Explorerite omanikud

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Postitus Postitas Eruun »

LandLord kirjutas::cry: täna läheb autu ära vist. :D aga varsti uus Maastur jalge all siis tagsi normaalses keskonnas :wink: :D
Tohoh mis siis juhtus et müüki läheb? :shock:
Ja milline see uus valik siis on? :)
Ford Explorer 4.0, 121kW, 1994a.
Kasutaja avatar
aiku440
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas aiku440 »

MIs siis uueks maasturiks tuleb ka? 8)
Ford Explorer 4.0 aastast 1994
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas LandLord »

mõnus olex explorer see 2000 a oma kanti :P aga vist jääb ära pole raha niipalju hetkel vahetan ford Galaxy vastu 95a tunen seda veidi müütan ää ja siis võtan midagi Maasturit aga vähe ökomat diislit ja hakkan sinisega sõitma aitab tanklate sponsoreerimisest. :D
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Vana masinaga oli selline häda ,et tahtis varsti saada rahasüsti mitte alla 30k ja üldse välimus oli ok kõik oli ilus aga tagumine ots oli nii roostes ,et käe võid väbi torgata. See pole ka kõige hullem mootor ja kast jõid õli meeletute kogustega, Sarniirid olid kohe minemas. jne. Auto nagu pokker mäng tuleb enne lõpetada kui päris põhjas oled. :D :D :D aga nagu vanad eestlased ütlesid elu ilma hobusteta on nagu kepp ilma naiseta :lol: :lol: :lol: Küll see õige maastur ka ükskord tuleb ja miks peaks ma lisa 14k eest ära ütlema :shock: :D Seniks olen foorumis edasi ja kogun infi. ILUSAT SUVE kõigile :wink:
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

LandLord kirjutas:Vana masinaga oli selline häda ,et tahtis varsti saada rahasüsti mitte alla 30k ja üldse välimus oli ok kõik oli ilus aga tagumine ots oli nii roostes ,et käe võid väbi torgata. See pole ka kõige hullem mootor ja kast jõid õli meeletute kogustega, Sarniirid olid kohe minemas. jne. Auto nagu pokker mäng tuleb enne lõpetada kui päris põhjas oled. :D :D :D aga nagu vanad eestlased ütlesid elu ilma hobusteta on nagu kepp ilma naiseta :lol: :lol: :lol: Küll see õige maastur ka ükskord tuleb ja miks peaks ma lisa 14k eest ära ütlema :shock: :D Seniks olen foorumis edasi ja kogun infi. ILUSAT SUVE kõigile :wink:
Ikka uuele omanikule mainisid antud vigu?
Müügikuulutuses kirjutad:
"tehniliselt väga heas korras" :roll:
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

oligi väga heas korras aga pikemat perspektiivi ei maininud las avastab ise. Sa ei müü ju asju ,et ütled kle mees miski kuu pärast läheb sul see või too katki. Kõik mida mees tahtis nägi ise ega ta ise ka midagi head ei müünud omastarust. See ,et olen hea meistrimees ei tee veel minust lolli ostjat. Hetkel oli kõik korras ja ta sõitis sellega Haapsalust tartusse ilma probleemideta selge se ,et õlejäänu tema enda riisikol. Mina oleks võibolla sellega veel pikalt sõitnud vaikselt kulgedes. Aga kui lõhkuda ja tallata läheb ka parim asi katki :D
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

LandLord kirjutas:Sa ei müü ju asju ,et ütled kle mees miski kuu pärast läheb sul see või too katki.
Ilmselt sellest, et ütlen mu pidev pankrott tulenebki :roll:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

LandLord kirjutas:oligi väga heas korras aga pikemat perspektiivi ei maininud las avastab ise. Sa ei müü ju asju ,et ütled kle mees miski kuu pärast läheb sul see või too katki. Kõik mida mees tahtis nägi ise ega ta ise ka midagi head ei müünud omastarust. See ,et olen hea meistrimees ei tee veel minust lolli ostjat. Hetkel oli kõik korras ja ta sõitis sellega Haapsalust tartusse ilma probleemideta selge se ,et õlejäänu tema enda riisikol. Mina oleks võibolla sellega veel pikalt sõitnud vaikselt kulgedes. Aga kui lõhkuda ja tallata läheb ka parim asi katki :D
Teadaolevad vead mainin alati ära ning ka remonti vajavad asjad saavad mainitud.
Aitan palju oskan...
sigaelmar
Fitting 38"

Postitus Postitas sigaelmar »

Mina ka nüüd Exploreri omanik, täpsemalt Explorer sport '96.
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

no tere siis uus exploreri omanik :wink:

näita oma iludust ka meile :)
sigaelmar
Fitting 38"

Käin nädalavahetusel metsas ära, siis peab nagunii puhtaks pesema. Siis teen pildid (Y)
kermo
Fitting 38"

Postitus Postitas kermo »

Mina olen kah exploreri omanik,täpsemalt liigun ringi aiku 440 endise autoga,peale ostu sai masin täiesti korda teha(kuigi ega seal eriti midagi ei olnud)ja siiamaale väga rahul masinaga.
Kermo
53786526
sigaelmar
Fitting 38"

Pildike minu Explorer Spordist:
Pilt
Kasutaja avatar
aiku440
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas aiku440 »

Siis on tore kui mu masin veel liigub ja ise ka hetkel vahetusega siga rahul,aga vahel ikka kisub sinna et vaadad exploreritele järgi ...on ikka lahe masin küll...Plaan kunagi ikka uuesti soetada midagi taolist kas just Explorerit just aga Fordi ikka kisub sinna Excursioni või siis Expedition poole aga noh see kaugem tulevik.Aga jõudu kõigile maasturi omanikele :)
Ford Explorer 4.0 aastast 1994
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Mõned uued pildid

Sai kah veidi fotokat näpitud
Pilt
Pilt
Pilt
Vasta