Jimnyle lock right-i lukk taha?

Moderaatorid: Stupiduser, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
vessa
Off Roader Wannabe

Jimnyle lock right-i lukk taha?

Postitus Postitas vessa »

Tere!

Küsiksin asjatundjatelt kas nn. jahiautole (Suzuki Jimny 1,3, rehvid BFG MT) millega 80% sõidan mööda metsateid ja maastikke sobib panna lock righti lukk. Kas asfaldil sellega ka ikka 20 kilomeetriseid osti muretult sõita annab, või hakkab liialt lõhkuma.

Mis talvel saama hakkab - tean omast käest et libedaga on tagumise lsd-ga autol ainult tagaveoga sõita juba jube jant (autoks karmima LSD-ga Sorento)?

Lisaks küsin et mis vahe on kahel erineval lock righti komplektil 1510 ja 1530. Võibolla natsa rumal küsimus - aga ütlen ausalt ma ei ole neid kordagi oma silmaga näinud. Ise saan asjast aru selliselt, et üks kasutab olemasolevast difrist väheke rohkem detaile ära.

Lisaks veel ka lisaküsimus, et kas Jimnile ette ka lock right aitaks - iseenesest hubid käivad ju lahti ja vahekastist tuleb ju samuti esisilda minev vedu maha?

Tänades,
Indrek
Ohoooo
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Re: Jimnyle lock right-i lukk taha?

Postitus Postitas rommi »

vessa kirjutas: Lisaks veel ka lisaküsimus, et kas Jimnile ette ka lock right aitaks - iseenesest hubid käivad ju lahti ja vahekastist tuleb ju samuti esisilda minev vedu maha?
mina ei paneks ühelegi masinale esisilda iselülituvat lukku. Esilukku kasutatakse vastavalt olukorrale ja pealegi on manööverdamisvõime ikka oluliselt kehvem kui mõlemad sillad lukus. Põhjagaasi kasutamine on ka märksa riskantsem.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

No jah , vaata minul oleks kohe päris huvitav teada kust kohast sa Jimnyle taha need lukud saad ????? Ma ostaks ka kohe . Need asjad mida sa siin välja oled pakkunud on ainult Samukale , neid kohe mitte Jimnyle panna ei saa. Reduktorid ja poolassid ei ole kohe mitte samad. Sul jääb üle ainult kas lätlaste isetehtud LSD, keevis või ARB. :wink:
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

Heinza kirjutas:No jah , vaata minul oleks kohe päris huvitav teada kust kohast sa Jimnyle taha need lukud saad ????? Ma ostaks ka kohe . Need asjad mida sa siin välja oled pakkunud on ainult Samukale , neid kohe mitte Jimnyle panna ei saa. :wink:
Kui ma õigesti mäletan,siis kasutaja rommi@rommi paigaldas ühele Jimnyle tagasilda minukäest võetud Lock Right 1510.Seal oli küll vaja vist neid seibe lihvida aga sisse ta sai.
1510 näeb välja selline:
Pilt
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
vessa
Off Roader Wannabe

Mul on jäänud netis liikudes ka selline tunne et see 1510 sobib kudagi ikka Jimnyle taha. Siinkohal oleks huvitav teada kas keegi teab asjast midagi?
Ohoooo
Kasutaja avatar
vessa
Off Roader Wannabe

[.... Sul jääb üle ainult kas lätlaste isetehtud LSD, keevis või ARB]

Millised ARB-d siis sinuteada sobivad kas rd88 taha ja rd87 ette? Mis see lätlaste LSD on?
Ohoooo
d22
Fitting 38"

Postitus Postitas d22 »

http://www.dgtuning.com/
hiljuti leidsin sellise lehe,seal jimnyle igast kraami,luku leiate suzuki>jimny>drivetrain.
Vasta

Mine “Suzuki / Geo”