Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Mina pidust tagasi. Hea,et fotokat kaasas polnud, palju jama jäi pildistamata
Sinnajäänuile-VÄLTIGE POHMELLI!
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Parimad Õnnesoovid ka minu poolt Kahju, et taaskord ei jõudnud Alansile aga püüan ennast parandada ja loodan siiralt, et kui teil järgmine kord talvel sünnipäev on, siis olen Raudselt kohal
Mis teed ära, nu mõtleb tööandja paadimüüja elu suvel hirmus tihedaks
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Olle kirjutas:Parimad Õnnesoovid ka minu poolt Kahju, et taaskord ei jõudnud Alansile aga püüan ennast parandada ja loodan siiralt, et kui teil järgmine kord talvel sünnipäev on, siis olen Raudselt kohal
Mis teed ära, nu mõtleb tööandja paadimüüja elu suvel hirmus tihedaks
Juba vanarahvas teadis rääkida "Kui joomine hakkab tööl käimist segama tuleb töölt ära tulla!"
Mudas alates 2000a.
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend
Täna siis lõpetasime Alaska aparaadi tohterdamise ja Alaska katsetas kohe mootori ka ära.
Naabrid ei ole just kõige õnnelikumad, aga tühikäigul popsus ta läbi aia küll...
Sai jälle hea ma arvan...