Transsyberia Rally
Moderaator: Moderators
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
Transsyberia rally
http://transsyberia.pl/en/index.php
Leidsin sellise huvitava ürituse. Märksõnadeks: Siber, 10 000km ja 18 päeva
Pole küll hardcore sõit, kuid midagi lihtsalt seal kindlasti pole. Kui keegi teab sellest üritusest midagi rohkemat siis valgustagu ka teisi. Esmapilgul tundub väga huvitav.
Leidsin sellise huvitava ürituse. Märksõnadeks: Siber, 10 000km ja 18 päeva
Pole küll hardcore sõit, kuid midagi lihtsalt seal kindlasti pole. Kui keegi teab sellest üritusest midagi rohkemat siis valgustagu ka teisi. Esmapilgul tundub väga huvitav.
viimases EVO ajakirjas mitmelehküljeline artikel sellest üritusest, päris põnev paistab olevat, samas on üritus viimasel ajal rohkem cayenni keskne(porsche ehitas spets autod selle jaoks), samuti pole peamine rõhk vintsimisel ja metsas turnimisel vaid teedeta kohtades kiiresti edasi jõudmises...
huvitaivam osa paistis olevat jutu järgi mongolia, kust olles tundusid katkised venemaa teed peegelsiledad olema

huvitaivam osa paistis olevat jutu järgi mongolia, kust olles tundusid katkised venemaa teed peegelsiledad olema

3x4x4
Transsyberia
Et eile öösel juhtusin vaatama Eurospordist ülevaadet sellisest üritusest. Selline softroad rally moodi asi oli. Asja tegi huvitavaks asjaolu, et 90 % autodest olid Porsche maasturid (ok 4x4 autod
). Neid lasti seal järjest ribadeks ja põlema. Paar LC-d ja LR-i ka, ühte G-d oli märgata ja Pajero mis üle kuudi käis ja lepingu lõpetas.
väike link ka
http://www.transsyberia-rallye.de/

väike link ka
http://www.transsyberia-rallye.de/
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Selle Transsyberia jaoks egi Porsche eraldi Cayenne offroad editioni koos vintsi mudaehvide ja karmide põhjakaitsmetega.
Viimati muutis Landy, N Sept 11, 2008 12:35 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Ta kirjutab ametlikud kirjad kah niimoodirommi kirjutas:kass nydü paib iniimodo kirujtema akkamae?Landy kirjutas:Selle Transsyberia jaosk Tgei Porsche erldiy Cayenne offroad editioni koos vintsi mudaehvide ja karmide põhjakitsmetega.

"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
-- Pablo Picasso
Muide, üleliigsed tähed on eksitavad, kui tähed sõnades on segamini.rommi kirjutas:see oligi tegelt positiivne aasimine... lnädismn, ma tean

Mis on lubatud Landy'le, pole lubatud pööblile...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Üldiselt mul on teisipidi viga - nimelt pean spetsiaalselt vaeva nägema, et VALESTI kirjutada. Kunagi tegin paarile ajakirjale korrektuuri ja vanast harjumusest üritan alati elementaarse spellingu oma postides teha. Mind jubedalt häirib, kui mu enda kirjades on vead sees ja ma ei pretendeeri ländismile, ausõna - liiga suur närvikulu minu jaoks! 

- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
phmttlslt vks tgs mnn knsnntthstk kstmsl, ng ntks vn-hbr kls.rommi kirjutas:kass nydü paib iniimodo kirujtema akkamae?
v ss kstd hn pktgrmm, mlls pl lgsd prfksd ja sfksd.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee