Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
garaaz kirjutas:nagu näha siis hetkel on ainult julged ennast reganud.julgemalt rahvas viigardi lubab ,et liigub ainult poole võimsusega siis on teistel ka mingi võimalus onju hea nali sombusesse ilma
Sa ei pea poole võimsusega sõitma,kuna rada on nüüd paarisrada ja sinu paneme vanale rajaosale sõitma.Teeme sinu pikal ka munad märjaks ja seal pole abi ka kaela riputamisesd.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht. http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Nagu ikka - kas ei toimu midagi või toimub mitu head asja ühel päeval. Seega pean seekord kahjuks loobuma, aga mõtetes elan kõigile naissõitjatele kaasa!
Alles siis kui viimane puu on maha raiutud, viimane jõgi saastatud ning viimane kala püütud, suudetakse päriselt mõista, et raha ei kõlba süüa. Cree indiaanlase sõnad.
matkasiil: selleks,et mitte osaleda tuleb teistele võistlejatele teha ametlik seletuskiri,et miks ei osale.teised võistlejad vaatavad teie seletuse läbi ja otsustavad kas lubada teile mitteosalemine või mitte seletus peab olema paberkandjal:
ma ei leia kuskil alguse kellaaega. Mul on selline jama, landcruiser osteti ära ja uus omanik tahab laup hommikul järele tulla. Äkki saan veel kuidagi hilinedes kohale hiilida
rommi kirjutas:ma ei leia kuskil alguse kellaaega. Mul on selline jama, landcruiser osteti ära ja uus omanik tahab laup hommikul järele tulla. Äkki saan veel kuidagi hilinedes kohale hiilida
Kindlasti saad hilinedes kohale hiilida.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht. http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Samuraidurid on hetkel Raidurjannata, aga anname endast parima. Homme rohkem aega ringi kaeda. Täna peab riigi kulul hoolega magama
Oma naine keeldub sinna autosse istumast. Oleks mul aial teine värav, siis ta käiks sealt kaudu aeda sisse, et mitte autole liiga lähedal olla.