Blondid tänavad toreda ja meeldiva ürituse eest.Pohmelli katsume järgmiseks laupäevaks ikka välja saada, et siis 8x8 roosa tõukekaga mööda rada ringi kimada

Tänud ka lahkele pererahvale kes lubasid oma õue peal laaberdada

Moderaator: Moderators
Mis sa konn köhid?Ma arvan, et sa tegelikkuses ei ole võistlustel õigeid tibisid näinud, sest õiged tibid oleks sinusugusest juba ammu üle sõitnud.Kui sa sukinaistele ette peaksid jääma siis võid kindel olla,et sõidame sinust põhjagaasiga ülePikne kirjutas:No OK, OK. Ootame paremusjärjestuse ära.
Aga ootan ka pilte tibidest, kes ikka tõesti tibide standardile vastavad. Irw! Siis usun, et pole turukaup. MuhhahhaaMis näo kratsimisse puutub, siis
Pikne on selline tüüpiline eestlasest memmepoeg, kes elab veel emaga koos,naist pole kunagi olnud/saanud,joob veel vaatamata oma vanusele ikka veel rinnapiima lutipudelist ja kogu tema julgus saab otsa siis, kui peab toast välja minema.Pikne kirjutas:Heehh, kas sõitjaid oligi kolm?Või lõpetasid vaid kolm kangemat kolmerattalist?
Muretsege korralikud masinad, küll siis naisedki hea meelega barankasse istuvad, ei ole lihaturult tarvis baabasid otsida.
Tead me avastasime, et meil uusi jalamatte autosse vaja ja siis leidsime, et kõige paremini sobiks mu autosse jalamatiks piknePikne kirjutas:Ma hindan maitsekat huumorit. Kui on veel luulet tulemas, pange aga kirja, loen huviga.
Tänan tähelepanu eest. Sellega lõpetan.
Veel üks tegelane, kes oma nabast kaugemale ei näe.garaaz kirjutas:NB alguses olid ju kõik kutsutud aga te ju sittusite ennast täis ja ei tulnud viigardi oli ainuke kes julges zukidele vastu hakata ja ta ei kahetse seda kunagi sest sellist seltskonda annab otsita.ja kui meil tuleb VOL 3 siis teil on persses tolm.vaadake pilte ja ilastage et lollid olite ja kohe ei tulnud
KÕIK MILLEL ON MOOTOR HAKKAB SÕITMA.VÄ CHERO JA ATV SORRY
Mis sul ATV-de vastu on tont?garaaz kirjutas:NB alguses olid ju kõik kutsutud aga te ju sittusite ennast täis ja ei tulnud viigardi oli ainuke kes julges zukidele vastu hakata ja ta ei kahetse seda kunagi sest sellist seltskonda annab otsita.ja kui meil tuleb VOL 3 siis teil on persses tolm.vaadake pilte ja ilastage et lollid olite ja kohe ei tulnud
KÕIK MILLEL ON MOOTOR HAKKAB SÕITMA.VÄ CHERO JA ATV SORRY