Kiiret paranemist Imrele!
Moderaator: Moderators
Ka omaltpoolt veelkord Imrele kiiret paranemist ja jaksu edasistel asjaajamistel mis selliste jamadega kaasnevad
Siirad vabandused, et pidin nii kiirelt jalga laskma ning teile abiks ei saanud jääda
Kaardilugejal olid lapsed Lääne-Ristil, auto Tallinnas ja lapsed pidid kell 8 Sauel koolis olema 

"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
-
- Suhtuge Austusega - Vana Kala
- Kontakt:
Olle,pole hullu,seal oligi parem,kui vähem sebijaid ümberringi ... päästeka meestel ja pollaril närvid katkesid vahepeal ...
Defekat puude vahelt välja vintsides analüüsisime jälgede järgi neid õhulende ... saaks seda korduses vaadata ,teeks ilmselt hollywoodile pikalt ära. Haagis sõitis discole tagant alla(rebis ära vasaku käändmiku, velg oli pisikesteks osakesteks ja tõenäoliselt tegi disco õhus 360 ning maandus kraavi põhja (jumalale tänu,et ei hakanud rullima) ;samal ajal ilmselt lendas käru pealt saltoga defekas ja üle nina ning katuse nurkade maandus puude vahel paremale küljele (põhi oli terve ja tegime hüpervintsist jooniseid
) ,õnneks haagise pidurid nii ideaalsed,et see jäi tee pervele ise seisma kuigi ka sellel oli esimene vasak ratas viltu all.
Hondast ei tahakski rääkida miskit ... loodan,et meie seltskond ei osta endale selliseid liikumisvahendeid ... kogu esiosa oli sõna otseses mõttes algosakesteks ... isegi kokku keevitatud kereosad olid teineteisest eraldatud.
Tore oli vaadata ka puksiirijuhi tööd disco kraavist välja tõmbamisel
... peale erinevaid proovimisi rulliti asi üle katuse kraavist välja, HEA,et me defeka ikka ise teele välja tõime 
Lõpetuseks tahaks tõdeda,et disco on ikka uskumatult turvaline ja ilmselt oli kõikvõimas klapperil autasustamist jälginud ning halastas poiste peale kuna isegi uurijad vangutasid tõsiselt pead,kui turvavöid kontrollisid ...
loodame,et luud kasvavad kiiresti kinni ja taastud ka vaimselt ... muidugi see karkudega käimine vist teeb ainult head selle suure vintsi kangi "õigeks" tunnetamiseks
pets
Defekat puude vahelt välja vintsides analüüsisime jälgede järgi neid õhulende ... saaks seda korduses vaadata ,teeks ilmselt hollywoodile pikalt ära. Haagis sõitis discole tagant alla(rebis ära vasaku käändmiku, velg oli pisikesteks osakesteks ja tõenäoliselt tegi disco õhus 360 ning maandus kraavi põhja (jumalale tänu,et ei hakanud rullima) ;samal ajal ilmselt lendas käru pealt saltoga defekas ja üle nina ning katuse nurkade maandus puude vahel paremale küljele (põhi oli terve ja tegime hüpervintsist jooniseid

Hondast ei tahakski rääkida miskit ... loodan,et meie seltskond ei osta endale selliseid liikumisvahendeid ... kogu esiosa oli sõna otseses mõttes algosakesteks ... isegi kokku keevitatud kereosad olid teineteisest eraldatud.
Tore oli vaadata ka puksiirijuhi tööd disco kraavist välja tõmbamisel

Lõpetuseks tahaks tõdeda,et disco on ikka uskumatult turvaline ja ilmselt oli kõikvõimas klapperil autasustamist jälginud ning halastas poiste peale kuna isegi uurijad vangutasid tõsiselt pead,kui turvavöid kontrollisid ...
loodame,et luud kasvavad kiiresti kinni ja taastud ka vaimselt ... muidugi see karkudega käimine vist teeb ainult head selle suure vintsi kangi "õigeks" tunnetamiseks

pets
- R.Laansalu
- Fitting 38"
e.p. kirjutas: Lõpetuseks tahaks tõdeda,et disco on ikka uskumatult turvaline ja ilmselt oli kõikvõimas klapperil autasustamist jälginud ning halastas poiste peale kuna isegi uurijad vangutasid tõsiselt pead,kui turvavöid kontrollisid ...
pets
"Pädevad" eksperdid ju kohapeal väitsid, et mõlemal Discos reisijal olid vööd lahti.
- inseneer
- Legod Varuosadest
Mul ja"i kyll selline mulje nagu oleks see Honda Disco vasaku poole alt la"bi lipsanud. Sellega kaasa haaranud molemad vasakud rattad ja ka'ru vasaku esiratta ka viltu touganud. Vaade oli masendav...
Imrele head puhkamist...
Ei pea ju kogu aeg rabelema ka ju.
Kuidas on kaasreisija tervis?
Imrele head puhkamist...
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
- atdoom
- True Off Roader!
Re: Kiiret paranemist Imrele!
Head paranemist!
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Ka Team Aurora poolt soovin Imrele kiiret paranemist, kahju ainult, et päev hiljem sündmuskohalt asju otsima minnes, oli koht juba kohalike aardeküttide poolt puhtaks tehtud. Siiski õnnestus üks tutikas fedima rehv ära tuua, mille väärtust vargapoisid ilmselt hinnata ei osanud
aga jah veelkord... kiiret paranemist !
Tervitustega Erik.
aga jah veelkord... kiiret paranemist !
Tervitustega Erik.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Liikuv pilt: http://www.postimees.ee/?id=30416
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Parimat Imrele
Ma vist nati enne seda laksu pääsesin, sest ma teepeal avariid ei näinud, aga olin umbes samal ajal sealkandis.
Igatahes kiiret tervenemist!
Ma vist nati enne seda laksu pääsesin, sest ma teepeal avariid ei näinud, aga olin umbes samal ajal sealkandis.
Igatahes kiiret tervenemist!
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
- R.Laansalu
- Fitting 38"
Kaasreisija pääses metsiku ehmatuse ja mõne kriimuga.inseneer kirjutas:Mul ja"i kyll selline mulje nagu oleks see Honda Disco vasaku poole alt la"bi lipsanud. Sellega kaasa haaranud molemad vasakud rattad ja ka'ru vasaku esiratta ka viltu touganud. Vaade oli masendav...
Imrele head puhkamist...