Kas oskab keegi rääkida midagi sellisest combost head või halba?
Terrano poolt ma tunnen, aga sellest 3 liitrisest suurt ei midagi.
Kas on tegemist Patroli mootoriga? http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Või teab äkki keegi seda konkreetset autot ja tema ajalugu?
Palun selgita siis ka teistele mida see peaks tähendama.Kuna granaat läheb kildudeks siis võib eeldada,et kui selles mootoris pauk käib siis palju sealt võtta ei ole.
Veiko kirjutas:Palun selgita siis ka teistele mida see peaks tähendama.Kuna granaat läheb kildudeks siis võib eeldada,et kui selles mootoris pauk käib siis palju sealt võtta ei ole.
Veiko
Ega selline hüüdnimi just pommikindlusele ei vihja jah
Ma ei ole väga süvenenud mis seal kõik viga on (nimekiri ka vist üsna pikk) - aga põhiliselt on mingid probleemid kolbide ja mootori õliringluse disainiga + mingid jamad Turboga ja kõrgsurve pumbaga - keskmiselt elueaks pakutakse 150000
MahviaDeTyrk kirjutas:Ega selline hüüdnimi just pommikindlusele ei vihja jah
Ma ei ole väga süvenenud mis seal kõik viga on (nimekiri ka vist üsna pikk) - aga põhiliselt on mingid probleemid kolbide ja mootori õliringluse disainiga + mingid jamad Turboga ja kõrgsurve pumbaga - keskmiselt elueaks pakutakse 150000
Krt kui see nii on, siis ma tänan jumalat, et ma omalajal 2,8 valiku peale jäin
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Krt aga äkki siis sellel ongi mootor kotti minemas.
Mis sellele võiks vihjata? Käis küll ilusti nii külmast kui soojast peast, suitsu ei väljutanud ei musta ega valget. Õlileket ei märganud, kuid mootor oli ka pestud.
Kas keegi headest foorumikaaslastest oskaks sellele mootorile pilgu peale visata ja hinnangu anda?