Tohoh mis siis juhtus et müüki läheb?LandLord kirjutas:täna läheb autu ära vist.
aga varsti uus Maastur jalge all siis tagsi normaalses keskonnas
![]()

Ja milline see uus valik siis on?

Moderaatorid: jr, Moderators
Ikka uuele omanikule mainisid antud vigu?LandLord kirjutas:Vana masinaga oli selline häda ,et tahtis varsti saada rahasüsti mitte alla 30k ja üldse välimus oli ok kõik oli ilus aga tagumine ots oli nii roostes ,et käe võid väbi torgata. See pole ka kõige hullem mootor ja kast jõid õli meeletute kogustega, Sarniirid olid kohe minemas. jne. Auto nagu pokker mäng tuleb enne lõpetada kui päris põhjas oled.![]()
![]()
aga nagu vanad eestlased ütlesid elu ilma hobusteta on nagu kepp ilma naiseta
![]()
![]()
Küll see õige maastur ka ükskord tuleb ja miks peaks ma lisa 14k eest ära ütlema
![]()
Seniks olen foorumis edasi ja kogun infi. ILUSAT SUVE kõigile
Teadaolevad vead mainin alati ära ning ka remonti vajavad asjad saavad mainitud.LandLord kirjutas:oligi väga heas korras aga pikemat perspektiivi ei maininud las avastab ise. Sa ei müü ju asju ,et ütled kle mees miski kuu pärast läheb sul see või too katki. Kõik mida mees tahtis nägi ise ega ta ise ka midagi head ei müünud omastarust. See ,et olen hea meistrimees ei tee veel minust lolli ostjat. Hetkel oli kõik korras ja ta sõitis sellega Haapsalust tartusse ilma probleemideta selge se ,et õlejäänu tema enda riisikol. Mina oleks võibolla sellega veel pikalt sõitnud vaikselt kulgedes. Aga kui lõhkuda ja tallata läheb ka parim asi katki