kompressori eemaldamine
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Selleks peabki eraldi õlituse juurde ehitama (nagu Rommi juba mainis).heeringas kirjutas:Lühiajaliselt küül.
Kondi komprassorit jahutab ja määrib ju freoon (tänapäeval midagi muud) ning kui see kaob ...
Näiteks Kasu+ endine Mudcruiser kasutab minu teada õhu jaoks AC pumpa koos eraldi lisatud õlitusega.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma ei kulutaks aega ja raha kondipumba kompressoriks ehitamisele. Pigem hangiks poest miski asja, mida saab tulevikus igasse järgmisse autosse ümber tõsta. Ise viiks generaatori sinna kõrgemale, või siis tõepoolest kasvõi vintsi releed.
Siinkohal annan teada, et mul on kolm täiesti korras Cherokee kondipumpa välja pakkua.
Siinkohal annan teada, et mul on kolm täiesti korras Cherokee kondipumpa välja pakkua.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
nagu juba genekate asukoha võrdlus näitas,et minu masinal pole see tõstmine otstarbekas,kuna ta piisavalt kõrgel st otse kompressori all ja tuleks aretada mingi rihmaratas kompressori asemele aga küsimus on milline ja mis kinnitustega?
mida vähem kola kapoti all seda parem ja mingit õhupumpa ei tahaks kah aretama akata.
mida vähem kola kapoti all seda parem ja mingit õhupumpa ei tahaks kah aretama akata.
Õlituse jutt õige ,aga sinul seda vaja pole ,kui kasutad kompi. rehvide pumpamiseks.Teine asi ,kui teistele agrekaatidele näit. sillalukud ,siis peab olema survepaak ,et surve kohe saadaval oleks .Kuumenemise koha pealt ütleks ,31"rehvi 2atm. pumpab minu Chero umbes 2-3 min. korpuse temp võibolla 10-20 kraadi.Kas sul kunagi rehv tühjenenud pole ,eriti veel metsas.Pealegi suht odav ja kättesaadav vidin.
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
võta tükk rauda, kast õlut, mõõdulint, mõni puur ja asi ongi valmis...leek kirjutas:vana teema soojenduseks siis-otsustasin,et panen teise geneka veel külge aga valmis vaja nuputada kinnitused ja ühendused!
Miks seda üldse siin nämmutada?
Erko
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Kondist
mul kondist ja selle sidurist 2 juhust autol et kui ei kasuta konti siis see sidur ja seal olev laager tahab kokku joosta suht ruttu. Selline tunne et see pole ette nähtud pikalt ise päi vabalt jooksma. Kont peab pumpama ja vahest harva ka puhkama.