Ma olen vaene inimene, nii vaene, et ei jaksa endale odavaid asju mitu korda osta. Seetõttu otsustasin kohe korralikult ja hästi, ning ennekõike soovin toetada kodumaist tootjat.
Selle proloogiga teen pakkumise järgnevale 4x4.ee bränditud ISC riietusele:
Jope:
ISCTECH 8000, BS EN 2008 AATCC 8000mm, kanga hingavus on 8000 g/m2/24 h

Hind: 2600
Püksid:
ISCTECH 8000, BS EN 2008 AATCC 8000mm, kanga hingavus on 8000 g/m2/24 h

Hind: 1700
Softshell:
ISC kollektsioonis kasutatav Soft Shell on toodetud Jaapanis, kus Mitsubishi Co laboratooriumites suudetakse omavahel liita pealiskanga veniv trikotaa¾, kuni 200% venivusega unikaalne Dialight membraan ja aluskihi hästihingav mikrofliis (esineb ka fliisvõrguna). Tulemuseks on ülimugav, täiuslikult tuulekindel, elastne ja väga heade tehniliste näitajatega toode, mille veepidavuseks on mõõdetud 10 000 mm ja hingavuseks 10 000 g/m2/24 h.

Hind: 2500 eek
Sinna alla hea panna ka särk:
Aerocool pluusimaterjali omapäraks on ülikiire kuivamisvõime ja väga hea hingavus. Sellest materjalist tooteid on õige kasutada kõrgete tehniliste näitajatega ülerõivaste all, sest see ei ima kehaniiskust, vaid laseb niiskuse endast läbi.

Hind: 750
Hinnad on mürgised, ma tean, kuid need alanevad vastavalt kogusele ja seda meeldivalt. Kõik asjad on 4x4.ee logodega, ning omast kogemusest võin öelda, et mega kvaliteetsed.
Kas on huvi ja kas hakkame tegema ?