Wrangleri bensunäidikuga jant

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Siller
Got ARB and Nitrous?

Wrangleri bensunäidikuga jant

Postitus Postitas Siller »

Tere,

Wrangleril on mul viimasel ajal selline lugu, et mitte mingil juhul ei lähe näidik punase ala peale, on seal natuke alla veerandi. Enne saab bensiin otsa, kui näidik nulli läheb. Kas seda näidikut seal paagis on mingit moodi võimalus ka nö remontida, et äkki on ta mingis asendis kinni jäänud.
Kui bensiini sisse paned siis seier tõuseb ka natuke, aga punasesse alasse ei lähe. Kas asi võib olla äkki ummistunud tagasivoolutorus või milleski muus?
Toppartsud ja uspartsud saavad tellida selle näidiku ainult koos bensupumbaga ja hind ka krõbe ca 5k. Ei tahaks sellise väikse jandi pärast ka nii suurt väljaminekut teha. Üritan ikka tankida õigel ajal.
Mõnikord kui auto on pikemalt seisnud ja ei mäleta palju veel sõita saab, enne kui bens otsa saab, siis praegult on selleks oma kõrv, kui bensupump mõnusalt undama hakkab, mis jällegi pole hea pumba tervisele.

Ettepanekud oodatud
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Otsa on saanud ilmselt tasemeanduri reostaat,parandada seda ilmselt ei anna.Võimalus et anduri hoob on kinni jäänud(endal oli selline juhus),võta kogu kupatus omale ette ja hakka lammutama.Uue pumba peaks ka alla 5000.-raha saama.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Kas mitte paak lömmis pole? Ujuk istub näiteks mõlgi otsas ja seieri jaoks ei saa bena kunagi otsa.
TR3 BHC
Madis 5115033
Siller
Got ARB and Nitrous?

Vaevalt.
Kui bensiinipaagi kaitse juba mõlgivaba, siis kahtlen.
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

See, et paagikaitse mõlkis ei ole ei näita midagi. Nimelt mu enda endisel Wrangleril oli kaitse ilus sirge ja läikis, samas kui paaki vaadata oli see mõlkis. Mul oli selleks kuldseks piiriks pool paaki, alla selle vajudes hakkas kurvides välja surema, sirgelt kannatas veel sõita.

Kogu pika jutu sisu, ära paagi mõlgi ideed sirge paagikaitse pärast veel maha kanna.

madis
Siller
Got ARB and Nitrous?

No nii hull mul pole.
Aga eks peab jah seda asja lähemalt vaatama.
Siller
Got ARB and Nitrous?

Sai siis seda asja väheke uuritud ja selleks võtsin paagi maha.
Ja võtsin kogu selle kupatuse paagist välja.
Vaatasin seda reostaati kah ja see nö klemm andis seal paagi "põhja" pool väheke kehva ühendust, nüüd panin paagi tagasi ja vahepeal töötab suht hästi, kuid vahepeal on seal punase piiri alguses. Ühesõnaga igal juhul töötab paremini.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”