missugune pickup osta

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

missugune pickup osta

Postitus Postitas Tony »

Õdakut

Sai siis kaalutud ja uuritud ja puuritud ja otsus, osata mingi 4x4 pickup masin omale, aga nüüd on küsimus milline ?

Autosid mille vahel valida on erinevaid Ford, Nissan, Mazda, Mitsubishi, Toyota.

Ise nagu valiks Fordi Rangeri või siis Nissan pic-Up'i vahel või on see väga vale valik ?

On kellegi mingeid kogemusi nende pickuppidega, äkki jagaks ??

Ei otsi mingit 5,8+l V8+ mootoritega masinaid, piisab kuni on 2,5 - 3,5L
ise eelistan bensiini mootoreid, kuid sellisel elukal on diisel vist isegi õigutatum

Asjad mis autol olema PEAVAD: 5 normaalset istet (mitte 2 ees ja taga 3 tabureti) , 4 ust, väike kast taga (mulle üsna vajalik) , manuaal käigukast.

NÄITENA ka mõni pilt:
FORD -> http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
NISSAN ->http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Jään siis vastukaja ootama

PS. Metsas ruunamiseks on mul UAZik olemas, nii et ei otsi otseselt offroad masinat, kuid 4x4 pisik on sees ja muud ei tahaks 8)

Best
Tony
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Dodge 1
Dodge 2
Dodge 3
Dodge 4

Rohkem ei kommenteeri. Rohkem autosid pole, ülejäänud on "liikurid".
+372 5028488
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

jr kirjutas: Rohkem ei kommenteeri. Rohkem autosid pole, ülejäänud on "liikurid".
Jaak, sul on ilmselt lugemis puue! Kodanik ei soovinud 5,xL jurakaid masinaid vaid ilusaid pisikesi kastikaid. :evil:
Viimati muutis Landy, N Mai 19, 2005 1:08 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Sry, minuarust otsiti autosid. Neid ma ka esile tõin, et silmaringi avardada ostjal. Otsus on igaühe enda teha. Igaühel oma jumalad mida kummardada. Ja üldse ma ei saa aru inimestest, kes põlgavad suuri ja mugavaid US autosid. Uskuge mind, neid ei ole kallis omada, üleval pidada ega ka hooldada. See kõik on müüt ja ebausk. Ilmselt on Land Roverit kallim omada kui näiteks GM toodangut. Mugavusest ja sõidumõnust siinkohal ei saa aga kuidagi neid kahte omavahel võrrelda...GM on lihtsalt parem nende poolest.

Mida mina hindan autode juures on:
1. Mugavus
2. Sõidumõnu
3. Turvalisus
4. Kulud
5. Praktilisus

Olles ise aastaid usaraua austaja olnud alates hetkest millal soetasin oma esimese 78 aasta V8 Oldsmobile Coupe, siis minujaoks on see 5in1 deal kõik nende autode juures olemas. Aga siinkohal ma ei viitsi tuuleveskitega võidelda, igaüks peab ise oma tee teiselepoole jõge leidma.

Vabandan läbustamise pärast Tony teemapüstituses!

PS! Landy, sul vist kirjutamispuue. Tra, kirjuta ometi üks kiri ilma tüpodeta!
+372 5028488
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Re: missugune pickup osta

Postitus Postitas Arto »

Tony kirjutas:Autosid mille vahel valida on erinevaid Ford, Nissan, Mazda, Mitsubishi, Toyota.
Kui mina endale kastikat otsisin siis anti selline nõu - võta see millel on väikseim läbisõit! :)

Valisin L200 - siiamaani olen rahul ostsin läbisõiduga 50k, sõitnud umbes 45k ja mitte ainult teedel.

Kui vähegi võimalik siis alla 100k - umbes 150k pealt tuleb juba hakata jooksuosas toimetama.
margus4x4ee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas margus4x4ee »

Peab jaaguga nõustuma. Kui maastikule pole plaanis minna, siis pole eurooplastel-japsidel ameeriklaste ees mingit eelist. Detailid on SUURED ja ehitatud kestma, hinnad tõenäoliselt odavamad, V8 on investeering närvidesse, USA auto on ehitatud inimesele. Aga kui on suurte autode foobia, siis seda ravib ainult proovisõit :wink:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

No katsume siis kah targutada natuke:

Ford ja Mazda on põhimõttelt sama tehnika peal olevad asjad. Ford oma kerelt tundub natuke mugavam olema. Topeltkabiin ja muud jutud. Samas on Mazda hooldus jällegi odavam kui Fordi hooldus. Umbes aastapäevad tagasi sai kahte pickupi võrreldud, kui oli auto ost ettevõttesse üles kerkinud. Mazda hooldekulud olid aastas mõned tuhanded odavamad. Samas oli nagu eelpool öeldud, suureks miinuseks ebamugav kabiin, kus puudus tagumine uks. Mine tee mõlemiga proovisõitu, siis saad pildi ette. Mootorid on küll samad, aga Mazda tundus erksam. Ilmselt tänu sellele, et auto kergem Ford Rangerist.

