cherokee 2.5 TD
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
cherokee 2.5 TD
Kas sellel mootoril on hammasrihm või kett ?
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Cherokee 2,5 TD
Kui tahad osta antud mootoriga Cherot, siis ei soovita!
Kui sul on juba antud mootoriga Chero, siis tunnen kaasa!
Kui su sõbral on antud mootoriga Chero, siis tunne talle kaasa!
tqhq.ee foorumis on sellest mootorist küll juttu, aga mitte head.
Kui sul on juba antud mootoriga Chero, siis tunnen kaasa!
Kui su sõbral on antud mootoriga Chero, siis tunne talle kaasa!
tqhq.ee foorumis on sellest mootorist küll juttu, aga mitte head.
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
- erik
- Aktiivne Pikendus
Kõigil ei saakski selle motoga probleeme olla, sest siis oleks tegemist ju katastrofiga, aga tõenäosus, et sellise mootoriga midagi juhtub on oluliselt suurem kui mõne teise mootoriga.grand-cherokee kirjutas:mul on oma grandil sama mootor peal ja hoolimata kuuldusest, et kui s*tt üks mootor olla võib ma ei kurda. Pea 8 kuud on auto minu käes olnud ja mootori probleeme pole suuremaid olnud.(Välja arvata rihma rulliku purunemine ja tõukur varda pealt ära kargamine) ole mina autoga rahul
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Just need ongi ühed enamlevinud probleemidest selles pikas probleemide nimekirjas.grand-cherokee kirjutas:mul on oma grandil sama mootor peal ja hoolimata kuuldusest, et kui s*tt üks mootor olla võib ma ei kurda. Pea 8 kuud on auto minu käes olnud ja mootori probleeme pole suuremaid olnud.(Välja arvata rihma rulliku purunemine ja tõukur varda pealt ära kargamine) ole mina autoga rahul
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Oot, see on siis 1 õlivahetus 1000km peale ja see 1000km on ju cagrand-cherokee kirjutas:.......... tee paar õlivahetust paarituhande kilomeetri järel.
5 päeva auto kasutust!
Kas siis parem ei oleks juba korralik V8 osta, kütusepeale läheb küll
rohkem krõbisevat, aga asi seda väärt või meeldib just see nn "õlitamine".
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Sõidad nädala - nädalavahetusel uputad metsas hästi sügavale - nii, et vesi mootoris - seejärel õlivahetus - ja algab ring otsast pealeuaz469 kirjutas:Oot, see on siis 1 õlivahetus 1000km peale ja see 1000km on ju cagrand-cherokee kirjutas:.......... tee paar õlivahetust paarituhande kilomeetri järel.
5 päeva auto kasutust!
Kas siis parem ei oleks juba korralik V8 osta, kütusepeale läheb küll
rohkem krõbisevat, aga asi seda väärt või meeldib just see nn "õlitamine".
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Re: cherokee 2.5 TD
Kergitaks varasema teema uuesti päevakorda.
http://www.xjjeeps.com/com_xjjeeps/manu ... atalog.pdf lk.361
Minu teada pole kumbki, vaid hoopis hammasratastega.kass99 kirjutas:Kas sellel mootoril on hammasrihm või kett ?
http://www.xjjeeps.com/com_xjjeeps/manu ... atalog.pdf lk.361
Cheokee 2,5td
Andsin näpu, varsti kaelani sees .......
Pea 36 kuud olen 4-lidrast mootorit ekspluateerinud ja asjad mida olen mootori küljes näppinud: õlitasemevarras, õlifilter, õli juurdevalamisava kork ja õli väljalaskeava kork.grand-cherokee kirjutas:mul on oma grandil sama mootor peal ja hoolimata kuuldusest, et kui s*tt üks mootor olla võib ma ei kurda. Pea 8 kuud on auto minu käes olnud ja mootori probleeme pole suuremaid olnud.(Välja arvata rihma rulliku purunemine ja tõukur varda pealt ära kargamine) ole mina autoga rahul
Kas seda peetakse normaalseks, et osadel mootoritel mingisugused tõukurivardad võivad iseenesest kuskile poole kargama hakata
Grand Cherokee
Ei peeta normaalseks ja iseenesest ei karga nad ka kuhugi. Igal lagunemisel on alati mingi põhjus, mis tuleneb üle poolte juhtude ikka hooletust hooldusest.Kas seda peetakse normaalseks, et osadel mootoritel mingisugused tõukurivardad võivad iseenesest kuskile poole kargama hakata?
Cheokee 2,5td