HD'ga ratsutad muidu?davidsoniharald kirjutas:Tere mudamehed!
Olen Raido ja muidu siklimees, kuid talvel tahaks ka ju sõita. Tsiklitest meeldivad enam endurokad ja kuna kodu on nüüd kah suhteliselt raskelt ligipääsetavas kohas, siis on mul jeepi vaja ja arvatavasti Chero.
Kõikse enam tulingi siia lihtsalt rohkem lugema ja teiste kogemusi korjama, et ennast sisse elada 4X4 maailma.
Tänan tähelepanu eest.
Say Hello, Tervita inimesi.
Moderaator: Moderators
Re: Tere!
+372 5028488
Tervitus seltskonnale
Tervist
Pikaajaline külaline nüüd ka liitunud.
Masinaks 4runner
Pikaajaline külaline nüüd ka liitunud.
Masinaks 4runner
Servus.
Nagu kombed nõuavad, siis TERE kõigile.
Suurem asi offroader ei ole aga maasturisõber pikemat aega - testitud viimase 6a jooksul - v6 vitara, grand vitara, jimny, terrano II, navara, pajero sport, grand cherokee ja praeguseks mitte kõige vanem pathfinder. Mutta muidu ei satuks aga töö&hobi ajavad... metsas liigun igapäevaselt.
Nagu kombed nõuavad, siis TERE kõigile.
Suurem asi offroader ei ole aga maasturisõber pikemat aega - testitud viimase 6a jooksul - v6 vitara, grand vitara, jimny, terrano II, navara, pajero sport, grand cherokee ja praeguseks mitte kõige vanem pathfinder. Mutta muidu ei satuks aga töö&hobi ajavad... metsas liigun igapäevaselt.
-
- Got ARB and Nitrous?
Re: Tere!
Ei, kahjuks mitte - liiga noor veel nii aeglaste asjade jaoksjr kirjutas:HD'ga ratsutad muidu?davidsoniharald kirjutas:Tere mudamehed!
Olen Raido ja muidu siklimees, kuid talvel tahaks ka ju sõita. Tsiklitest meeldivad enam endurokad ja kuna kodu on nüüd kah suhteliselt raskelt ligipääsetavas kohas, siis on mul jeepi vaja ja arvatavasti Chero.
Kõikse enam tulingi siia lihtsalt rohkem lugema ja teiste kogemusi korjama, et ennast sisse elada 4X4 maailma.
Tänan tähelepanu eest.

Enduro siklid on minu lemmikud. Hetkel Yamaha Tenere, mis karteriga kivi otsas käis ja seepärast olin vahepeal puhta jalamees. Kui rulli vabalt käes oleks siis muidugi omaks vähemalt viite eri stiili ratast.
Pagan, alles mõnedsajad kilomeetrid Cheroga sõidetud ja juba tahaks tema võimekust proovima hakata MUDAS!!!
Üldiselt tsikliinimene, aga kodutee vajab Jeepi.
ibra kirjutas: Kui ta tervest peast on katki läinud siis vaevalt ta kokkukeevitatult peab.
-
- Mudder
-
- Rookie
Tervist! Sain just '96 Grandi omanikuks ja kohe on mõni tehnilline probleem mis peab käsitlema...
Eesmärk mul oleks saada Jeepiga niimoodi hakkama et sellega oleks võimalik paar korda kuus natuke meelelahutuse jaoks metsa minna - muidugi see saab põhimõttelt reservis olla, sest igapäevane nelikvedu meiel on Audi toode. Palju kilomeetrit siis ei sellele enam tuleks, ja nii on hea - Jeep on kindlasti juba mingid 250 000 söidanud.
Palun vabandage hubane eesti keele variant, olen tegelikult Soomest eelmisel aastal siia kolinud ja veel peab palju õppima.
Eesmärk mul oleks saada Jeepiga niimoodi hakkama et sellega oleks võimalik paar korda kuus natuke meelelahutuse jaoks metsa minna - muidugi see saab põhimõttelt reservis olla, sest igapäevane nelikvedu meiel on Audi toode. Palju kilomeetrit siis ei sellele enam tuleks, ja nii on hea - Jeep on kindlasti juba mingid 250 000 söidanud.
Palun vabandage hubane eesti keele variant, olen tegelikult Soomest eelmisel aastal siia kolinud ja veel peab palju õppima.
ZJ Limited 5.2V8 '96