Pult käis pesumasinast läbi

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Pult käis pesumasinast läbi

Postitus Postitas Eruun »

Tere

Kui kellegil teist on naine siis on teil isegi juhtunud sellist asja :)
nimelt visati jope koos auto puldiga pessu :(
Exploreril võti eraldi ja eraldi immopult, nüüd ei saa puldist immot maha ja käima ei lähe. Varu komplekt muidugi oli olemas aga küsiksin mida saaks teha selle pestud puldiga?
Vahetasin puldi patarei ära aga isegi tuli ei hakanud vilkuma puldil :cry:
Ford Explorer 4.0, 121kW, 1994a.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Mul on naine küll, aga sellist asja juhtunud küll pole...
Aga pult võta lahti ja kuivata kindlasti kohu elektroonika korralikult ära. Näiteks suruõhuga saad kõikjalt niiskuse kätte. Peale seda uuest patarei sisse ja looda, et töötab. Kui ei tööta, siis ikkagi midagi konkreetselt surnud.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

paistab et nii see ka on :(
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

ma olen 2 telefoni ja ühe fotoka fööniga töökorda saand ,aga ettevaatust ,et midagi kärsama ei pane ,seda hea peopesapeal teha siis tunned kui liigkuumaks läeb :roll:
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
antik
Fitting 38"

Postitus Postitas antik »

Ma soovitaks Isopropanooliga üle lasta- see on vähem toksiline, kui tehniline piiritus. Haiseb küll alguses natuke aga pärast on kõik puhas. ETTEVAATUST! KERGESTISÜTTIV!
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

tnx proovin
A.L
Rookie

Postitus Postitas A.L »

Keemiline pesu nagu mistahes vett saanud elektroonikale, üks passiveerib oksiidid,teisega pesed passiveeritud oksiidi maha ja kolmanda keemiaga tekitad uue nn.kaitsekile.Kuigi endale üheks korraks seda keemiat osta läheb vast kalliks, pigem mõnest mobiilide vm. elektroonika remondiga tegelevast kohast läbi astuda.Pesumasinas käinud asjal lootust vähe aga üritada ikka tasub.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”