Nissan ja Toyota. Minu enda pilgud lähevad ennem Nissani kastika poole. Salong kaasaegsem, tehnika kaasaegsem. Mootoril nii väänet kui jõudu rohkem, mis teeb sõidu nauditavamaks. Ma ei ole küll nende kahe auto hoolduskulusid võrrelnud, aga siiamaani on ettevõttes olevate Nissanite hooldusarved alati väiksemad olnud kui Toyota hooldusarved. Nissanile toodetakse ka Pickupi peale 3,0TD mootorit, sama nagu Patrolil ainult intercooler on ära võetud et Patrol liiga häbisse ei langeks. Ehk saab meil ka eritellimusena tellida? Samas jällegi on võimalik Toyotale ette tellida talasild, kuid palju sa igapäevaauto juures seda ikka hindad? Pigem luksuslikumat salongi ja võimsamat mootorit.

Seega jääb minu poolt pakutavateks isenditeks, mille peale tähelepanu pöörata oleks siis kas Ford või Nissan. Pigem siiski Nissan, kuna Nissani tehnika on läbi aegada hea ja usaldusväärne.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

pakutavad DODGED on erandlikult KÕIK automaata kastiga ja neid ma kahjuks ( õnneks) vihkan. Kui maamuna peal peaks olema kõik automaat kastiga isendid ja kas või 1 manuaal, siis ostan ma selle viimase manuaali.

Ja päris "linna jeepi" ka ei taha, "millega hea maanteel cruisida on", sest temaga peab ka mööda põldu sõitta saama, traktorit käima tõmmata kui vaja, kastis asju vedama (põllusaadused) ja miks mitte ka aegajalt männikul natuke ronida 8)

Mitsu LS200...
pole kahjuks näinud veel ühtegi isendit millel ka taga rea isetmed norm oleksid, päris 2 inimese autot ka ei tahaks ja lapsed ka kasvamas.

Aga jahh, ise on ka mu silmad Nissani peale pööranud, peaks ju olema ehitatud patroli tehnikast ja põhjale.

Ok aga mida siis veel nissanit/fordi ostes vaadata peale läbisõidu ?
Kere, sillad, kastid, mootor ?
e siis mis nn tüüpvead olla võiksid millele nac tähelepanu pöörata

Tony
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Nissani kastikas on ehitatud Terrano põhjale.
Patroli põhjaga pole seal midagi pistmist.

Ega seal eriti midagi vaadata pole. Tüüpilised asjad nagu veermik ja jõuülekandesüsteemid üle vaadata ning muu peab juba silmale meeldima (värv, sisu, jne).
+372 5028488
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Tony kirjutas:Mitsu LS200...
pole kahjuks näinud veel ühtegi isendit millel ka taga rea isetmed norm oleksid, päris 2 inimese autot ka ei tahaks ja lapsed ka kasvamas.
Mis siis see on? http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
jne.
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Omal ajal sai ka valikuid tehtud.Põhiliselt Nissani ja Fordi vahel.Vaatlesin seda,mis hinnas sisaldub.Olgu kohe öeldud,et ei reklaami kedagi,ega tee ka maha.Kõik mis kirjutan,on kuuldud-nähtud.Nissan on muidu hea,kuid kui tahad el,aknaid, istmesoojendusi jne.,siis pead kõvasti rohkem raha välja käima.Samas on on ta järelturuväärtus mõnevõrra kõrgem.Ka ei meeldinud mulle Nissani tohutu plastikstange,mis esimeses vallis kohe irduda tahab.
Sõbral oli L-200.oli iganes hädas.Umbes 50000 km pealt hakkas tal esisillas pukse minema.63000 pealt andis sidur otsad ja mingil ajal vahetati šarniire.Ühesõnaga jura kui palju.Garantiiaja möödudes vahetas masina uue vastu.Ka L-200.Ütles,et garantiiaja kannatab ära sõita,rohkem mitte.
Ise ostsin Rangeri.Põrutasin sellega täishooaja offroadi jaolen tühjalt väga vähe sõitnud.Peale mahapõpletatud siduri :oops: pole midagi vahetatud.Ka värvitööd on tehtud tiba. :shock: .Küll on Infoauto hoolduspool totaalselt nõrk koht.
Ameeriklased on muidugi kõva raud ja nende jupid suht odavad,kuid nende pöörderaadius ja 2-korruse vaade ei sobinud minu tööga.Küll olen näinud,kuidas minu ees sõitva Chevi kastika esikumm paugu tegi umbes 120km/h.Peale kokkupõrget õnnetu teepiirdega ronis autost välja kolm inimest,kellel polnudki midagi viga ja kelle ma töölegi viisin.
Seega ,valida tuleb tegelikult endal ja oma vajaduste ning rahakoti järgi.Kõige parem on valikuvõimalustega proovisõit teha ja mitte ainult maanteel.See aitab.

