http://pilt.delfi.ee/my_album/88575/
Maastur ja "maastur"
Moderaator: Moderators
Maastur ja "maastur"
Sai nädalavahetusel põllul käidud ehk siis proovitud autot ja nüüd saan aru küll,mis vahe on maasturil ja"maasturil"
Alles järgmine päev saime ta kopaga välja venitatud ning egas ka kopal polnud kerge välja ennast tõugata.Heinamaa nagu soo
Natuke Frontera kaitseks,kuigi isiklikult ei arva autost suurt midagi.manal kirjutas:Frontera pole maastur
Kui enda jeebile mururullid alla panna,oleks tulemus sama.
Rehv,tihend rooli ja pedaalide vahel,alles siis vist tuleb masin ise millest kogu kupatus sõltub.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Öeldakse ju, et mida parem maastur, seda kaugemal traktori järele minna ja raskem kätte saada. Kuna jutu põhjal olla seda Fronterat päris raske kätte saada olnud ja ka aega läks selleks protsessiks päris kopaskalt, siis - päris hea maastur.
Ja muideks - ega "maastur" ja "kõikjalsõitja" pole mitte sünonüümid.
Ja muideks - ega "maastur" ja "kõikjalsõitja" pole mitte sünonüümid.
See väide peaks olema meie idanaabrite poolt korraldatavatelt võistlustelt meie meeste kõrvu jäänud.walkman kirjutas:Kuskandis sellist lollust suust välja aetakse?hillart kirjutas:Öeldakse ju, et mida parem maastur, seda kaugemal traktori järele minna ja raskem kätte saada.
Ja mis seal salata, tõetera on selles lauses sees
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Huvitav küll, mul tüütab jällegi ära see pidev muda ja juurikate koukimine karteri kaitsme vahelt. Ometi ei saa väita et oleks olnud mingit ohtu kinni jääda. All on wrangler AT/R 31 10,5 15 (viimased 4mm
)
Sõita peab vist ikka ka oskama, masinal pole viga miskit.
Sõita peab vist ikka ka oskama, masinal pole viga miskit.
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
Ehk ainus asi mida tõsisemad mudakad pelgavad, on ees torsoon vedrustus. Ise harjunud V6 mootoritega (mitte alla 100kw
) nii et enda omal R4 85kw tundub lahja olevat, a no maitse asi.
Piltidest on näha et põllul on ikka hellalt hagu antud, ehk Sa Manal ütled ka mitu ringi tehtud said enne kui kinni jäid. Kumm tundub ka olema rohkem asfaldile mõeldu. üks asi veel, kas aeglustit kasutasid, või lükkasid alles siis järele kui istuma jäi?
Ise istusin möödunud talvel, selle suure (ainukese) lumetormiga ja krt kapitaalselt.
Teed enam ei näinud, tundsin kui läks põllule. Võtsin suurema kaare et teele tagasi saaks ja hea oli et turvavööd peal olid, oleks muidu läbi klaasi võind lennata.
Suutsin üles leida ainukese kohaliku tiigi
ja selle jääst läbi ma ka kukkusin. Lumi oli üle põlve (kus jää kandis) ja kui jalg läbi jää läks , said munad märjaks. Teise frontera vintsiga tõmmati kuni oma rattad said põhja kätte ja edasi oli juba auto omal jõul väljas
Piltidest on näha et põllul on ikka hellalt hagu antud, ehk Sa Manal ütled ka mitu ringi tehtud said enne kui kinni jäid. Kumm tundub ka olema rohkem asfaldile mõeldu. üks asi veel, kas aeglustit kasutasid, või lükkasid alles siis järele kui istuma jäi?
Ise istusin möödunud talvel, selle suure (ainukese) lumetormiga ja krt kapitaalselt.
Teed enam ei näinud, tundsin kui läks põllule. Võtsin suurema kaare et teele tagasi saaks ja hea oli et turvavööd peal olid, oleks muidu läbi klaasi võind lennata.
Suutsin üles leida ainukese kohaliku tiigi
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
hagu olid seal varem ainult kombainid andnud, mitte mina. mina sain vast poolele ringile, kui juba põhjapeal kinni oli. Aga jah aeglusti sai tõesti pärast esimest mõtet, et olen sisse jäänud, sisse lülitatud. Vähe hilja küll aga, egas siis sellist tunnet olnud, et sinna sitsima jään. Arvasin, et põrutan lihtsalt läbi. No eks nüüd teinekord teab jälleAidakas kirjutas:Ehk ainus asi mida tõsisemad mudakad pelgavad, on ees torsoon vedrustus. Ise harjunud V6 mootoritega (mitte alla 100kw) nii et enda omal R4 85kw tundub lahja olevat, a no maitse asi.
Ise istusin möödunud talvel, selle suure (ainukese) lumetormiga ja krt kapitaalselt.![]()
Suutsin üles leida ainukese kohaliku tiigija selle jääst läbi ma ka kukkusin. Lumi oli üle põlve (kus jää kandis) ja kui jalg läbi jää läks , said munad märjaks. Teise frontera vintsiga tõmmati kuni oma rattad said põhja kätte ja edasi oli juba auto omal jõul väljas