Jeep Cherokee, käigukasti jm küsimused

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
bronec
Rookie

Jeep Cherokee, käigukasti jm küsimused

Postitus Postitas bronec »

Tere,
Olen suhteliselt vähe puutunud kokku 4x4 ja silma jäi Cherokee oma hinna ja foorumist loetu põhjal ka kvaliteediga? Pole plaanis mingisse kallisse ja uhkesse investeerida esialgu ja piilusin vaikselt 90-93 masinaid. Tahaks talveks lihtsalt nelivedu. Siit ka küsimus, et cherosid on nii automaate, kui ka manuaale, kuidas on vastupidavuse ja sõitmisega erinevatel kastidel? Kinnijäämisel peaks olema natukene parem manuaal? Auto24 jäid silma mõned 30-40k ringis olevad isendid aga piltide põhjal ei oska küll üht-teisest paremaks pidada. Kui mu jutt nüüd väga segane ei saanud siis võibolla oskate omadest kogemustest ühtteist pajatada?
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Tule laupäeval Alansile,jeebuomanike peaks seal piisavalt olema,saad oma küsimustele piisavalt infot.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
bronec
Rookie

Postitus Postitas bronec »

Tuleks hea meelega aga laupäeval on mul KL metsaõppused ja kuidagi ei saa sealt puududa. Kas on muidu Tartu pool neid inimesi, kes väikese joogi või muu tasu eest tuleks appi natukene autot üle vaatama? Põhivigadest leidsin ainult vahekasti keti, mis välja venima kipub aga sildede tööst ja nende kontrollist on mu teadmised ilmselt natukene vähesed. Puutun küll igapäevaselt autoremoga kokku aga põhiliselt on siiski need kaheratta veolised
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

bronec kirjutas:Tuleks hea meelega aga laupäeval on mul KL metsaõppused ja kuidagi ei saa sealt puududa. Kas on muidu Tartu pool neid inimesi, kes väikese joogi või muu tasu eest tuleks appi natukene autot üle vaatama? Põhivigadest leidsin ainult vahekasti keti, mis välja venima kipub aga sildede tööst ja nende kontrollist on mu teadmised ilmselt natukene vähesed. Puutun küll igapäevaselt autoremoga kokku aga põhiliselt on siiski need kaheratta veolised
No kogu see Lõunaosariigi bande peaks oskama sind aidata,motivatsiooni küsimus.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”