Mootori kap.remondi teostamine

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Eve
Rookie

Mootori kap.remondi teostamine

Postitus Postitas Eve »

Tere

Sattusin siia foorumise puhtjuhuslikult, sest otsisin kedagi kes teostaks sõiduki mootori kap.remoti ning neti otsing teie seltskonna ka välja tõi. Vabandan kõigepealt ette, et võimalik, et ma ei kasuta ''õigeid sõnu'' või termineid oma mure kirjeldamiseks (ärge väga kõvasti naerge :) ), sest töötan ise nö numbritega ja peale selle naisterahvas ka aga nüüd mure juurde:

Minu murelapseks on mu auto Chrysler 300M (2,7l 2002a) ning selle ''kotis mootor''. Mootoril kadus sõitmisel jõud ning jäi lihtsalt seisma. Esmasel ülevaatusel (pigem pealevaatusel) öeldi: väntvõll, saaled, plokikaas, kepsud. Olen Tln erinevatest remondikohtadest uurinud kas mootori kap.remonti teostatakse ning saanud selliseid vastuseid - et midagi ei remondita, ainult vahetatakse uute detailide vastu ja üldse parem kui Saksast telliksin kasutatud mootori.
Minu soov oleks saada mootor korda aga 60 000 tundub tiba suur summa.

Ma tean, et minu auto ei kuulu siia foorumisse aga ehk oskate soovitada spetsialiste kes tänapäeval veel autosid remondivad või kedagi, kes soovib lisateenida, sest 4x4.ee all olev kiri ''...sest tõelised autod ehitatakse ise...'' viitab sellele, et spetsialiste ikka leidub veel.
Ja asukohaks ei pea Tln olema, pamper viib auto kuhu vaja.

Ette tänades

Eve
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Kui starterit anda kas mootor käib ringi või on täitsa kinni kiilunud?
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Eve
Rookie

Postitus Postitas Eve »

järgmine päev kui prooviti, siis käima läks aga kolin oli sees (selle peale jäeti mootor kohe seisma)
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Kui seal vajavad tõesti vahetamist väntvõll,saaled,kepsud ja plokikaan (võib-olla veel midagi muud),siis ilmselt on siiski mõttekam otsida kuskilt kasutatud mootor (mõne avariilise auto pealt näiteks).
Eve
Rookie

Postitus Postitas Eve »

Ints kirjutas:Kui seal vajavad tõesti vahetamist väntvõll,saaled,kepsud ja plokikaan (võib-olla veel midagi muud),siis ilmselt on siiski mõttekam otsida kuskilt kasutatud mootor (mõne avariilise auto pealt näiteks).
Jutust jäi meelde, et midagi pidi saama ''remontida'' aga nemad (remondikoht) seda ei tee (ajakulu, ei ole tulus jms). Kõik mis lahti võetakse asendatakse uutega. Ja kui ma ka kõik jupid uued ostaks (ca 17000.-), siis kas keegi spetsialist soovib X tasu eest need minu autol ehk ära vahetada.
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Ära sa kohe midagi ostma hakka.Kõigepealt on vaja mootor lahti võtta ja vaadata,mis seal vahetamist vajab.
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

see on üks õnnetu mootor ja neid autosid on palju,millel see 2,7 vänt vastu ei ole pidanud ... probleemiks vale konstruktsiooniga õlipump. Iseenesest on jah võimalik usast tellida uus vänt ja õlipump jne aga see kõik läheb hullult maksma ja neid ,kes selle läbi on teinud on vähe ja on ka kohe auto odavalt ära müünud.
minu mäletamist mööda on vahur (carserv) kunagi remontinud seda mootorit aga vaimustuses ta polnud sellest projektist ... eks saad tema käest ise uurida :)
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

See on tõepoolest sant viga, sest hea viga tuleb ikka kohe külje pealt välja.
Sa võid ta ju lahti võtta, ennem kui uue-vana mootori otsid.
Otsimist alusta siit http://www.elv.ee/next.php?lang=1&id=26
Ma sain 10,000 kroonise pakkumise suht haruldasele V6 mootorile. Kuskilt poolast toovad eesti mehed ja miski garantiivariant on ka.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
urmas

jaan mmc kirjutas:Kindlasti oleks abiks mootori diagnostikas tuvastatud vigade, vahetamist/remonti vajavate detailide loetelu, loodetavasti töökoda andis selle?
Kuda kurat Sa teed diagnostikat kolisevale mootorile?
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Eve
Rookie

Postitus Postitas Eve »

e.p. - siin seletus tundub suht mõistlik http://www.enginebuildermag.com/Article ... r_27l.aspx (samas võhikule võib igast jura ajada :D )

urmas - aitäh, helistan ja uurin sealt ka.

jaan mmc - nimekiri kui selline on põhimõtteliselt olemas (diagnostika = kuulamine ja vaatamine ning tuginemine eelnevatele kogemustele)
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

http://www.dodgechryslerengineproblems.com/

Tundub suht probleemne mootor olema, ehk siis vajab extra hoolsat omaniku, et ta kaua kestaks.
+372 5028488
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Natuke teemakohast juttu ja silmaringi laiendamist:

http://www.chryslerclub.ee/foorum/viewt ... sc&start=0

http://www.chryslerclub.ee/foorum/viewtopic.php?t=3825

Tundub,et see 2,7L mootor on väga problemaatiline....vähe on neid,kellel see ei ole kokku jooksnud.
Kasutaja avatar
urmas

jaan mmc kirjutas:
urmas kirjutas:
jaan mmc kirjutas:Kindlasti oleks abiks mootori diagnostikas tuvastatud vigade, vahetamist/remonti vajavate detailide loetelu, loodetavasti töökoda andis selle?
Kuda kurat Sa teed diagnostikat kolisevale mootorile?
Pikk jutt :)
Kirjuta siis!
Snegurochka ex.
Vasta

Mine “Bizniz”