nissan terrano mootori vahrtus

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
nutti20
Rookie

nissan terrano mootori vahrtus

Postitus Postitas nutti20 »

Sai ostetud selline masin nissan terrano 1990 aTtehasepoolt oli sellel masinal peal bensiini mootor ja eelmine omanik oli selle välja vahetanud mingi vanema nissani diisel mootorivasu sd22 või 23 mina neil vahet ei tee.Kuna see mootor on jõuetu on plaan see välja vahetada bmw524td vastu või on kellegil parem idee mida sinna peale panna et ei oleks vaja teha kahte asja vaheplaati ja sidurivõlli ring ja miks oli bmw mootor plaanis sest see on juba olemas vanast ajast.
Viimati muutis nutti20, T Okt 28, 2008 4:58 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

How about kirjavahemärgid ning suur algustäht alustuseks???

Järgmistele lugejatele:

Sai ostetud Nissan terrano 1990 a. Tehase poolt oli sellel masinal peal bensiinimootor ning eelmine omanik oli selle välja vahetanud mingi vanema nissani diiselmootori vastu – sd22 või 23. Mina neil vahet ei tee. Kuna see mootor on jõuetu, on plaan see välja vahetada bmw524td vastu. Või on kellegil parem idee mida sinna peale panna, et ei oleks vaja teha vahe kahte asja - vaheplaati ja sidurivõlli ringi? Miks oli bmw mootor plaanis sest see on juba olemas vanast ajast.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
nymmik
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas nymmik »

Lugupeetud nutti20
Kas sul tõesti on naiivne uskumine, et kui võtad ära Nissani mootori, siis leiad mõne teise tootja sinna, ilma et peaks vaheplaati või sidurivõlli ümber tegema.

Soovitus osta Terrano 3.0 bens, mootor koos käigukastiga ja pane külge, kuigi ka siis on vaja elekter kõik ringi teha.
Odavam ja lihtsam on kohe kolmene terrano osta.
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
Kasutaja avatar
uno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas uno »

Enda Niiisaaani kapoti alla vaadates ei mahu see r6 bemmi mootor sinna ära, ilma, et keret lõikama ei peaks. Lihtsam ja vähema vaevaga oleks ikkagi 3,0 Terrano osta või siis mingi suurema jõudlusega r4 mooto sinna vahel pista.
Endalgi mõte, et aitaks äkki kaasa seda 2,7td 73kw mootorit cooleri lisamisega või suurema turboga, aga siiani ei ole nagu vastust saanud, et kas ikka on mõtet.
nutti20
Rookie

tere jälle

Postitus Postitas nutti20 »

Pikkuse poolest mahub, radikas tuleb ainult iluvõre vastu enam vähem tõsta ja ternostaadi peas tuleb mootoriploki küljest väikse vahetükiga eemale küljepeale tuua. asjad juba liiguvad ma arvan et mul see bmw mootor juba 2 nädala pärast peal praegu ei näe enam muid takistusi kui ainult piisav vaba aeg.
Kasutaja avatar
-allukas-
Mudder

Postitus Postitas -allukas- »

Ei soovita eal seda mootorit sinna paigaldada. olen omanud selle mootoriga bmw-si mitmeid. ja neid mootoreid kokkulahti lapanud, mis kole. nõrk plokikaan, ta ei kannata pöördeid väga, ja arvan et metsas kypseks see mootor. nagu ennem öeldi et 3.0 v6 kõige mõtekam panna. v kui diisel siis ikka nissan 2.7td.
Janek
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Janek »

-allukas- kirjutas:Ei soovita eal seda mootorit sinna paigaldada. olen omanud selle mootoriga bmw-si mitmeid. ja neid mootoreid kokkulahti lapanud, mis kole. nõrk plokikaan, ta ei kannata pöördeid väga, ja arvan et metsas kypseks see mootor. nagu ennem öeldi et 3.0 v6 kõige mõtekam panna. v kui diisel siis ikka nissan 2.7td.
sry for offtopic

Kannatavad ikka küll, pigem tehakse ikkagi see viga et mootorit ei jahutata peale valu andmist normaalselt maha vaid jäetakse portsaki seisma ja asi mutt. Sellepeale tõuseb plokikaanes temperatuur edasi ja praod ongi sees - nii pika kaane puhul pole see mingi ime. Rääkimata sellest et jahutussüsteem peab laitamatult töötama.

Samas pole antud teema kontekstis tõesti mõistlik bmw mootorit aretada peale - paras raske kolakas ning aretamist jätkub
Vasta

Mine “Nissan / Renault”