Moderaator: Moderators
Ma ei tea kuidas teistel isiklik arvamus on, aga inglise ja ameerika autod on üldse sellised, et rahakotist käib tull suure vilinaga pidevalt läbi. Jah, need on tõesti friikidele mõeldud. Vastupidavaid ja hooldevabasid autosid, millega sõidurõõmu saab nautida rohkem kui remondirõõmu on minuarvates nende kahe maa autotootjate automudelite hulgas vähe, kui et mitte öelda 0.Thea kirjutas:Nii, lõik kirjast kus püütakse mulle mõistust pähe panna...
Mehed palun kommentaare...
/*
mõtle parem sellele, mis võiks maksta käigukasti, vahekasti või mootori remont...inglased autosid teha ei oska...seda tõestada pole vaja...nende autod on friikidele...*/
Mille kuradima päralt peaks me mõtlema mootori, käigukasti ja vahekasti remondile?Thea kirjutas:Nii, lõik kirjast kus püütakse mulle mõistust pähe panna...
Mehed palun kommentaare...
/*
mõtle parem sellele, mis võiks maksta käigukasti, vahekasti või mootori remont...inglased autosid teha ei oska...seda tõestada pole vaja...nende autod on friikidele...*/
Kas Theale tundusid need varuosade hinnad, mis ma talle selle konkreetse auto esmaseks hooldamiseks saatsin väga kohutavad?jr kirjutas:Ma ei tea kuidas teistel isiklik arvamus on, aga inglise ja ameerika autod on üldse sellised, et rahakotist käib tull suure vilinaga pidevalt läbi.
Nüüd said sa ilmselt endale kahe erineva kogukonna liikmetest hulga vaenlasiJah, need on tõesti friikidele mõeldud. Vastupidavaid ja hooldevabasid autosid, millega sõidurõõmu saab nautida rohkem kui remondirõõmu on minuarvates nende kahe maa autotootjate automudelite hulgas vähe, kui et mitte öelda 0.
Vastupidavus jah on higel.. kõigest 75% KÕIGIST seni (57 aasta jooksul)toodetud LR-idet on siiani liikvel.Kui ikka tahad vastupidavat autot millega sõita, siis kas jaapan või saksa.
Rover ei ole odav auto ja ta ei ole ka vastupidav auto.
Land Rover'id on õnneks piisavalt lihtsa ja loogilise ülesehitusega, et ka keskmiste automehhaaniku oskustega inimene peaks (eriti remondi manuali kasutsdes) enamike vigadest ellimineeritud saama.Thea kirjutas:Tnx Stupiduser....ma ausalt ei põnna niipalju juppide hinda kui lihtsalt lagunemist(pidevat) ...koht kus ta olema saab, pole Tallinna linn ,et helistan ja viiakse-parandatakse