NAISTE ERI

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Postitus Postitas Shrek4x4 »

monstera kirjutas:Lubasin Shrekile roolikeerajaks tulla ja kavatsen lubadust ka pidada. :yupikaye

Mari

PS! Shrek, nagu ma aru saan, piloteerin Rohelise samuraiga, on nii? Me peaks maha istuma, õlled tegema ja strateegia paika panema :cheers
Mulle pole roolikeerajat vaja, sest kui Sissyl õde ei tule, loen talle arvatavasti kaarti.Sõbrale rohelise sukiga on pilooti vaja kuna tal naine ära ja ise ta eriline sõidumees ei ole.Niipalju oskab sõita kui naine õpetanud on.Nagu sa tead, siis ma olen korralik ja ei pea õllest eriti lugu. Küll me sulle kõik kangid ja pedaalid selgeks teeme.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Kasutaja avatar
Beebikiisu
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Beebikiisu »

Shrek4x4 kirjutas:
monstera kirjutas:Lubasin Shrekile roolikeerajaks tulla ja kavatsen lubadust ka pidada. :yupikaye

Mari

PS! Shrek, nagu ma aru saan, piloteerin Rohelise samuraiga, on nii? Me peaks maha istuma, õlled tegema ja strateegia paika panema :cheers
Mulle pole roolikeerajat vaja, sest kui Sissyl õde ei tule, loen talle arvatavasti kaarti.Sõbrale rohelise sukiga on pilooti vaja kuna tal naine ära ja ise ta eriline sõidumees ei ole.Niipalju oskab sõita kui naine õpetanud on.Nagu sa tead, siis ma olen korralik ja ei pea õllest eriti lugu. Küll me sulle kõik kangid ja pedaalid selgeks teeme.

Shrek, sa maini nüüd talle, et ma vaba roolikeeraja.
Viimati muutis Beebikiisu, N Okt 30, 2008 1:24 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Beebikiisu kirjutas: Shrek, sa maini nüüd talle, et ma vaba roolikeeraja. Mudaraketi rooli mind ei lasta :cry:
Kas Mudarakett ei tule ültse?Kuna Mari on sõnapidaja tüdruk ja mina sõnapidaja noormees, siis rohelisel sukil piloot Mari olemas. Ehitusmasinal ei pidavat pilooti olema ja Suzukel selgub paari päeva jooksul kas neil on pilooti vaja.
tango kirjutas:
Saffarist võtab osa ka Ehitusmasin õõbimisega 1 inimene,kuna tal pole naispilooti,siis ta ei võistle.:
Heinza kirjutas: Nii nüüd selge et nädalavahetuseks on SUZUKESEL uus mootor pääl ja stardi valmis ja aga võib juhtuda , et puudu jääb naisrool. Seda veel päris täpselt ei tea , see selgub siin paari päeva jooksul.:
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
Kasutaja avatar
Beebikiisu
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Beebikiisu »

Shrek4x4 kirjutas:
Beebikiisu kirjutas: Shrek, sa maini nüüd talle, et ma vaba roolikeeraja. Mudaraketi rooli mind ei lasta :cry:
Kas Mudarakett ei tule ültse?Kuna Mari on sõnapidaja tüdruk ja mina sõnapidaja noormees, siis rohelisel sukil piloot Mari olemas. Ehitusmasinal ei pidavat pilooti olema ja Suzukel selgub paari päeva jooksul kas neil on pilooti vaja.
tango kirjutas:
Saffarist võtab osa ka Ehitusmasin õõbimisega 1 inimene,kuna tal pole naispilooti,siis ta ei võistle.:
Heinza kirjutas: Nii nüüd selge et nädalavahetuseks on SUZUKESEL uus mootor pääl ja stardi valmis ja aga võib juhtuda , et puudu jääb naisrool. Seda veel päris täpselt ei tea , see selgub siin paari päeva jooksul.:

