2,7 CRD automaatkast läbi?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

2,7 CRD automaatkast läbi?

Postitus Postitas Pomo »

Mis teoreetiliselt võib läbi olla ja kuidas sellele veale jälile jõuda?
Üleöö käike enam ei vaheta. Üks käik on sees ja sellega saab sõita. Tagurpidi käik on ka. Põleb kollane mootorituli. Midagi erilisemat enne seda autoga tehtud ei ole, kui tavapäraselt. Pool aastat tagasi tegi ka seda pulli, aga vaid korraks, siis läks ise kõik korda. Kusagilt jäi kõrva, et see võibki aegajalt niimoodi olla, et see on normaalne. Aga nüüd enam ise korda ei lähe... :cry:
Autoks siis 2003a GC 2.7diisel.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Alustuseks traditsiooniline küsimus,millal viimati kastis õli ja filtrit vahetati?
Kui rikke tuli põleb,peaks viga justkui elektrooniline olema ja dignostika peaks sammuti viga näitama.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

yanekk kirjutas:Alustuseks traditsiooniline küsimus,millal viimati kastis õli ja filtrit vahetati?
Kui rikke tuli põleb,peaks viga justkui elektrooniline olema ja dignostika peaks sammuti viga näitama.
sellel on niuke jama, et ei ole isegi õlivarrast, mis näitaks, mis kastis on. Ise ma ei ole õli vahetanud, seda tehti viimati eelmise omaniku ajal. :oops:
Olen üritanud sellest Silberautost hoiduda, aga kui muud üle ei jää, siis tuleb vist sinna röövlipessa sammud seada jahh :cry:
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Seda konkreetset autot ei tunne aga esimesena kahtlustaks ma selliste sümptomite korral halba elektrilist ühendust kusagil pistikus. Igatahes, kui juba märgutuli põleb, näitab diagnostika vea ära.
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

http://www.jeep.auto.ru/Grand_Cherokee/ ... dii_en.htm
Kui ma nüüd täiega puusse ei pane siis kas mitte siit ei ole võimalik veakoode välja lugeda???
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

Oli nüüd silberauto diagnostikas, sealt öeldi et ABSi andur hullutas kogu aju ja ühtlasi ka käigukasti. Et kui andur ära vahetada, siis peaks korras olema :P
Vead võeti maha ja hetkel sõidab ka niisama. See ABS ei töötanud tal juba mitu aastat muidu... :roll:
gunnar
Mudder

Postitus Postitas gunnar »

Pomo kirjutas:Oli nüüd silberauto diagnostikas, sealt öeldi et ABSi andur hullutas kogu aju ja ühtlasi ka käigukasti. Et kui andur ära vahetada, siis peaks korras olema :P
Vead võeti maha ja hetkel sõidab ka niisama. See ABS ei töötanud tal juba mitu aastat muidu... :roll:
See et sul ABS ei töötand oleks olnud suht asjalik infokild :) Mul oli kastil probleemiks miski solenoidi pistik kuhu õli sisse lekkis, pidi olema tüüpviga tehasest. Remont maksis kõva 300.- .
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

kast

Postitus Postitas metsik »

mul oli talvel sama jama.silberis vahetati käigukasti kuliss ära 12tuhhi.kõik toimis.kevadel jälle sama kala sees,uuesti silberisse.öeldi,et kasti peal pistik ei andnud ühendust.ei maksnud midagi.arvan,et ostsin kulissi ilma asjata.vana on alles.kui kellelgi on selline probleem saaks katsetada kas asi toimib.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”