Koht, kuhu tuleks panna lingid, mille sisuks on vaid see, et vaadake, kui kena autopilt. Samuti pole keelatud panna siia linki, vaadake, kui kena tibi...
Landy kirjutas:Politsei goes 4x4 again!
Isegi vints on ees!
selline on kuuldavasti Harju politseil.
Olen seda korduvalt merivälja kandis patrullimas näinud. Päris palju olen seda masinat ka töötavate vilkuritega näinud, äkki siis mehed peavad uue masina vääriliselt ka riigile sissetulekut tekitama. Tõstetud maasturite vastu pole nad õnneks ebatervet huvi tundnud Aga päris kena näeb välja, võiks mingi normaalsem jalavari ka olla... vähemaslt AT või midagi.
rommi kirjutas:Aga päris kena näeb välja, võiks mingi normaalsem jalavari ka olla... vähemaslt AT või midagi.
Ilmslet ei oleks vennad G-trassil kuigi rõõmsad kui Tallinna poolt sihuke masin mudapilves 35" boggerid all ja sinist vilkudes läheneks ning puhuma paneks. Või mõi mõnel offroad kiirteeel föön pihus põõsas istuks.
Antud politsei neliveolise üheks tööülesandeks on veepolitsei paadi terimine. Sestap ka vint ees on, et paati ka raskemates oludes vette saada ja ise kuivale jõuda.
Landy kirjutas:On keegi seda sõidukit:
kunagi liiklemas ka näinud???
Kas konkreetselt seda masinat? Üldiselt oli harjus neid päris mitu ja praegugi liigub, küll valgeks värvituna Ardu kandis (paunküla puhkebaasi komandant sõidab sellega).
Selle navaraga käivad siinkandis üsna tihti metsatukas passias. Vahest võtavad ATV k haagisega järgi.[/quote]
O.T.
Vaadates kasutaja mrt profiili, siis see siinkandis on ilmlset kusagil maal vanema juures?
kas see pole mitte see sama eit kes on hetkel saates "Tõehetk" @kanal2?
Too eit kes saates,kui ma ei eksi siis oli tal ülevalt üks klahv puudu ...nii et ei ole ikka sama eit.Või krt seda teab,kitsede elu on raske ,ikka juhtub "õnnetusi" jne...
kas see pole mitte see sama eit kes on hetkel saates "Tõehetk" @kanal2?
Too eit kes saates,kui ma ei eksi siis oli tal ülevalt üks klahv puudu ...nii et ei ole ikka sama eit.Või krt seda teab,kitsede elu on raske ,ikka juhtub "õnnetusi" jne...
Üpris kindel, et ei ole sama naisterahvas...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.