Mudarakett pidi tulema ainult saffarile. Kindel selles asjas ma muidugi pole. Eks siin viimaste päevade sees selgub.
Ehitusmasin pidi ju ka ainult saffaril osalema. Karjusin küll, et oleks vaba naisrool, aga pole midagi vastu kisatud
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Beebikiisu kirjutas: Mudarakett pidi tulema ainult saffarile. Kindel selles asjas ma muidugi pole. Eks siin viimaste päevade sees selgub.
Ehitusmasin pidi ju ka ainult saffaril osalema. Karjusin küll, et oleks vaba naisrool, aga pole midagi vastu kisatud
Ehitusmasin osaleb ainult saffaril kuna tal puudub naispiloot, et võistelda, vist.

tango kirjutas: Saffarist võtab osa ka Ehitusmasin õõbimisega 1 inimene,kuna tal pole naispilooti,siis ta ei võistle.
monstera
Rookie

Postitus Postitas monstera »

Shrek4x4 kirjutas:
Sõbrale rohelise sukiga on pilooti vaja kuna tal naine ära ja ise ta eriline sõidumees ei ole.Niipalju oskab sõita kui naine õpetanud on.Nagu sa tead, siis ma olen korralik ja ei pea õllest eriti lugu. Küll me sulle kõik kangid ja pedaalid selgeks teeme.
Ja selle sõbra nimi on? :lol: Või no tegelt vahet ei ole, usaldan sind, ega sa mind mingi veidriku autosse ju ei laseks :!:

Aga seda, et sa õllest lugu ei pea, tean ma küll. Üldse ei pea sa alkoholist lugu ja seega hävitad teda nii palju, kui jõud üle käib :ninja
Kasutaja avatar
Sissy
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Sissy »

hetke seisuga väga palju võistlejaid ei olegi
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Kõigil osalejatel on kohustuslik KIIVER.
Kohtume kell 9 30 Patika poe ees.
Küsimusi tel,56200666
http://www.olympiccar.com
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

monstera kirjutas:Ja selle sõbra nimi on?
Janek nimeks tal.
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Sissy kirjutas:hetke seisuga väga palju võistlejaid ei olegi
Äkki tuleb Samuraidur ka,kui ta saab mõned asjad korda.
http://www.olympiccar.com
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
Kasutaja avatar
samuraidur
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas samuraidur »

Loodame parimat. Lammutada ja kulutada on imelihtne, aga katsu sa pärast jälle kõik asjad omale kohale tagasi panna. Härg Roby, ütles et tulgu ma Vitaraga kui Samuraid korda ei sea, vahet pole Suzukid mõlemad :lol:
Virgo
52 19 896
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Robi teab mis räägib.
Kasutaja avatar
samuraidur
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas samuraidur »

Kuna aina uued probleemid mind ise üles otsivad, siis olge tublid ja lõbutsege hästi, mind te seekord ei näe.
Virgo
52 19 896
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

:dev :mad Pagan, minu SUZUKESE süda ei tuksu. Lihtsalt ei jõudnud valmis selle uue südame siirdamisega. Mõningate vidinate saadavus Pärnu linnas osutus raskemaks kui algul tundus. See röövis ka väärtusliku päeva mis nüüd puudu jääb.
Lõbutsege siis tublisti. Ja küll me veel sõidame.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
viigardi
Mudder

Postitus Postitas viigardi »

mis teha, kes ei saa see ei saa. Palju meid sinna siis lõpuks kokku tuleb? Tundub, et viigardil on lootust karikale kui keegi ei osale. :lol: Palju teisi masinaid safarile tulemas on? kas on teada? kuna paljud Zukid ei osale siis teen ettepaneku järgmine võistlus teha nii et saaksid osaleda kõik kes tahavad, sest üritus on kõva- eriti aftekad :lol:
Edu teile kes ei osale - ja kohtume järgmine kord(avatud rada kõigile on jälle ainult minu idee, aga loodan et ka teised sellega kaasa lähevad ja minuga ühel nõul on)
jõudu jaksu teile kõigile.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”