Landyle

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Külaline

Landyle

Postitus Postitas Külaline »

kle landy jätta juba foorumid üxkord rahule mingeid mõtetuid linke jagad siin laiali ajudele käib see ja ma arvan et mitte ainult mulle :oops: :oops: :oops:
Lemps

Postitus Postitas Lemps »

Sama seisukoht ka siin ajab ikka s.... keema kyll kui mingi jorss kogu aeg igalpool muud ei tee kui jagab oma tarkuseteri.Se vend on ennast igalepoole registreerinud(arwatavasti ka Rate.ee) ja muudkui targutab. Ja oma linke võixid sa ka toppida oma kodukale mitte uhkustada teistte ees,arwan et sa pole ainus kes surfab ka välismaistel lehtedel ja sealt igasugu vimkasid leiab. Sellist haigust kutsutaxe muusseas "Tähelepanu puudusex" enamasti kannatavad selle all mingid kõõbikud. Tõesti vabandan kui olin liiga karm aga tõsise kopa on juba ette visand :cry:
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Vastupidiselt teile, anaonüümsed kriitikud, ei ole mina enda kontaktandmetest salaldust teinud.
Seega kõik isiklikud kriitikanooled ja solvangud saab saata mu e-mailile, U2U postkasti või lausa mobiilile. :wink:

Samas on alati võimalus mõni minu postitus lugemata jätta, kui see teie närvikava ohustama peaks. :idea:
Viimati muutis Landy, T Okt 07, 2003 9:10 am, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

MInu arvates on Landy commentid head, sest kui kuskil kirjutatakse midagi maasturitest ja ise tahest tahtmata ei jõua kõiki artikleid lugeda ja siis ongi hea kui Landy ütleb et seal on maasturitest kirjutatud jne.
Ja ma usun et kõik surfavad internetis ja leiavad igasuguseid põnevaid kohti, aga Landy jagab neid kõigiga :wink:

Arvan mina!
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Nii nagu meil on sõnavabadus, e. niikaua kui asi sündsuse piiresse jääb, võib ta oma arvamust avaldada, sh ka 4x4 foorumis, siis on meil ka lugemisvabadus e. igaüks võib lugeda seda, mis talle meeldib.
Kui arvestada kodanike guesti ja lempsi postituste arvuga, siis võiks ju foorumid üldse kinni panna ?
Lemps

Postitus Postitas Lemps »

Nagu mina olen asjast aru saand siis pidavat siin valitsema sõnavabadus mis ei keela sugugi kedagi kritiseerida. Mis puutub minu postituste hulga kohta nii siin, kui mujal foorumites siis sellekohta niipalju et ,mix peax yldse keegi midagi ytlema või arutama kui seda teeb niikuinii yx kindel tegelane. Ja sorry Landy kui mu eelmine postitus liiga karm oli, aga inimloomus on juba kord selline et kui miskit vaevab tuleb se välja paisata :oops:
Daniel
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Daniel »

Kus on adminnide silmad :oops:
kustutage see jama siit ära

kui kellegil on midagi isiklikku kod. landyle öelda siis öelge otse
mitte ärge ristustage foorumit

ära loe kui ei meeldi :evil:

"questi" võiks üldse kinni panna :roll:

ps. mul pole midagi Landy postide vastu ;)
79,K30 Blazer,379td,400,208,-4",38"
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Adminnina usun ma 101%liselt sonavabadusse, kui see on isikuliselt v2ljendatud. Hetkel siin on siis 2 kodanikku avaldanud arvamust samal teemal, seega ma ei saa seda lihtsalt niisama prygikasti visata.

Samas. Kui ei meeldi 2ra loe. Isiklikult loen Landy postid alati l2bi, sest reeglina on sealt leida suht abix ja asjalikke linke.

Adminni silmad on olemas, ta n2eb, kuid hetkel ei myrista.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”