M:xenonid
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M:xenonid
H1 single
H11 single
H3 single
H7 single
H4-1 single
H4-2 HID/halogen
H4-3 telescopic bi xenon
H4-4 Bi-xenon
H8 / H9 / H11 single
H10 single
valgustugevus
4300K ja 6000K
Hinnad alates 1000
h4-telescobic bi xenon 1500
Garantii 2a
Täpsem info ja küsimused Ps! või 56211069
Olemas nii 12v kui ka 24v komplektid
H11 single
H3 single
H7 single
H4-1 single
H4-2 HID/halogen
H4-3 telescopic bi xenon
H4-4 Bi-xenon
H8 / H9 / H11 single
H10 single
valgustugevus
4300K ja 6000K
Hinnad alates 1000
h4-telescobic bi xenon 1500
Garantii 2a
Täpsem info ja küsimused Ps! või 56211069
Olemas nii 12v kui ka 24v komplektid
- atdoom
- True Off Roader!
Re: M:xenonid
ei taha ültse norida, aga need numbrid tähendavad valguse temperatuuri, mitte tugevustMossemeez kirjutas: valgustugevus
4300K ja 6000K
päevavalguse temperatuuriks on näiteks 5500K:)
aga , kui keegi soovib offroud lampidesse, siis mina soovitaks 4300K!
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Jep.Pomo kirjutas:mida suurem number, seda...? Sinisem?
Ja värvustemperatuuri nime all seda ilmselt üldisemalt tuntakse.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Ei puuduta otseselt müüjat, aga kattub kergelt teemaga,
Mul autol tulede pesurid ees, aga automaatset tuledekontregulli mitte, on nupuga 4 astet, kui ma need omale ette paneks ja politsei kinni peaks kuidas kurat nad tõestaks et mul pole automaatset tulede regulli?
On politseinikud ka pädevad automehaanikud
On kellegil kogemusi ?
Mul autol tulede pesurid ees, aga automaatset tuledekontregulli mitte, on nupuga 4 astet, kui ma need omale ette paneks ja politsei kinni peaks kuidas kurat nad tõestaks et mul pole automaatset tulede regulli?
On politseinikud ka pädevad automehaanikud
On kellegil kogemusi ?
Kulla noor ja roheline . Kui ei ole võimalik õiget autot (koos xenonitega) osta, siis ära palun tegele butafooriaga ja säästa kaasliiklejaid, kelle hulgas on ka kindlasti hulgaliselt Sinu sõpru. See kas Sul õnnestub mente huiata ja lolliks teha on teisejärguline . Miks kurat küll püstitatakse küsimusi ,,kas mul õnnestub huiata" -selle asemel ,et küsida,, millised on minu iseka teo tagajärjed "?? Oleks ka aktsepteeritav küsimuste algus ,, kas ma saaksin oma .........autole paigaldada xenonid nii, et need teisi ei pimestaks.
Sees aastast 2003 piloot,vintsman,atv-
Küsimus oli puht teoreetilineTom 73 kirjutas:Kulla noor ja roheline . Kui ei ole võimalik õiget autot (koos xenonitega) osta, siis ära palun tegele butafooriaga ja säästa kaasliiklejaid, kelle hulgas on ka kindlasti hulgaliselt Sinu sõpru. See kas Sul õnnestub mente huiata ja lolliks teha on teisejärguline . Miks kurat küll püstitatakse küsimusi ,,kas mul õnnestub huiata" -selle asemel ,et küsida,, millised on minu iseka teo tagajärjed "?? Oleks ka aktsepteeritav küsimuste algus ,, kas ma saaksin oma .........autole paigaldada xenonid nii, et need teisi ei pimestaks.
Isegi kui ma nad oma "uuele" autole paigaldaks, ei hakkaks nad kindlasti kedagi pimestama
Mind lihtsalt huvitabki, et kuidas nad seda kindlaks teevad.
Jutu järgi pakuksin, et olete ka sini-kuubede ridades.
Mikk
Tundub et sul endal pole ühtegi tehase seades xenon tulega masinat olnud.MikkM kirjutas: politsei kinni peaks kuidas kurat nad tõestaks et mul pole automaatset tulede regulli?
Kui politsei natuke viitsib vaeva näha,siis on ka aru saada kas on orig. või ise pandud.Ja mina isiklikult ootan aega millal üldkasutatavatel teedel keelatakse isepandud xenonid ära(lähituled).
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
-
e.p.
- Suhtuge Austusega - Vana Kala
- Kontakt:
Paistab,et LÄNDI on saanud endale konkurendi foorumites CÄÄRFILDI näol 
Kuna tootmine maailmas suht unifitseeritud,siis paljude uute autode esilaternatel xenonvalgusti märgistus peal ... ilmselt komplekteeritakse erinevad sisud sisse.Nende vastu ei saa ka tehnoülevaatus.
Põhiliseks probleemiks ikka automaatne reguleeringsüsteem tuledele ... kui see ka paigaldatud,siis igati legaalne
Kuna tootmine maailmas suht unifitseeritud,siis paljude uute autode esilaternatel xenonvalgusti märgistus peal ... ilmselt komplekteeritakse erinevad sisud sisse.Nende vastu ei saa ka tehnoülevaatus.
Põhiliseks probleemiks ikka automaatne reguleeringsüsteem tuledele ... kui see ka paigaldatud,siis igati legaalne
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
no nii palju ikka yks politseinik teab, et automaatne tuledekõrgusregulaator laseb tuled alla kui süüde väljas… e. siis sul lastakse korra süüde sisse ja välja lülitada ning asi on selge, millega tegu…MikkM kirjutas:Ei puuduta otseselt müüjat, aga kattub kergelt teemaga,
On politseinikud ka pädevad automehaanikud![]()
On kellegil kogemusi ?
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Mismoodi see välja näeb? Installid xenonid oma H4 tuledesse ning lihtsalt juhtmeid ei ühenda? Keerad nad nii alla, et auto näitab 10 meetri peale?Isegi kui ma nad oma "uuele" autole paigaldaks, ei hakkaks nad kindlasti kedagi pimestama
Mikk
Kordan. Xenoni reflektor on teistsugune kui tavalise halogeni oma. Seetõttu ei suuda sa teda seda installida VALESSE korpusesse, et pimestama ei hakkaks.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070