Pahkla
Moderaator: Moderators
Ma mõtlesin et võiks männikult alustada ja siis edasi g-trass ... kuid vot siin saavadki hetkel kahjuks mu teadmised otsa ... oleks vaja ka teiste teadmisi et edasist teekonda plaanida ... ideaalis võiks me siin kamba peale 150 - 200 km-se teekonna kokku panna nii, et suurtele teedele väga ei satuks ... oleks vaja head kaarti ... näiteks orienteerumis kaarti kuid ma ei usu et kuskilt nii suurt saada oleks võimalik ... kui keegi selle kohapealt aidata oskab siis oleks küll super.
Kuid tegelikult oleks vaja ennem välja selgitada palju neid tulejaid üldse oleks?
Kuid tegelikult oleks vaja ennem välja selgitada palju neid tulejaid üldse oleks?
Aga siis võiks nii sama mõnipäev seda Pahkla kanti sõitma minna ... näiteks tuleval nädalavahetusel (24 või 25)
Aga siis võiks nii sama mõnipäev seda Pahkla kanti sõitma minna ... näiteks tuleval nädalavahetusel (24 või 25)
- Got ARB and Nitrous?
põhimõtteliselt nüüd nii et on õnnestunud hankida 1:50000 kaardid kolme piirkonna kohta ehk kolme kaardiruudu kohta... ja järjestus siis selline:KOHILA-KOSE-TAPA kaardid külgnevad eelpool nimetatud järjekorras... kaardid siis sama täpsusastmega kui need mida eesti kaitsevägi kasutab...
meele teeb kurvaks et mul hetkel auto puudub... kuid kui keegi soovib seiklema minna siis olen nõus kaardid kaasa võtma ja kampa lööma(vintsman vms.)...
Muda soovides: SALDION
meele teeb kurvaks et mul hetkel auto puudub... kuid kui keegi soovib seiklema minna siis olen nõus kaardid kaasa võtma ja kampa lööma(vintsman vms.)...
Muda soovides: SALDION
Hea sõna ja revolvriga saavutab palju rohkem kui ainult hea sõnaga!!!
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Võt ühendust kasutajaga "Hulkur". Ta ehk suudab need ära digida.saldion kirjutas:põhimõtteliselt nüüd nii et on õnnestunud hankida 1:50000 kaardid kolme piirkonna kohta ehk kolme kaardiruudu kohta... ja järjestus siis selline:KOHILA-KOSE-TAPA kaardid külgnevad eelpool nimetatud järjekorras... kaardid siis sama täpsusastmega kui need mida eesti kaitsevägi kasutab...
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
rambo
rambo sa ei saa seda ka järgmine nädal kokku se sul ju mudakoonust saati laiali ja lääbakil 

- RAMBO
- True Off Roader!
rambo sa ei saa seda ka järgmine nädal kokku se sul ju mudakoonust saati laiali ja lääbakil
ära ülbitse,käisin eile sõitmas. vaja veel sättida

ära ülbitse,käisin eile sõitmas. vaja veel sättida

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- RAMBO
- True Off Roader!
RAMBO kirjutas:rambo sa ei saa seda ka järgmine nädal kokku se sul ju mudakoonust saati laiali ja lääbakil
ära ülbitse,käisin eile sõitmas. vaja veel tiba sättida![]()
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.