Frontera remont

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
manal
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Frontera remont

Postitus Postitas manal »

Tervist.
Sai siin mõni aeg tagasi soetatud selline isend nagu opel frontera 2,3 Td 92a.Egas vast muidu polekski ostnud,kui ta võileivahinna eest kätte poleks tulnud:)
Nüüd aga selline mure,et ehk teab keegi Tartust mõnda normaalse hinna eest remondikohta või remondimeest? Vaja vaadata auto üle ja parandada.
Vead: Kõvasti gaasi andes viska musta rämedalt,roolil lõtk sees ja veel pudi-padi.
Oskab keegi aidata?
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Re: Frontera remont

Postitus Postitas toilu »

manal kirjutas:Tervist.
Sai siin mõni aeg tagasi soetatud selline isend nagu opel frontera 2,3 Td 92a.Egas vast muidu polekski ostnud,kui ta võileivahinna eest kätte poleks tulnud:)
Nüüd aga selline mure,et ehk teab keegi Tartust mõnda normaalse hinna eest remondikohta või remondimeest? Vaja vaadata auto üle ja parandada.
Vead: Kõvasti gaasi andes viska musta rämedalt,roolil lõtk sees ja veel pudi-padi.
Oskab keegi aidata?
Soovitan TArtus CarStopi mis on turu tn. alugses seal Jazz käsipesula juures.
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Mina olen oma rekkade kõrgsurve pumpade jms. jamade korral pöördunud Diislikeskus, Vasara tn.
Kasutaja avatar
toilu
I live off from the mud

Postitus Postitas toilu »

TiitR kirjutas:Mina olen oma rekkade kõrgsurve pumpade jms. jamade korral pöördunud Diislikeskus, Vasara tn.

Karla Autot soovitaks ka veel. Sepa 17a
Metsas näeme rsk!!!
viis kaks null neli kaks viis kaks
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”