba 2 küsimust olnud ja ei ühtegi vastust neile. Ei tea kas tahetakse müüa või ei. Lisaks oleks huvi ka piltide vastu. Vähemalt minul.
Ja kui nüüd keegi petsialist avastab, et kas ma ikka olen ostja siis küsiks vastu, kas siit ikka leiab sellel ostja.
Meelis
Ja kui nüüd keegi petsialist avastab, et kas ma ikka olen ostja siis küsiks vastu, kas siit ikka leiab sellel ostja.
Meelis
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Tervist
Vabandan, et pole jõudnud vastata. Tegemist sedaan 525 ix-iga. Veojõu vahekord peaks olema ees 38% ja taga 62%. Autol on pidev nelikvedu. Difriluku ja vahe kasti kohta ei oska vastata
Pildid on küll eemisel aastal tehtud, aga mingi ülevaate annavad ikka. Pilte näeb aadressil: http://fotoalbum.ee/photos/Hawannah/sets/272935
Vahetus- ja tingimisvõimalus olemas.
Päikest!

Pildid on küll eemisel aastal tehtud, aga mingi ülevaate annavad ikka. Pilte näeb aadressil: http://fotoalbum.ee/photos/Hawannah/sets/272935
Vahetus- ja tingimisvõimalus olemas.
Päikest!
Hind alla!
Hind nüüd 35000.-
Hind ei ole ikka veel kivist, asjaga kiire!!
Kontakt:
mobiil: 53430872
e-post: flo18@hot.ee
Hind ei ole ikka veel kivist, asjaga kiire!!
Kontakt:
mobiil: 53430872
e-post: flo18@hot.ee
Sellel autol suurem ostuhuvi http://foorum.bmw-club.ee