Terv. Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
WOLF
Mudder

Postitus Postitas WOLF »

JR kus on see koht kust saab tellida 97/98 ja uuemale Hiluxile talasilda?Nissani kastika esisild küll mingi eriline saavutus ei ole ja päris Terrano ta ka pole.Näiteks on satelliidiplokk erinev(kastika oma on tugevam).Eriti peaks ära märkima Nissani automaatsed rummulukud. Esirattast eespool on Fordil Mazdal ja Nissanil oluliselt rohkem nina kui Mitsul vöi Toyal.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

WOLF kirjutas:JR kus on see koht kust saab tellida 97/98 ja uuemale Hiluxile talasilda?Nissani kastika esisild küll mingi eriline saavutus ei ole ja päris Terrano ta ka pole.Näiteks on satelliidiplokk erinev(kastika oma on tugevam).Eriti peaks ära märkima Nissani automaatsed rummulukud. Esirattast eespool on Fordil Mazdal ja Nissanil oluliselt rohkem nina kui Mitsul vöi Toyal.
Praegu on sellest juba 2 aastat küll möödas, aga Elke Auto Mustamäe teel. Talasild kastikale või LC100 ei pidavat probleem olema kui tahad saada ja on aega ja raha et seda ettevõtmist läbi viia. Tehase eritellimus. Samas kui vaatad Austraalia autofoorumites ringi, siis seal mehed räägivad et see tavaline lisavarustus nende maal.
+372 5028488
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Samas meenub daffi kõne Toyota esindusse, kus talasilla pähe müügimehed arutasid, et krt Corollal vist on selline asi olemas.

Ja Nissani esindusest lubati, et saab ka tellida 4.2TD mootori uuele Patrolile peale siin regioonis. Aga kui Tellimiseks läks, siis selgus et ikka ei saa siia regiooni 4.2TD mootorit tellida.

Pole tõsisemat huvi Toyota vastu tundnud ja seega pole väga tõsiselt müügimehi piinanud. Selline vastus igastahes minu küsimuse peale tuli, kui ma kunagi seal salongis käisin.

LC100 ehk LC105 kohta infot siin:
Though the Land Cruiser 100 continues to evolve into a passenger car, there are still users overseas who drive it
off-road. To meet these needs, such as in Australia and other rugged environments, Toyota has created a Land
Cruiser 105-series with a solid front axle and coil springs in the suspension. While officially the 105 series, it's often
referred to as simply the base model 100 series or the 100 series GX. Toyota essentially placed the new 100 series
body and interior onto an older 80 series frame and suspension. The differences between the base solid axle 100 and
most expensive luxury version is stark. The 105 Land Cruiser can be had with manual locking hubs, a manual
transmission and part time transfer case, in addition to the solid front axle and front and rear locking diffs.

http://www.brian894x4.com/LC100.html
+372 5028488
lumekakk
Rookie

Postitus Postitas lumekakk »

jr -l on õigus niigi EL teeb mingied aktsiise USA-katele ja kah veel tüübikinnitust tuleb üks haaval kinnitada=ei saa kõiki mudelei vabalt autoesindustest osta.
Dodge,US Ford,Chevrolet teevatki noormaalse suurusega viieistmelisi pick-up`e.
Näituseks Chevrolet Pick-up Crew-Cab (282-442cid). :wink:
Eriti usa raud 1956-2010a.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”