Mehaaniline vints LC70-le 3.0l `96
Moderaatorid: jr, Moderators
- JANNO L200
- Mudder
Mehaaniline vints LC70-le 3.0l `96
Küsimus siis mehaanilise vintsi olemasolust sellele LC mudelile. Kas üldse on kunagi tehase poolt paigaldatud?
Nissan Patrol Y60
Tundub , et on saadaval olnud kahe erineva elektrikaga ja ühe variandi mehaanilise vintsiga.
Kui vene keel suus , siis uuri siit.
Kui vene keel suus , siis uuri siit.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
- JANNO L200
- Mudder
Huvitav, mul pole mingit probleemi. proovi lihtsalt sellist lehte nagu http://toyota.japancats.ru/ ja vali sealt siis ise juba LC ja mudel jne jne
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
- JANNO L200
- Mudder
See jutt tähendab, et IP on keelatud nimekirjas (usutavasti kogu 90.... kuna mina kontoris ka ei saa). Venelastel on paljudel lehtedel sellised piirangud. Lahenduseks on kasutada mõnda välist proxit või proovida mõne teise ühenduse taga.JANNO L200 kirjutas:Tulemus kahjuks sama. Proovin mõnest teisest arvutist.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.