Cerokee 2,5td-l co liiga kõrge

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
malvekas
Mudder

Cerokee 2,5td-l co liiga kõrge

Postitus Postitas malvekas »

Mure Jeep Cerokee 2,5td 2000a. selline, et sai käidud ülevaatust tegemas, kuid diislistendist läbi ei saanud. Ütles et max. 3.0 lubatud, aga vähimaks sai 3.68
Autol sai paar nädalat tegasi vahetatud kõik filtrid. Nüüd lisasin veel küttelisandit ''Mergi'' (põlemiskatalüsaator).
Äkki oskab keegi veel soovitada, mida teha, et järgmine kord (nädala pärast) ülevaatuselt läbi saaks? Kas sellel küttepumbal on võimalik kütet maha keerata või on see ainult aju poolt mõjutatav?
heiki003
Mudder

Postitus Postitas heiki003 »

Kui kõik tundub nii nagu peaks ja ilmselgeid väärnähtusi ei esine siis kõige lihtsam viis on - mine maantele ja anna "agu". Veel parem kui teed seda teise või kolmanda käiguga ja nii 30 - 40 km. Point on selles , et mootor tahma täis sellest tötutamisest.
Jeep GC 5,2 -95a.
Kasutaja avatar
malvekas
Mudder

Tekkis veel üks küsimus. Kuna autol ei ole all katalüsaatorit ja tehnilises passis pole ka vastavat märget, seega teda olema ei pea. Aga kas võib ise ülevaatuse ajaks paigaldada? See peaks ju siis ka vähendama co-d. Või on mul vale arvamine?
jeebu
Mudder

Postitus Postitas jeebu »

malvekas kirjutas:Tekkis veel üks küsimus. Kuna autol ei ole all katalüsaatorit ja tehnilises passis pole ka vastavat märget, seega teda olema ei pea. Aga kas võib ise ülevaatuse ajaks paigaldada? See peaks ju siis ka vähendama co-d. Või on mul vale arvamine?
Üldiselt ära topi sinna midagi üleliigset mis sinna ei kuulu on minuarvamus, lase lihtsalt mootor tühjaks korralikult kolmandakäiguga ja usu mind se teeb imet :wink:
Kasutaja avatar
malvekas
Mudder

Nii, ülevaatus läbitud teisel katsel edukalt. Küttelisand, korralik küte ja paar kiiremat ringi tegidgi imet. Co oli kohe normis (0.98 ).
Seega kuulub teema minu poolt lõppenuks!
Suletud

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”