ülesõit kraavist
Moderaator: Moderators
ülesõit kraavist
vaja teha piltidel nähtud kohas jeebule pääsetee üle kraavi,mida rahavas arvab ehitusmaterjali ehk siis prussi kasutamisest või on veel variante?
http://mengel.planet.ee/sild/
http://mengel.planet.ee/sild/
lihtsaim ja odavaim on sul sinna mingi "toru" sisse kaevata
mingi aeg tagasi vedeles männikukarjääris 50cm diam betoontruubi jupid ~3m pikad.
kaevad analoogse sisse, pinnas peale ja
saab
puidust silda tegema hakata, seda enam et see tundub sul seal >6m pikk olema saab sul suhtkoht keeruline ja vaevarikas olema. Samuti pead sa selle x ajapärast uuesti tegema kuna puid lihtsalt mädaneb ära.
Või ...
Kui sa väga KÄHKU tegutsed (max aega esmasp õdakuni) siis võin sulle anda ~4-6m pikkuseid elektripostide betoonjalandeid. Sinu mure on nad "august" ( veel lahtine, aga mis täidet täis läheb) millekagi kasti tõsta ja ära viia.
Best
Tony@ lapib ja ehitab oma truupi
mingi aeg tagasi vedeles männikukarjääris 50cm diam betoontruubi jupid ~3m pikad.
kaevad analoogse sisse, pinnas peale ja
puidust silda tegema hakata, seda enam et see tundub sul seal >6m pikk olema saab sul suhtkoht keeruline ja vaevarikas olema. Samuti pead sa selle x ajapärast uuesti tegema kuna puid lihtsalt mädaneb ära.
Või ...
Kui sa väga KÄHKU tegutsed (max aega esmasp õdakuni) siis võin sulle anda ~4-6m pikkuseid elektripostide betoonjalandeid. Sinu mure on nad "august" ( veel lahtine, aga mis täidet täis läheb) millekagi kasti tõsta ja ära viia.
Best
Tony@ lapib ja ehitab oma truupi
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Logistika kohapealt saab sind aidata www.sintravella.ee
Olen ise neid kasutanud.
Olen ise neid kasutanud.
lr 60 juubeli männiku 3 koha kaardilugeja
Olen jahimaadel kasutanud lahendust kus üle kraavi 6 peenpalki läbimõõdus umbes 15 cm max, paned 3tükki ühe ratta jaoks ja keermelatiga tõmbad nad omavahel umbes 4 st kohast kokku. keskmise panen alati vähekese peenema et tekiks kerge rööbas. Ei mingit muret. Kannatab ka koos suure põdrapulliga Hiluxi kasti sellisest üle sõita ja ei miskit muret. Otste vahele pane kindlasti palgi jupp paraja mõõduga ja löö kobadega kokku et sul rööpad laiali või kokku ei vajuks pehmes kraavi kelvas. Kaldasse pane ka jupid all, et rööpad ka liiga sügavale kelvasse ei vajuks. Palgijupid koori ära ja soovitan kasutada ka vana õli millega sa need üle võõpad. Vanim on mul metsas juba üle 10 aasta, eile kannatas sõita küll. Lihtne ja kiire lahendus , kõik ilma kraanata teostatav. Jõudu tööle.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
-
Kondimurdja
- Rock Crawler
majanduse langus on ka mind mõjutanud!fassi kirjutas:Logistika kohapealt saab sind aidata www.sintravella.ee
Olen ise neid kasutanud.
samas suure masinaga ligi ei pääse-siis tuleks betoontarind õlale võtta ja kalevipoega mängida!
aga usun,et 100-150kg pole kergete killast!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
leek kirjutas:kraavi võin ju sõita aga kuidas välja saab???MahviaDeTyrk kirjutas:OT - aga miks sa kraavist läbi sõitmist ei armasta ?
suht järskude seintega ja kitsas kah!
oleks laiem kraav siis saaks kindlasti läbi!
Eeee - Väheke tuunid autot ja ongi kõik okKondimurdja kirjutas:Väheke tuunid neid kraavi ääri ja ongi kõik ok.
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
vints on plaanis cherole panna küll aga hetkel jääb ka sellest väheseks!MahviaDeTyrk kirjutas:leek kirjutas:kraavi võin ju sõita aga kuidas välja saab???MahviaDeTyrk kirjutas:OT - aga miks sa kraavist läbi sõitmist ei armasta ?
suht järskude seintega ja kitsas kah!
oleks laiem kraav siis saaks kindlasti läbi!Eeee - Väheke tuunid autot ja ongi kõik okKondimurdja kirjutas:Väheke tuunid neid kraavi ääri ja ongi kõik ok.