Radiaator
Moderaatorid: jr, Moderators
Radiaator
Tere,
Mure Patroli Y60 2.8 TD radikaga, mis lekib, pigem immitseb.
Kas esialgu kasutada mingit ainet, mis lekke peataks (iseasi kaua see toimib)?
Kas osta uus või kasutatud radikas ja mis hinnaklassi need jääda võiksid (vaatasin lehekülge radiaatorid.ee, aga ei leidnud nimekirja miskipärast).
Kunagi oli juttu ka, et mingi teine radiaator läks patrolile, mille oma see oli?
Tänud!
Kas osta uus või kasutatud radikas ja mis hinnaklassi need jääda võiksid (vaatasin lehekülge radiaatorid.ee, aga ei leidnud nimekirja miskipärast).
Kunagi oli juttu ka, et mingi teine radiaator läks patrolile, mille oma see oli?
Tänud!
Re: Radiaator
ära sa jummala eest sinna sisse mingit möga valavxt kirjutas:Tere,
Tänud!
need "leak stopperid" panevad jube ilusti kogu radika kinni, mitte ainult selle väikse augu.
ja uuri neid radika firmasid, need teevad ka parandusteenust kui radikas just väga idiootselt katki pole
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
kindasti toimib, aga kas ka sügaval metsas mudas kinni olles töötas nii nagu vaja ja jõudis ära jahutada ??lok665 kirjutas:mina panin enda omale kunagi 2.8 scorpa radika ja toimis küll.
kui mul see kuradi kass sinna ventika vahele jäi ja radika ära lõhkus, siis ma ka mööda romulaid taga ajaisn radikat ja kui naabrimees lindi radikale peale pani ja mõõtu vaatas, siis ytles et tal pole terve romula (vääna-posti oma) eksistentsi jooksul nii pikka radikat sees olnud.
mina seda kuskilt ei saanutki ja poest uue hinda ma oma närvide kulu kokkuhoiu mõttes ka ei kysinud.
parandasin ise ära, keemilisemetalliga, hea sai ja kestab siiani
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
endal parandasin nii ,et otsisin üles katkise toru ,lõikasin katkise koha välja ja mõlemad otsad jootsin korraliku tina plönniga pimedaks.seda on mõtet teha korraliku radika puhul(näit väike mehaanilne vigastus)kui kärg mäda siis osta parem uus.kärge vahetati ja radikaid müüakse ka radiaatormeistris(pärnu mnt natuke hiiu grillist pärnu poole)salve tänav oli vist.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Nüüd siis niipalju targem, et paisupaak defektne, kuna radikas ise korras, äkki on mõttekas kuskilt paisupaagid muretseda?
Ja kas müüdavad radikad on komplektis koos paisupaakidega või teatud kohad müüvad radikaid eraldi?
Kes müüks paisupaaki, kas siis kasutatud või uut
(kood radikal PA66-GF30 Nissan)?
Võisin paisupaakide teemal eksida, niiet ärge kohe nuga selga lööge
Ja kas müüdavad radikad on komplektis koos paisupaakidega või teatud kohad müüvad radikaid eraldi?
Nüüd siis niipalju targem, et paisupaak defektne, kuna radikas ise korras, äkki on mõttekas kuskilt paisupaagid muretseda?
- inseneer
- Legod Varuosadest
Mul peaks olema paisupaaki laoseisus.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/