Maasturite jõukatsumine- VOL2
Moderaator: Moderators
BLJÄT no ei saa mina aru mix naised kardavad neid suuri kolakaid.pakkusin oma teisele poolele ,et kui sõidad siis kuuaega ma garaazis ei käi ja olen kell 5 õhtul kodus aga ei midagi.õnneks täitis kaardilugeja oma mehekohustusi öösel ja suutis oma naise ära rääkisa ja nii me juhi saimegi.proovige ka nii ja äkki õnnestub aga minul igatahes ei õnnestund
.JA SEE ON KÕIK.EE

- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Aga see naise sõbranna?samuraidur kirjutas:Samuraidurid on hetkel Raidurjannata, aga anname endast parima. Homme rohkem aega ringi kaeda. Täna peab riigi kulul hoolega magama
Oma naine keeldub sinna autosse istumast. Oleks mul aial teine värav, siis ta käiks sealt kaudu aeda sisse, et mitte autole liiga lähedal olla.
Elu on lill! Võilill...
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
- samuraidur
- Off Roader Wannabe
- Shrek4x4
- Vintsmännide AÜ
- Kontakt:
Pikk,aga kui sul munad kaelast ära võtta ning natuke põsepuna ka lisada ja rooli panna.Sõidukogemus olemas ju.Stupiduser kirjutas:Aga see naise sõbranna?samuraidur kirjutas:Samuraidurid on hetkel Raidurjannata, aga anname endast parima. Homme rohkem aega ringi kaeda. Täna peab riigi kulul hoolega magama
Oma naine keeldub sinna autosse istumast. Oleks mul aial teine värav, siis ta käiks sealt kaudu aeda sisse, et mitte autole liiga lähedal olla.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Varsti stardin rada vaatama ja info edastab pärast Robi.
http://www.olympiccar.com
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
- samuraidur
- Off Roader Wannabe

Aitähh kõigile, kes aitasid pilooti leida. Shrekil oli küll väga hea pakkumine, aga ma kardan, et peale seda oleks võistlustel veetakistused hulka sügavamad

Virgo
52 19 896
52 19 896
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Informeeritud Allikatele (Robi) tuginedes olen volitatud teatama, et pole hullu midagi!
Samuravõidusõidu rada on naiste jaoks nii ära nuditud, et puhas chill ja sõidurõõm!
Üks tüdruk oli prooviks rajale 13 minutiga ringi peale teinud juba
Ja seda pimedas, valges peaks veel lihtsam olema.
Botikud on soovitav muidugi jalga panna...

Samuravõidusõidu rada on naiste jaoks nii ära nuditud, et puhas chill ja sõidurõõm!
Üks tüdruk oli prooviks rajale 13 minutiga ringi peale teinud juba

Ja seda pimedas, valges peaks veel lihtsam olema.
Botikud on soovitav muidugi jalga panna...

Elu on lill! Võilill...
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Esikolmik oli:
1. Katjuusha (Märg Härjatar)
2. Mudakober
3. Shrekibeebi
Väga lahe sõit paistis olevat.
Roolis olevatel tibidel võis ikka väga säravaid naeratusi näha.
Rada oli hommikul viimase lihvi saanud, kuna vana raja pealt vintsiti öösel kella neljani testautosid ära.
1. Katjuusha (Märg Härjatar)
2. Mudakober
3. Shrekibeebi
Väga lahe sõit paistis olevat.
Roolis olevatel tibidel võis ikka väga säravaid naeratusi näha.
Rada oli hommikul viimase lihvi saanud, kuna vana raja pealt vintsiti öösel kella neljani testautosid ära.
Elu on lill! Võilill...
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Edasi oli Sissy ja Viigardi ja Mudarakett jne
Sry, küll korraldajad täieliku listi üles panevad...
Pikne, sina, loom, ära plõksi!
Zukist korralikumat masinat annab otsida ja mis lihaturgu Sa aga ajad, tahad, et meite tibid Sul näo lõhki kratsivad ve?
Sry, küll korraldajad täieliku listi üles panevad...
Pikne, sina, loom, ära plõksi!
Zukist korralikumat masinat annab otsida ja mis lihaturgu Sa aga ajad, tahad, et meite tibid Sul näo lõhki kratsivad ve?
Elu on lill! Võilill...