Sellistes oludes nagu piltidel näha, olen smardiga sõitnud. Seega tundub läbitav.
PS! kes tahab puhtaks jääda ärgu sõitku otse smardi taga. Kuna tagumised rattad pole nii koopas nagu enamusel, siis loobib rataste alt päris tublisti
Moderaator: Moderators
Landy kirjutas: Kui suudad adekvaatslet kliirentsit, saabumis-ja lahkumis- ning tipunurka hinnata, saab üsna kaugele pugeda. Pamiselt tekivad ohtlikud olukorrad siis, kui enam edasi pugeda ei julge ja tahaks ümber keerata.
smart kirjutas:http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... /index.htm
Sellistes oludes nagu piltidel näha, olen smardiga sõitnud. Seega tundub läbitav.
PS! kes tahab puhtaks jääda ärgu sõitku otse smardi taga. Kuna tagumised rattad pole nii koopas nagu enamusel, siis loobib rataste alt päris tublisti
Ära unusta, et ka muhk sapikas on hea läbivusega.rommi kirjutas:smart kirjutas:http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... /index.htm
ma sõitsin seal samas kohas C2-ga. Sõitsin ka C2-ga karpaatides ka märksa hullematel teedel. Kas ma võiks nüüd teha teema "Citroen C2 ja offroad?" või siis: "Milline masin sobib maastikule paremini - Smart või C2?"
ee no ma jätsin mainimata aga see tee seal piltidel oli ca 60km/h tee.rommi kirjutas: ma sõitsin seal samas kohas C2-ga. Sõitsin ka C2-ga karpaatides ka märksa hullematel teedel. Kas ma võiks nüüd teha teema "Citroen C2 ja offroad?" või siis: "Milline masin sobib maastikule paremini - Smart või C2?"
Sa pidasid silmas ilmselt CRV sarnaseid "maastureid".smart kirjutas:Tegelikult ma olen märganud, et maasturijuhid hoiavad oma autot rohkem kui tavaliste sõiduautode omanikud. Näiteks isegi kui on mingi teeremont ja teekatete vahetus ja siis on see äär kust tuleb alla sõita mingi 5-10cm, siis ma enamasti seal suurt hoogu maha pole võtnud aga maasturid pidurdavad hoo nii maha et peaegu et juba roomavad.
Ilmselt kuna maasturite remont on kallim siis maanteedel maasturit hoitakse nagu silmatera.
Äkki ma meenutaks ka kuidas ma praeguseks likvideeritud Harku grossirada oma 02-ga forsseersin?Trophy kirjutas:Sõitsin kah nooruspõlves 03se Siksiga mitmeid kordi läbi muda ja lume. Väga tore oli![]()
![]()
Kas soovite et räägin sellest pikemalt...