Amordi kinnitused

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Rax888
Fitting 38"

Amordi kinnitused

Postitus Postitas Rax888 »

Oleks vaja teha G-le taha uued ülemised amordikinnitused. Ülemised(raami küljes) on nn. pulkkinnitusega ja all (silla küljes) nn. rõngaskinnitusega. Kas tohib teha samasugused kinnitused ka ülesse nagu on all, või peab üks ots ikka saama liikuda igasse suunda. Mõtlen... näiteks flexi puhul ei anna kahe rõngaskinnitusega sillal liikuda, hakkab amorti murdma. Või ei ole see asi nii hull kui ma arvan. Segane jutt sai, aga vast saite küsimusest aru.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

amordi kinnitus tee selline nagu sul vaja on. Kuid enne pigem küsin, et miks sul vaja neid kinnitusi muutma hakata on ? imo on mersul amortide asend väga hästi õnnestunud ning amortide valik on igati lai ning seinast seina.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Rax888
Fitting 38"

Muuta tahtsin sellepärast, et lihtsam teha. Parem oleks vist teha ikkagi samasugused nagu originaalid.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

Rax888 kirjutas:Muuta tahtsin sellepärast, et lihtsam teha. Parem oleks vist teha ikkagi samasugused nagu originaalid.
originaalid minuteada saad sa lausa osta.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Rax888
Fitting 38"

Asi korras, kui keegi midagi lisada ei taha, siis võib lukku panna.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

See teema oli täiesti arusaamatu, midagi oli vaja teha ümber, selleks et oleks nagu originaal. Mis toimus tegelikult?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

erik kirjutas:See teema oli täiesti arusaamatu, midagi oli vaja teha ümber, selleks et oleks nagu originaal. Mis toimus tegelikult?
Tundub, et org kinnitused on auto all kutud.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Rax888
Fitting 38"

Originaalid olid ära roostetanud(murdunud) ning mõtlesin, et lihtsam oleks uued teha sellised nagu all. Kuna amordid oleks nagu nii vahetusse läinud, siis oleks valinud need vastavate otstega . K.Kotkas andis mu küsimusele vastuse ning otsustasin ikka originaalide kasuks.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Igasugu vedrustuse hoovastike kohta on netis igasugu kalkulaatoreid ja jõudusid seletavaid skeeme
Ei ole mulle hakanud silma ühtegi amortide asendite/kinnituspunktide/surve ja tõmbejõudude ja muu sellise kohta :roll:
tartuoffroad.ee
5581340
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”