Ega sul äkki esirehvid ei ole tagurpidi alla sattunud ?

Moderaatorid: Landy, Moderators
Mis mõttes kõrgele? Ei ole ühti. Tegelikult oleksin sellel auatol vintsi õldse katusle pannaud, siis hea igas suunas tõmmata. Ka kõige sügavamats august hea end katus ees välja vaintsida.Shrek4x4 kirjutas:Kas vints kõrgele ei saanud?Kui muidu maaalla ei lähe, saab vintsida maaalla
mati535 kirjutas: Esirehvid on pandud tagurpidi, sest nii on parem.![]()
k.mati
ma usun, et seda ütlevad kõik offroadiga kokkupuutuvad inimesed, kaasa arvatud rehvi tootja. Nn. kuusemustri point on selles, et kui rehv käib mudas ringi, siis surutakse muda mustrist välja. Tagurpidi, well... surutakse muda rehvi keskele kokku. Muidugi on ka võimalus, et veidi kulunud rehvi puhul on ka sõidusuunas klotsi servad kulunud ja tagurpidi haagib tõesti ajutiselt veidi paremini. Reeglina on suunaga rehvid mõeldud ikka õigetpidi peale panemiseks.mati535 kirjutas:Tere. Aga kes ütleb ,et see rehv ei tööta paremini teistpidi.Mulle isiklikult tundub küll parem.Esirattad haukavad palju rokem ja kui maanteel ei sõida siis vahet pole.Kas kellelgi on vintsi tross läbi toru viidud autosse.? k.mati
1)Maanteel pole tõesti eriti vahest mis pidi mingi rehv auotl all on. Te ju ehitategi maanteelaeva ja kiirendusautot? Või ma ajasin midagi segi?mati535 kirjutas:Tere.
Aga kes ütleb ,et see rehv ei tööta paremini teistpidi.Mulle isiklikult tundub küll parem.Esirattad haukavad palju rokem ja kui maanteel ei sõida siis vahet pole.![]()
Sellel mootoril on rihma vahetus minuarust vägagi lihtne, eriti kaasaegse tehnikaga võrreldes. Kriit appi ja pärast keerad käsitsi paar tiiru ringi enne käivitamistmati535 kirjutas:Täna teen esimest korda hammasrihma vahetuse.Loodan,et klappe pähe ei lase.![]()
k.mati
Kle ma olen ka noor olnud aga enamasti olen aru saanud, mis on konsruktiivne kriitika ja mis on mahategemine. Alati on mõistlik omada eeskujusid kelle jäljes käia ja kelle õpetussõnu kuulata. Poistel on see tõenäoliselt esimene tõsisem projekt ja see on väga hea, et nad tegelevad sellise asjaga. Kunagi teevad nad äkki korralike asju. Aga et tehtavad asjad muutuksid tulevikus kvaliteetsemaks oleks vajalik, et kriitikast omad järeldused tehtaks.RAMBO kirjutas:PALUN ÄRGE KRITISEERIGE
vabandan,kui teemasse vahele segan aga me kõik oleme kunagi noored olnud.mina ehitasin näitejks sigulle 01tesi ja proovisin ka selliseid varjante,mispähe tuli ja küsisin teistelt ja ikka tegin midagi sellist,mis tuul tõi. lõpuks sain,pärast,vist neljandat autot lõpuks ikka näitusele,kus tekkisid pakkumised oodatust suuremad.
tahan öelde,et PALUN ÄRGE TEHKE MAHA,vaid antke ainult asjalikku nõu.
jään huviga ootama,mis sellest lõpuks välja tuleb.
rõhutasin,et ASJALIKKU NÕUerik kirjutas:Kle ma olen ka noor olnud aga enamasti olen aru saanud, mis on konsruktiivne kriitika ja mis on mahategemine. Alati on mõistlik omada eeskujusid kelle jäljes käia ja kelle õpetussõnu kuulata. Poistel on see tõenäoliselt esimene tõsisem projekt ja see on väga hea, et nad tegelevad sellise asjaga. Kunagi teevad nad äkki korralike asju. Aga et tehtavad asjad muutuksid tulevikus kvaliteetsemaks oleks vajalik, et kriitikast omad järeldused tehtaks.RAMBO kirjutas:PALUN ÄRGE KRITISEERIGE
vabandan,kui teemasse vahele segan aga me kõik oleme kunagi noored olnud.mina ehitasin näitejks sigulle 01tesi ja proovisin ka selliseid varjante,mispähe tuli ja küsisin teistelt ja ikka tegin midagi sellist,mis tuul tõi. lõpuks sain,pärast,vist neljandat autot lõpuks ikka näitusele,kus tekkisid pakkumised oodatust suuremad.
tahan öelde,et PALUN ÄRGE TEHKE MAHA,vaid antke ainult asjalikku nõu.
jään huviga ootama,mis sellest lõpuks välja tuleb.
Kui sa näiteks hakkad klaveri tunnis käima ja õpetaja sind kohe kiitma kukuks õpiksid sa siis paremini mängima?